çok geçmiş olsun. ben de bir plastik cerrahla görüştüm bana çok genç olduğumu, kesi şeklinde ameliyat olursam çok fazla iz kalacağını söyledi. Kaş kaldırma ameliyatını tavsiye etti. Göz kapağım açılacak, gözümün daha dinç olacağını söyledi. Temmuz ayının sonunda kombin ameliyat oldum o doktora güvenip. 1 hafta sürmedi kaşım tekrar aynı hale geldi. burnum hala yamuktu. neyse burnumu bir şekilde yamukluğun tersine bastıra bastıra düzeltmeye çalıştım. bu konu hakkında ayrı bir başlık açmayı düşünüyorum. kaşımı söyledim bir fark yok diye tekrar kaş kaldırma yapalım dedi. tamam dedim, lokal anestezi ile ameliyat oldum. bir hafta sonra yine aynı şekilde düştü. sanki hiçbir şey yapılmamış gibi. doktora tekrar gittim bir fark yok diye bana söylediği şey çok az var ki hiçbir fark yok. ben fark yok dedikçe de sen yaşlandığında düşmeyecek, orası kaşını tutacak. ilk ameliyat olmak için görüşmeye gittiğimde kesinlikle düşmez ömürlük kullanırsın diyen adam!! kendini savunmak için bu sefer böyle diyor. şimdi de botox yapalım diyor. bu doktora olduğuma o kadar pişmanım ki aldığı para haram olsun. ne burnumdan ne kaşımdan hiçbir şekilde memnun değilim. ayrıca burnumda nasıl becerdiyse doku kaybı da var ikinci ameliyatımdı. böyleleri bu işi yapmasın gerçekten. çok uzun oldu ama ben de sizin gibi mutsuzum. nerdeyse aynı durumdayız.