Ben bir goz doktoruna ameliyat oldum. 1 ay oldu yaptirali. Goz alti torbalarim fazla derim ve cokuklugum vardi. Torbalar ve deri gitti fakat cokukluk yine mukemmel olmadi. Daha mor gözüküyor. Bir goz altimi kirpik diplerinden kesmis, onun izi belli olmuyor, digerinde daha asagidan. O iz nasil gecek bilmiyorum. Iz giderici ilac kullaniyorum ama bakalim nolucak.
Goz kapagimda hafif fazla deri vardi. Onu aldirdigima cok pismanim. Goz kapagimda asimetri varmis, bir kapagim birkac mm daha fazla aciliyormus farkinda degildim, beni rahatsiz etmiyormus demek ki. Doktor ayni izlerden isaret almis su an fazla deri de gidince o asimetri bariz belli oluyor. Ameliyat sonrasinda bir goz kapagimda hafif bolluk var, digeri tam yerine oturmus. Goz kapaklarinda birkac milimetrik fark var. Bu da bir gozu buyuk bir gozu kucuk gosteriyor. Izlerimin biri iyice gecti digeri bariz belli, percemle kapatiyorum.
Goz kapagi cok riskli, keske olcu alindiktan sonra ben de baksaydim, hemen ameliyata gectiler.
Bu ameliyat oyle doktorlarin anlattigi gibi kolay degil. Iyilesme sureci uzun moraliniz bozulabilir bir de olcu yanlisligi ve izler de ayri bir sıkıntı.
Doktorun paylastigi baska fotolar guzeldi diye guvenerek gitmistim. Ben cok memnun degilim. Kontrole gidecektim doktora randevuyu haber vermemisler, gorusemedik. Ondan da ayrica muayene ucreti istiyor. Baska doktor bulacagim. Goz doktorlari estetik bakmiyor olaya, islev gorsun yeter. Bu mu yani? Sgk'ya gitmiyoruz ki. Doktorlara guvenimi bu olayla yitirdim.