Badem göz estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi linn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Badem gözü ben hep farklı canlandırırdım aklımda, küçük ve çekik göz sevenler için olabilir ama bende hayal kırıklığı oldu, yani bir nevi japon göze benziyor.

nilüfer sen yaptırdınmı badem göz ameliyatını yaptırdıysan eğer ameliyat süreci hakkında bilgi verirsen çok sevinirim bende yaptırmayı düşünüyorum biraz bilgi sahibi olmak istiyorum :)

Yeni estetik trendi: Badem göz estetiği

Düşük gözlerin üzgün, yorgun bakışları ‘badem göz estetiği’ ile son buluyor.

Üzgün, yorgun bakışlı düşük gözler artık ‘badem göz estetiği’ ile yeniden canlanıyor ve bakışlar gençleşiyor. Uzmanlar, gözün dış kenarını yukarıda göstermek için yapılan makyaja badem göz estetiği ile artık gerek kalmayacağına dikkat çekiyor.

Estetik ve Plastik Cerrah Doç. Dr. Tayfun Türkaslan, göz estetiğinde yepyeni bir uygulama olan badem göz estetiğiyle Türk kadının aşağıya doğru olan göz yapılarını yukarı doğru kaldırarak bakışları gençleştiriyor.

bu doktoru tanıyan veya bu işlemi yaptıran birileri var mıdır accaba?

Evet, benim bir arkadaşım yazın badem göz estetiği yaptırdı. acaaayip yakışmış. arkadaşımın gözleri aşağı doğruydu. şimdi dış kenarını yukarı kaldırtmış, biraz çekik bir hava vermiş. ben sorduğumda estetik operasyonun çok kısa sürede yapıldığını ve çabuk iyileştiğini söylemişti. gözleri de iri ve aşağı düşüktü. ağlıyor gibiydi valla. şimdi bakışları değişti. onun bu yeni halini görünce valla ben düşünmüyor değilim. eğer düşünüyorsanız arkadaşımdaki sonucu gözlerimle gördükten sonra kesinlikle tavsiye ederim bu doktoru. biraz internete de araştırdım bu doktoru, belki size de faydası olur bulduğum bilgilerin..

buradaki bilgiler çok faydalı teşekkürler

Slm cnm bende uzun zamandan beri badem göz estetiğini araştırıyorum...benim sana birkaç sorum olucak yanıtlarsan inan çok sevinirim....benimde gözlerim iri ve aşağıya doğru benim sana sorum arkadaşının gözlerinde gerçek anlamda bir fark odumu yani çekik göz tabiri gerçekten oldumu...ikinci soruma gelince bitanem fiyat konusunda bilgi verirsen çok sevinirim ayrıca hastane ortamında oluyo sanırım bu ameliyat çokmu sordum :) cvp yazarsan çok sevinirim....:)

gundonumu arkadaşınla görüşebilme fırsatımız olabilir mi acaba çünkü ben de yaptırmak istiyorum ama korkmuyor da değilim.

Son düzenleme:
2 ay önce arkadaşımla gittik resimler gayet başarı liydi .o yaptiracak bende yaptirabilirim cesaret edebilirsem

2 ay önce arkadaşımla gittik resimler gayet başarı liydi .o yaptiracak bende yaptirabilirim cesaret edebilirsem

slm canım bu konu hakkında uzun zamandır araştırma yapıyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum korkularım var ya sonuçtan memnun kalmazsam diye...

merak ettiğim konu arkadaşın yaptırdımı birde fiyat konusunda bilgilendirirsen sevinirim birde hangi doktor doktorunda ismini yazarmısın şimdiden çoookkk tşk ederim umarım mesajımı görüp cevap yazarsın

Henuz yaptirmadi ama yapilan fotolara baktik gayet basarilibifi.tayfun turkaslana gittik.ucreti msj yaziyim arkadslik yolla buradan dogru olmaz sanirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…