- 16 Nisan 2016
- 5
- 1
- 1
- 31
Kizlar gecen biyere sordum. Tayfun beye yazdim ama daha cevap gelmedi. Bi yer daha yapiyormus onlardan bilgi aldim . 5 bin tl dediler. Bence cok cok basit bi isleme bu kadar ucret cok fazla. Resmen kafayi siyirmis bunlar. Burun estetigi falan neyse de alt tarafi gozu hafif cekik yapacaksiniz 5 bin tl dediklerinde şok oldum valla.resmi göremiyorum neden acaba ?
kk' göz kapağı estetiği ile beraber, badem göz ameliyatını da olmuş bir hanım vardı. netten aratınca gördüm. şimdi bulamiyorum. ama o hiç beğenmemiş yaaa. yorumunda gözlerim küçüldü demişti. yani o yanlardan cekik istiyormuş, ama onun göz açıklığı küçülmüş. cekik filan olmamış memnun değildi.. Ayrıca 5 bin lira yerine, şakak germe estetiği ile de eger istenirse, aynı görüntü oluşuyormuş. yıllara meydan okuyan bir estetik, şakak germe en azından. verdiğin paraya değer.Kizlar gecen biyere sordum. Tayfun beye yazdim ama daha cevap gelmedi. Bi yer daha yapiyormus onlardan bilgi aldim . 5 bin tl dediler. Bence cok cok basit bi isleme bu kadar ucret cok fazla. Resmen kafayi siyirmis bunlar. Burun estetigi falan neyse de alt tarafi gozu hafif cekik yapacaksiniz 5 bin tl dediklerinde şok oldum valla.
merhaba ben de şu an hem doktoru hem operasyonu araştırıyorum ücret hakkında bilgi alabilir miyimHenuz yaptirmadi ama yapilan fotolara baktik gayet basarilibifi.tayfun turkaslana gittik.ucreti msj yaziyim arkadslik yolla buradan dogru olmaz sanirim .
ya merhaba fiyat konusunda bana bilgi verir misin2 ay önce arkadaşımla gittik resimler gayet başarı liydi .o yaptiracak bende yaptirabilirim cesaret edebilirsem
merhaba banada fiyatı mesaj atar mısınMsj attim haberin olsun
fiyatı banada yazar mısınHenuz yaptirmadi ama yapilan fotolara baktik gayet basarilibifi.tayfun turkaslana gittik.ucreti msj yaziyim arkadslik yolla buradan dogru olmaz sanirim .
Dr Gökhan uğur instegramda paylaşıyor istersen bir bak ben sordum 4.500 dedi ama bende çok düşüklük yok sana ne der bilmemArkadaşlar fiyat konusunu bende çok merak ediyorum, kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum çünkü ekstradan göz kapağımda düşük gibi, gözlerim aşşağı doğru, fotoğraf çekilirken kendimi saklamaktan, objektiflerden kaçmaktan bıktım. En azından, aşşağı yukarı bir fiyat öğrenebilirsem çok sevineceğim. Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?