Badem göz estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi linn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptıracamda fiyatı tam öğrenseydim doktorları falanda arasak telde fiyat verirlermiki bide böle bi estetiğe gerek varmı bilmiom benim için
sizce

resmi göremiyorum neden acaba ?
Kizlar gecen biyere sordum. Tayfun beye yazdim ama daha cevap gelmedi. Bi yer daha yapiyormus onlardan bilgi aldim . 5 bin tl dediler. Bence cok cok basit bi isleme bu kadar ucret cok fazla. Resmen kafayi siyirmis bunlar. Burun estetigi falan neyse de alt tarafi gozu hafif cekik yapacaksiniz 5 bin tl dediklerinde şok oldum valla.

kk' göz kapağı estetiği ile beraber, badem göz ameliyatını da olmuş bir hanım vardı. netten aratınca gördüm. şimdi bulamiyorum. ama o hiç beğenmemiş yaaa. yorumunda gözlerim küçüldü demişti. yani o yanlardan cekik istiyormuş, ama onun göz açıklığı küçülmüş. cekik filan olmamış memnun değildi.. Ayrıca 5 bin lira yerine, şakak germe estetiği ile de eger istenirse, aynı görüntü oluşuyormuş. yıllara meydan okuyan bir estetik, şakak germe en azından. verdiğin paraya değer.

Merhaba ben de sırf bu konu için foruma üye oldum fiyatı ve detaylari biri mesaj atabilirse çok memnun olurum...

Türkiye bu konuda çok geri Kore ve Amerika'ya bakınca. Orda resmen mucize yaratıyorlar fakat iletişim güçlüğünden dolayı henüz cesaret edemedim.

Henuz yaptirmadi ama yapilan fotolara baktik gayet basarilibifi.tayfun turkaslana gittik.ucreti msj yaziyim arkadslik yolla buradan dogru olmaz sanirim .
merhaba ben de şu an hem doktoru hem operasyonu araştırıyorum ücret hakkında bilgi alabilir miyim

Kızlar ben bu ameliyatı özelde sormuştum. Alt üst badem göz ameliyatı 11 bin fiyat verdiler.

Antalya da gokhan uğur bu ameliyati cok yapiyor. Yurtdisindan istanbuldan bile bir suru kisi geliyor. Fiyatida 3 bin tl. Instagramdan bakabilirsiniz. Bende baska bir doktora gozkapagi estetigi oldum ama badem goz degil benimki.

Ankara 'da Operatör Dr Kubilay Özdil bir numara arkadaşlar. Tunalı da. Kennedy caddesinde. Şiddetle tavsiye ederim. Çok İlgili, güvenilir, dürüst bir doktor. Buraya yazmak isterdim ama Eleştirecek hiçbir şey bulamadım çok şükür :) . Çok memnunum. Bakışlarım değişti. Ağrı sızı pek yok. İlk 3 gün şiş oluyor o kadar. Sonuç çok güzel oldu. Bugün 8. Günüm ve çok memnun kaldım.

Ciddi rahatsız edici görüntünüz yoksa, sağlık probleminiz yoksa hanımlar sakın böyle şeylere girişmeyin derim. Allah'ın verdiği kusursuz nizamı bozmayın sonra dönüşü yok. Teyzem bu ameliyatı sağlık sorunu sebebiyle oldu, normal göre daha açık kalan gözleri sebebiyle artık güneş gözlüğü takmak zorunda kalıyor ve belki doktoru iyi değildi bilemem dikkatli baktığınızda iki gözün arasındaki fark çok fazla göze batıyor, eşit yapabilmek çok zor. Evde iki kağıdı kesip birbirine eşit zor yapıştırırsınız, bu insan gözü olunca çok daha zor...

Beceriksiz uyduruk tecrübesiz bir doktora gitmişsiniz. Bunu yaptıran binlerce kadın var. Ve gayet başarılı. Söylediklerinizle zerre kadar alakası yok.

Dr
Dr Gökhan uğur instegramda paylaşıyor istersen bir bak ben sordum 4.500 dedi ama bende çok düşüklük yok sana ne der bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…