Badem göz estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi linn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşınız ne kadara yaptırdı özelden paylaşabilir misiniz ben de düşünüyorum

Merhaba bende 9 ağustos 2019 da oldum bu ameliyatı 40 gün geçti üstünden 2006 daki fotolarımdan daha iyi hale geldi gözlerim. Doğuştan düşük göz kapaklarım vardı (geçmiş zaman :)) Yaşlandıkça daha da düşmüşlerdi 44 yaşına gelince artık toparlayayım istedim. Benim ameliyatımı da Dr. Kubilay Özdil yaptı. Ameliyatın sonucundan çok mutluyum. O eski yorgun ve üzgün ifadem gitti mutlu enerjik neşeli bir yüz oldu. Resmen 10 yaş gençleşti görüntüm.

Son düzenleme:
Kizlar istanbuldaysaniz atasehir brandiumda goz doktoru Nihal Boratac i tek gecerim gozkapagi ve badem goz estetiginde ben ve tanidigim bicok arkadasim ona gozkapagi estetigi yaptirdik sonuc muhtesemmm cokta sevimli bi bayan arkadas gibi size herseyi dogru bi sekilde anlatiyo benim imkansiz dedikleri gozkapaklarimi bile duzeltti kendisi cokk memnunum siddetle tavsiye ederim

Antalya da gokhan uğur bu ameliyati cok yapiyor. Yurtdisindan istanbuldan bile bir suru kisi geliyor. Fiyatida 3 bin tl. Instagramdan bakabilirsiniz. Bende baska bir doktora gozkapagi estetigi oldum ama badem goz degil benimki.

kendisi hakkında bir çok üye tarafından korkunç yorumlar yapılmış. ben kesinlikle güvenilir bulmuyorum

Bu benim göz kapağı düşüklüğü ameliyat before after fotom. Çok memnunum sonuçtan. 9 ağustosta yapıldı. Sahiden ihtiyacı olan aklından geçiren yaptırsın. Ben üç yıl düşündüm. Bir sene botoks yaptirmadim ki doktorum düzgün ve doğru ölçü alabilsin. Hızlı iyileşmek için sigara bile bıraktım bahane ile bırakınca hızlı iyileştim cilt toparladı. Sonuç olarak gözümün üstündeki ağırlık gitti. Görüş açım genişledi. Kendimi çok da güzel hissediyorum.

Eklentiler

• InShot_20190901_001627007.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 269
MERHABA; BEN DR MEHMET ÖZTAN BEYE GECEN AY BADEM GÖZ ESTETİĞİ OLDUM VE TAMAMEN İYİLEŞMEMESİNE RAĞMEN FARKLI GÖREBİLİYORUM GEÇEN SENE DE BİŞEKTOMİ AMELİYATI İÇİN KENDİSİNE GİTMİŞTİM VE TAVSİYE EDERİM. ÜCRET UYGUN SONUÇ İYİ VE ÇOK İLGİLİ BİR DR. BEN BUNLAR İÇİN İSTANBUL'DAN KONYA'YA GİDİYORUM DÜŞÜNÜN

Türkiye bu konuda çok geri Kore ve Amerika'ya bakınca. Orda resmen mucize yaratıyorlar fakat iletişim güçlüğünden dolayı henüz cesaret edemedim.
O kadar uzaklara gitmeye gerek yok bence, İran'da Dr. Mir diye bir doktor gördüm İnstagramda. Bence harikalar yaratmış adam. Bu doktora ameliyat yaptıran varsa bizimle paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…