- Konu Sahibi Natuurlijk
-
Cook tesekkur ederim.Ne kadar dusuncelisin.
Benim bu sene bademciklerim 7-8 kere sisti.Su an bile sis.3 haftada bir korunma ignesi vuruluyorum.Allahtan bu igneyle yatklara.dismuyorum ve agri olmuyor.Fakat inatla sismeye ve ustu beyazlanmaya devam ediyor.Bu sekilde devam ederse mecbur ameliyat olucam.Ameliyat surecin nasildi?Uzun suren bir ameliyat mi?acinin cok oldugunu biliyorum.,narkozdan cikinca.hemen agri kesici veriyorlar mi.?ve bu iyilesme suresince agri kesici igneler veriliyor mu.,?
Cok soru sordum kusura bakma lutfen
Ne kadar ayrintili anlatmissin,supersin.
Tesekkur ederim.
Sonunda rahat ediceksem napalim o agrilara ilacla vs.ile biseklide katlanacagiz.
Hayirli bir hamilelik gecirmeni dilerim.
Yari yil tatilinde ameliyat olmam gerekiyor.Yeni doktordan geldim canim.Ilgine coook teseekur ederim.
Doktor 15 dk. narkoz verip 10 dk. bu isin bitecegini soyledi.Suan nerde olcagima karar vernedim.Bademcikler yine sis bu arada :))))) kafayi yediler iyice.Gelismeleri burdan yazicam sana.Sevgiler.
iyi zamanlama desene
süper, yarım saatte bitecek yani
özel sağlık sigortan var mı canım, yoksa ssk mı?
yakında kurtulacaksın onlardan şimdi istedikleri kadar şişsinler
yaz mutlaka canım sevgiler.
Ozel saglik var canim.Yatarak tedaviyi kapsiyor.Insaallah hayirlisiyla kurtulmak istiyorum.Biktim artik yanii.Hep bitecek bu sefer sismeyecek desemde sonu hayal kirikligi oldu.Mutlaka haber vericem sana.Gorusuruz.
Selam canim ben luckyyyy
Bugun sabah ameliyatimi oldum.su an evdeyim.Biraz agrim var ama gayet iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?