Bademcik ameliyatı sonra balgam

Eminem02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
14
1
36
35
Herkese iyi günler, kolay gelsin. ben 5 ay önce bademcik ameliyatı oldum ve ameliyat olduğum günden bugüne yediklerimden tat alamıyorum( Çok az alıyorum). ama bundan öte asıl sıkıntım sürekli genizden gelen bi balgam akıntım var. hasta, grip değilim. ama sürekli bi akıntı var ve mide bulantım çok oluyor. şuan 8 haftalık gebeyim bide gebeliğin getirdiği bulantıdan dolayı sabahtan akşama bişey yemeden içmeden duruyorum. oruçlu gibiyim. çocuk sağlıksız olacak diye çok korkuyorum. lütfen yardımcı olun. yemek yapıyorum akşam eşim ve oğlum yiyor ben yiyemiyorum. gebelikten öncede böyle sıkıntım vardı. bademcik ameliyatı olduğumdan beri geniz etimde akıntı var. acil yardım lütfen. teşekkürler. Herkese sağlıklı günler ve isteyene hayırlısı ile evlat.

Bilemiyorum bende olmadığım icin, bahsettiğim arkadaşımda 20 li yaşlarda olmuş ciddi kilo aldım dediği için bende düşündüğüm ameliyatimi erteledim acikcasi o_O

Bilemiyorum bende olmadığım icin, bahsettiğim arkadaşımda 20 li yaşlarda olmuş ciddi kilo aldım dediği için bende düşündüğüm ameliyatimi erteledim acikcasi o_O
Gerekiyosa ertelemeyn bn cok erteledm keske daha once olsaymsm yas ilerlrdikce zor oluyo kucuk yaslarda olmaso daha iyiyms simdiden gecms olsun

Gerekiyosa ertelemeyn bn cok erteledm keske daha once olsaymsm yas ilerlrdikce zor oluyo kucuk yaslarda olmaso daha iyiyms simdiden gecms olsun
Ya açıkçası geçen kis aşırı derecede boğaz ağrısı şikayetim oldu aylarca üst üste resmen 3.5 kutu antibiyotik bitirdim en son boynumdaki lenf bezlerime vurdu baya şişme yaşayınca apar topar hastaneye gittim olman gerekli dedi fakat olumsuz şeyler o kadar dinledim ki hastalandigim zaman hemen faranjite donustururmus vs gibi erteledim bende. havalar soğudu mu benim bogazim davul gibi oluyor :KK45: bakalım belki yine aynı olursam ciddi düşünucem bu sefer

Ya açıkçası geçen kis aşırı derecede boğaz ağrısı şikayetim oldu aylarca üst üste resmen 3.5 kutu antibiyotik bitirdim en son boynumdaki lenf bezlerime vurdu baya şişme yaşayınca apar topar hastaneye gittim olman gerekli dedi fakat olumsuz şeyler o kadar dinledim ki hastalandigim zaman hemen faranjite donustururmus vs gibi erteledim bende. havalar soğudu mu benim bogazim davul gibi oluyor :KK45: bakalım belki yine aynı olursam ciddi düşünucem bu sefer
Bnde yillarca erteledm korkardim ama cok kotu hasta olur gunlerce yatardim cekerdm bi gun hastaneye gttm yine ayni durumda doktor bakti artk son seviye bitms bademcikler ilac vermem amlyt olman lazm ddi ddm ilac verim versem gecicek yine olmazsn dedi 1 igne yapti dusun dedi haftasonuydu pazarteesi aldm esyalarmi yattm hastaneye iyiki olmusum hastalik cekmek cok zor suanda agri oluyo ama sismiuo en azndn yataklara dusurmuuo

Bu ay içinde haber werip ameliyat edeceklerini söyledi doktor ama daha tik yok bnde hamile kLmayi düşünüyorum napxami bilemedim

Back
X