Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bağcılar-Güngören kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

arzum3437

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
23
15
88
47
Merhaba arkadaşlar 2, 5 yaşında bir kızım var ve her anne gibi bitanem için en iyisi olsun istiyorum. Ben bağcılar devlet hastanesi civarinda oturuyorum ve bu çevrede kreş arıyorum. Lütfen yardımcı olun.bu çevrede 2-3 yer gezdim ama karar veremedim.

canım;benim kızımda 1,5 yaşında kreş vermesen evde biri baksa....küçük daha.

Evet bunu ben de çok düşündüm ama tanıdık bakabilecek kimse yok.Eve de yabancı birini almaktan çekiniyorum. Yaklaşık 3 senedir evdeyim ve güzel bir mesleğim var.Bu arada da çok güzel bir işi kaçırdım. Ne yavruma kiyabiliyorum ne de artık evde oturmak istiyorum. İnanın size belki çok saçma gelecek ama 2 gündür kendimi çok çaresiz hissedip Ağlıyorum. Ne yapacagimi bilemedim.

benimde kızım 16 aylık ,bende çalışmayı düşünüyorum fakat kızıma kıyamıyorum.iş görüşmem vardı o kadar ağladı ki arkamdan gittim vazgeçtiğimi söyledim.ne yapayım en güzel zamanı istersen getir ben bakarım.

Merhaba,
Bir arkadaşım 2 çocuğunu gönderiyor ve çok memnun kreşin adı sanırım pembe mavi yuvam
Osmanbey evlerinin bulunduğu yerde

merhaba benim size tavsiye edebileceğim bi yer var bağcılarda yeni bir yer açıldı 7- 8 ay falan oldu galiba karınca yuvası kurucusu arkadaşım yanın da 6 sene çalıştım benimde oğlum 2 yaşında onun için bende çalışamıyorum

Son düzenleme:

Merhaba konuyu gorunce yazmak istedim.oglum yaklasik 4 aydir karinca yuvasina gidiyo.buraya giden baska kimse varmi?memnunmusunuz acaba?benim oglum surekli sikayet halinde hep olumsuzluklar soyluyo kafam cok karisik bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…