Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bağcılar-Güngören kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

arzum3437

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
23
15
88
47
Merhaba arkadaşlar 2, 5 yaşında bir kızım var ve her anne gibi bitanem için en iyisi olsun istiyorum. Ben bağcılar devlet hastanesi civarinda oturuyorum ve bu çevrede kreş arıyorum. Lütfen yardımcı olun.bu çevrede 2-3 yer gezdim ama karar veremedim.

merhaba arkadaşlar 2, 5 yaşında bir kızım var ve her anne gibi bitanem için en iyisi olsun istiyorum. Ben bağcılar devlet hastanesi civarinda oturuyorum ve bu çevrede kreş arıyorum. Lütfen yardımcı olun.bu çevrede 2-3 yer gezdim ama karar veremedim.

canım;benim kızımda 1,5 yaşında kreş vermesen evde biri baksa....küçük daha.

Evet bunu ben de çok düşündüm ama tanıdık bakabilecek kimse yok.Eve de yabancı birini almaktan çekiniyorum. Yaklaşık 3 senedir evdeyim ve güzel bir mesleğim var.Bu arada da çok güzel bir işi kaçırdım. Ne yavruma kiyabiliyorum ne de artık evde oturmak istiyorum. İnanın size belki çok saçma gelecek ama 2 gündür kendimi çok çaresiz hissedip Ağlıyorum. Ne yapacagimi bilemedim.

evet bunu ben de çok düşündüm ama tanıdık bakabilecek kimse yok.eve de yabancı birini almaktan çekiniyorum. Yaklaşık 3 senedir evdeyim ve güzel bir mesleğim var.bu arada da çok güzel bir işi kaçırdım. Ne yavruma kiyabiliyorum ne de artık evde oturmak istiyorum. Inanın size belki çok saçma gelecek ama 2 gündür kendimi çok çaresiz hissedip ağlıyorum. Ne yapacagimi bilemedim.

benimde kızım 16 aylık ,bende çalışmayı düşünüyorum fakat kızıma kıyamıyorum.iş görüşmem vardı o kadar ağladı ki arkamdan gittim vazgeçtiğimi söyledim.ne yapayım en güzel zamanı istersen getir ben bakarım.

Merhaba,
Bir arkadaşım 2 çocuğunu gönderiyor ve çok memnun kreşin adı sanırım pembe mavi yuvam
Osmanbey evlerinin bulunduğu yerde

Merhaba arkadaşlar 2, 5 yaşında bir kızım var ve her anne gibi bitanem için en iyisi olsun istiyorum. Ben bağcılar devlet hastanesi civarinda oturuyorum ve bu çevrede kreş arıyorum. Lütfen yardımcı olun.bu çevrede 2-3 yer gezdim ama karar veremedim.

merhaba benim size tavsiye edebileceğim bi yer var bağcılarda yeni bir yer açıldı 7- 8 ay falan oldu galiba karınca yuvası kurucusu arkadaşım yanın da 6 sene çalıştım benimde oğlum 2 yaşında onun için bende çalışamıyorum

Son düzenleme:
merhaba benim size tavsiye edebileceğim bi yer var bağcılarda yeni bir yer açıldı 7- 8 ay falan oldu galiba karınca yuvası kurucusu arkadaşım yanın da 6 sene çalıştım benimde oğlum 2 yaşında onun için bende çalışamıyorum

Merhaba konuyu gorunce yazmak istedim.oglum yaklasik 4 aydir karinca yuvasina gidiyo.buraya giden baska kimse varmi?memnunmusunuz acaba?benim oglum surekli sikayet halinde hep olumsuzluklar soyluyo kafam cok karisik bu konuda.

Back
X