Bağcılar Mega Medipol Lebriz Hale Aktün Tamer?

perimasalininperisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
326
44
118
Arkadaşlar merhaba, Bağcılar Mega Medipol Lebriz Hale Aktün Tamer'e gidiyorum. Daha önce tanıyan bilen doğum yapan var mı? Her türlü olumlu olumsuz dönüşü paylaşır mısınız lütfen?

Bende geçen yıl tüm takıplerimde Lebriz Hale Hanıma gittim. Kesinlikle şiddetle tavsıye ediyorum; medipolun göz bebeği enerjisi ile nasıl doğum yaptıgınızı bıle anlamıyorsunuz. Ben epidural normal doğum yaptım doğumdan çok korkmama rağmen tesellisi ile başardım başka doktor olsa direk sezeryana alırdı . Normal doğum yanlısı biri... Allah nasip ederse ikincisi olursa yine Lebriz Hanım ... Gerek bilgisi gerekse yaşının verdiği iş tecrübesi ile gözün kapalı gidebilirsin.

Merhaba bende megada ayfer hanima gidiyordum memnun kalmadim.pazartesiye lebriz hale hanima aldim randevu.nasil acaba?yorumu olan var mi baska?

Evet ben kendisi ne gidiyorum 90 tl muayne ücret i.telefonunu veriyor watsuptan yazdigin her soruya cevap veriyor simdilik iyi gidiyor bende bir kere gittim bir hafta sonra tekrar gidicem

Ben 35 haftalık hamıleyım baska haska hastaneye gdyrdm ancak dogumu medıpolde dusunuyorum. Nagehan hanıma randevu almıstım randevu gunu hastaneden arayıp 3 sezeryanı var dıye 10 gun sonrasına randevu onerdıler aynı gun !! Hale hanım da cok yogun mu acaba? basına boyle seyler gelen var mı

HALA LEBRİZ HALE AKTÜN TAMER GİDİYORMUSUNUZ BENDE 15 HAFTALIĞIM HALE HNM GİDİYORUM BAŞKA GİDEN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİ VERİRLERSE ÇOK SEVİNİRİM

merhaba, 2 gün önce Bağcılar Medipol'e Fazile Akyüz (Gölgeci) gittim. Bir dayak yemediğimiz kaldı sanırım.. Çok ilgisiz, kısa ve ters cevaplar, asık surat.. ne ararsan var. İlk hamileliğim ve haliyle çok heyecanlıyım, doktorun yanından çıktığımda neredeyse ağlayacaktım.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Dr. Lebriz Hale Aktün Tamer'e gitmeyi düşünüyorum, umarım iyi biridir..

Slm gofretfındık 21haftalık hamileyim 18 haftama kadar lebriz hnm gittim 18 haftaya kadar herşey çok iyiydi gebeliğimde 18 haftada bana kızdı sen su içmiyormusun bebek susuz kalmış bol bol su iç haftaya gel bakalım karar verelim demesiyle moralim alt üst oldu ogün başka bir dr daha gittim bahçeşehirde liv hospitala ordaki bayanda ben bu gelişimdeki bebek için suyun az diyemem dedi bebeğin gelişimi gayet iui 4gün önden gidiyoo herşeyi normal böbrekleri iyi beyin lopları iyi nasıl az olsun dedi ve benim için o gün lebriz hnm bitti insanı zorla muayne eder gibi 1 dk sürüyoo kovar gibi muaynesi 120 tl olmuş sinirlerimi bozdu o haftam geçmek bilmedi şimdi liv deki bayan dr devam ediyorum jendisi daha önce acıbademden gelmiş çok memnunum ilgi ve alakasından uzun uzun bakıyoo anlatıyoo ilgileniyor doç diye o kadar para ver gel dikkate al o seni kovar gibi oturmana fırsat tanımadan sinirlerini bozsun ilk muaynesindr ilgili yanlız ama ben devam etmiyorum şuanki dr çok memnunum orda devam edicem doğumuda bahçeşehir liv de yapıcam kısmetse kontrollerim gayet iyi gidiyor sorunum yok moralimi bozan da yok

Medipol çok yoğun orda uzm. Nagihan kaya var medipolde o iyi dr daha önce görümcem gitmişti 3 dr denedim medipol megada memnun kalmadım yoğunluğu cabası sonuçta bedavaya gitmiyoruz neden hak ettiğim ilgiyi alakayı görmiyim doğum fiyatları aynı liv le dr fiyatıda öyle ama ilgi alaka daha iyi

Bende hale hanima gidiyorum.cok yogun hastalara cok hizli bakiyor.her gittigimde kilo tansiyon bakmiyor.ama orda beklerken soruyorum bekleyenlere cok iyi cok memnunuz diyolar.rahay bir kadin.ben esenlerde oturuyorum yakinlarda buyuk yogun bakimi olan tek hastane medipol.orda bide suna hanim var docent ona gitmek istiyor um ama muaynesi 230 lira dogumuda pahali kararsizim.

Ben Medipol mega da Betül Yorgun'lar a muayene oldum hamileyken böbrek genişlemesi vardı bende , ama başka Dr biz yaptıramayız bu doğumu falan dedi Betül hanım öyle anormal bi durum varmış gibi değil de çok sıradan bişeymiş gibi ilgilendi.

Güler yüzlü ilgili bi Dr bi sorun yaşamadık.
Ama bi dünya para dökmeyin hanımlar zaten doğumu ebeler asistanlar yaptırıyor.

Ben normal Doğum yaptım 2. Oğlumda da çok şükür ebe , asistanlar , Doğumhanedeki çalışanlar , Dr Doğuma 5 dk kala şöyle bi uğradı.

Bu genel bi durummuş o hastanede

Ben daha önce ki doğumumu Güngören ilgi hastanesinde yaptım

Aysel kalan tüzün Dr çok iyiydi saolsun dikişleri doğumumu hepsini o yaptı fiyatlar daha uygundu Medipol e göre çokta kibar bi hanımdı kendisi

Medipol de Normal Doğum da dikişi asistan attı bilginiz olsun hee bi sorun yaşamadım o ayrı :)

Size diyeceğim asla (problemli bi hamilelik ) yoksa eğer o kadar para dökmeyin..

Araştırın.

Evet haklisiniz cok para vermemek lazim ama ilk gebelik insan endise ediyo en iyisine gitmek istiyor 6 subatta ayrintili ultrason var ins.onda hersey yolunda giderse ona gore karar vericem artik.hamilelik cok zor:)

Merhaba ve hayirli olsun. Biz de kiz kardesimin gebeliginde medipol hastanesinde dr. Lebriz hale hanima gitmistik. Sonrasinda o kadar asik suratli ve hastayi azarlayan bir tavri vardi ki hasta iliskilerinin de yardimiyla dr. Nagihan kaya ile tanistik. Kardesim sezaryen dogum yapti. Nagihan hanimin guler yuzu ile hersey mukemmel ilerledi. Kendisi bence hastanenin en iyi kadin dogum doktoru. Bir de kendim icin soru sordugumda beni de meme cerrahisindeki arkadasina telefon acarak gonderdi. Hic randevu bulunamayan dr. Pelin hanim beni 10 dakika sonra muayene etti. Meme kanseri oldugum saptandi. 2 hafta sonra ben de pelin hanima meme kanserinden ameliyat oldum. Bu nedenle ben her 2 doktoru da siddetle tavsiye ederim. Nagihan hanim hem ailemizin mutlulugunu hem de benim sagligimi kazandirdi. Hic tereddut etmeyin gidin derim ben

Esenler medipolde ayten olguna gidiyorum.lebriz hanima verdigim paraya yazik gercekten.ayten hanima daha az para veriyorum daha cok ilgi goruyorum.tavsiye ederim

Lebriz hanima hic guvenmeyin. Kendisi paragoz ve gayet ilgisiz bir doktor. Ilk once ona gitmistik. Muayene ucretini aldiktan sonra sezaryene iniyorum diye gitti. Ne ucret iadesi yaptirdi ne de gelip musyene etti. Bu sayde nagihan hanim ile tanistik

Bende ekim ayında doğum yaptım lebriz hanıma gittim yr doç olduğu için hiç memnun kalmadım randevu alıyosun bekliyosun hiç ilgilenmiyo çabucak telaşlı bir muayne kesinlikle tavsiye etmiyorum ameliyathanede iki saat bekledim dr ortada yok geldi ben bayılmamışım diye bağırınıyo zaten belden uyuşturulacaktım stresten tansiyonum yükseldi kesinlikle tavsiye etmiyorun dr lebriz hale aktün tameri kesinlikle- bird ilk komşum sormuşdu bana kime gidiyorsun diye bende lebrize dedim yeni başlamıştım oda gitti oda nerdeyse beni dövücek di diyo sert sert konuşmalar öğrencileriyle karıştırıyo bence bizi gitsin eğitimini versin hasta kabul ermesin kendisinede yaramıyo çünkü yetişemiyo bi orası bi muayne eğitimini versin gitsin evine dinlensin

Ya valla beiz hastanede sira beklerken de duyduk doktorun yuzsuzlugunu ama gercekten boylesine bir hekim beklemiyorduk. Biz muayane masasina gecmeyi beklerken o motorunu verdigi servisteki adamla telefonda kavga ediyordu. Ailemizde 2 doktor var ne zorluklar cektigini biliyoruz. Ama bu kadin gercekten sikayet edilmeli. Duydugumuz kadariyla pek cok sikayeti de varmis zaten. Bu denli donanimli bir hastane bu doktorla perisan olan hastalari gormuyor nu. Yaziklar olsun. Umarim kolay atlatirsiniz bu durumu. Iyisi mi unutup godin. Dr. Nagihan hanim ve benim kanser ameliyatindan sonra taramalarimi yapa Elif ciler hanimi siddetle tavsiye ederim. Sevgiyle kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…