Acıyorsunuz sizi engelleyen şey bu ya da Korkuyor olabilir misiniz?Merhabalar, 12 sene once severek evlendim esimle 2 tane oglumuz var 6 ve 8 yaslarinda. Kucuk ogluma hamileyken nisanliyken aldatildigimi ogrendim. O donem esim madde kullamaya basladi ve kumar oynadigini ogrendim. Agladi yalvardi bida yapmicam sozler vs vs. Bi sekil olur hallederiz kafasindaydim ben ve yeni dogum yapmistim kafam yerinde degildi. 5 sene gecti, arada yakaliyodum hep ayni hikaye. Artik canima tak etti annesine anlattim. Kendi ailemde biliyo suan. 2 haftadir annemde kaliyorum hic bi sekilde iletisim kurmasina izin vermiyorum. Bosanicam ben ama 1 sey beni engelliyo bu nedir ya kafayi yicem. Icten ice biliyorum duzelmicek hem madde hem kumar, sorumsuz ilgisiz bi baba. Bagimli oldugunu kabul ediyo yardim alicam diyo oyle kaliyo ama gerisi gelmiyo. Benim artik yaninda durma gucum yok, tukett beni sevgimi saygimi herseyi tuketti. Guvenim yerle bir oldu, bu saatten sonra bir lafina guvenemiyorum. Artik seni sevmiyorumda dedim. Buna takmis durumda suan, iyice dustu suan. Biz yurtdisinda yasiyoruz, evlenip geldi esim Hollandaya be burda dogdum buyudum. Maddi acidan gucluyum ama beni bisey engelliyo ayrilmamda bunu nasil asicam
Merhabalar, 12 sene once severek evlendim esimle 2 tane oglumuz var 6 ve 8 yaslarinda. Kucuk ogluma hamileyken nisanliyken aldatildigimi ogrendim. O donem esim madde kullamaya basladi ve kumar oynadigini ogrendim. Agladi yalvardi bida yapmicam sozler vs vs. Bi sekil olur hallederiz kafasindaydim ben ve yeni dogum yapmistim kafam yerinde degildi. 5 sene gecti, arada yakaliyodum hep ayni hikaye. Artik canima tak etti annesine anlattim. Kendi ailemde biliyo suan. 2 haftadir annemde kaliyorum hic bi sekilde iletisim kurmasina izin vermiyorum. Bosanicam ben ama 1 sey beni engelliyo bu nedir ya kafayi yicem. Icten ice biliyorum duzelmicek hem madde hem kumar, sorumsuz ilgisiz bi baba. Bagimli oldugunu kabul ediyo yardim alicam diyo oyle kaliyo ama gerisi gelmiyo. Benim artik yaninda durma gucum yok, tukett beni sevgimi saygimi herseyi tuketti. Guvenim yerle bir oldu, bu saatten sonra bir lafina guvenemiyorum. Artik seni sevmiyorumda dedim. Buna takmis durumda suan, iyice dustu suan. Biz yurtdisinda yasiyoruz, evlenip geldi esim Hollandaya be burda dogdum buyudum. Maddi acidan gucluyum ama beni bisey engelliyo ayrilmamda bunu nasil asicam
Eksik yazmisim. Hem nisanliyken hem evlendikten 7 yil sonra. Ayrica evlenirken bagimli degildi yani ben oyle biliyodum gayet cok mutluyduk taki 2. Hamilelime kadar. Bu arada esimin babasiyla cok buyuk skintilari var cocukluk travmalari. Babasida bagimliydi sorumsuz vs. Cocuklarimda evde bunlari gorup boyle olucak diye cok korkuyorum
eee bir kere affetmişsiniz düzelmemiş. yine affederseniz yine düzelmeyecek.Eksik yazmisim. Hem nisanliyken hem evlendikten 7 yil sonra. Ayrica evlenirken bagimli degildi yani ben oyle biliyodum gayet cok mutluyduk taki 2. Hamilelime kadar. Bu arada esimin babasiyla cok buyuk skintilari var cocukluk travmalari. Babasida bagimliydi sorumsuz vs. Cocuklarimda evde bunlari gorup boyle olucak diye cok korkuyorum
Böyle bir adamla niye evlenip iki çocuk yaparsınız ki? Bir şey deyince biz suçlu oluyoruz, herif daha nişanlıyken belli ediyor ne mal olduğunu ama çok seviyorum, ölüyorum. Neyse ya daha başka bir şey demeyeceğim.Eksik yazmisim. Hem nisanliyken hem evlendikten 7 yil sonra. Ayrica evlenirken bagimli degildi yani ben oyle biliyodum gayet cok mutluyduk taki 2. Hamilelime kadar. Bu arada esimin babasiyla cok buyuk skintilari var cocukluk travmalari. Babasida bagimliydi sorumsuz vs. Cocuklarimda evde bunlari gorup boyle olucak diye cok korkuyorum
Maddi açıdan güçlüyüm yazmış ya konuya zatensizin hatanız böyle birinden 2 çocuk yapmak olmuş
bile bile lades demişsiniz
maddi yönden kendinize ve çocuklarınıza yetebilecek düzeyde misiniz ?
Şaka mısınız? Hala seni engelleyen nedir? Size değil o 2 küçük çocuga üzüldüm..Merhabalar, 12 sene once severek evlendim esimle 2 tane oglumuz var 6 ve 8 yaslarinda. Kucuk ogluma hamileyken nisanliyken aldatildigimi ogrendim. O donem esim madde kullamaya basladi ve kumar oynadigini ogrendim. Agladi yalvardi bida yapmicam sozler vs vs. Bi sekil olur hallederiz kafasindaydim ben ve yeni dogum yapmistim kafam yerinde degildi. 5 sene gecti, arada yakaliyodum hep ayni hikaye. Artik canima tak etti annesine anlattim. Kendi ailemde biliyo suan. 2 haftadir annemde kaliyorum hic bi sekilde iletisim kurmasina izin vermiyorum. Bosanicam ben ama 1 sey beni engelliyo bu nedir ya kafayi yicem. Icten ice biliyorum duzelmicek hem madde hem kumar, sorumsuz ilgisiz bi baba. Bagimli oldugunu kabul ediyo yardim alicam diyo oyle kaliyo ama gerisi gelmiyo. Benim artik yaninda durma gucum yok, tukett beni sevgimi saygimi herseyi tuketti. Guvenim yerle bir oldu, bu saatten sonra bir lafina guvenemiyorum. Artik seni sevmiyorumda dedim. Buna takmis durumda suan, iyice dustu suan. Biz yurtdisinda yasiyoruz, evlenip geldi esim Hollandaya be burda dogdum buyudum. Maddi acidan gucluyum ama beni bisey engelliyo ayrilmamda bunu nasil asicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?