Bagimli es bosanmalimiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adamın bı tane oluru yok ki sizi tutan nedir ? anlamadım duygularınıza yenik düşüyorsunuz

Hala ne engeli Allah aşkına?! Çocuklarınız için boşanın en azından. 1 tane bağımlılık veya aldatma bile boşanma sebebiyken adam kombo yapmış. Kumar, madde, aldatma, ilgisiz baba ve ilgisiz eş, düzelmek için sıfır çaba. Daha neyi bekliyorsunuz? Evli kalmak için tek bir olumlu tarafı yok ki bir şey sizi engellesin..

Nişanlıyken aldatılıp kurtulmak varken gidip göre göre evlenip yetmiyor gibi bir çocuk yapan kadın şimdi hayatta boşanmaz.
Çocuk yok evlilik yok. Tertemiz kurtulmak varken bu adama iki çocuk yapmışsınız. İkinci çocuğu hele yine aldatılıp üstelik madde kullandığını göre göre yapmışsınız. Pes gerçekten.
Siz düzelir (!) diye üçüncüyü de yaparsınız
Devam edin böyle.
Yazık o çocuklarınıza

İki oğlunuzun örnek alacağı baba ! bu mu sizce? Ergen olduklarında madde kullanırlarsa ne yapacaksınız, çocukları nasıl zaptedeceksiniz.

Sizin sayenizde süresiz oturum, vatandaşlık aldı değil mi? Hollanda'da yakışıklı eğitimli kariyerli erkek hiç mi yoktu da bununla evlendiniz? Böyle asalak boş beleş adamları alıp buralara getiriyorsunuz, rüyasında göremeyeceği imkanları önüne seriyorsunuz ama gerçek sevgi olmadığı için daha nişanlıyken aldatıyorlar. Nikah ve arkasından çocuk yapınca bitiyor size mecburiyetleri. Hala beni engelleyen bir şey var diyorsunuz. Kullanılmış olmak, ihanete uğramak, maddi yönden sömürülmek yetmiyor çünkü boşanmak için. Çocuklar uyuşturucu madde bağımlısı babayla beraber yaşamak zorunda mı? Anneleri olarak koruyup kollamak sizin göreviniz değil mi? Dededen babaya, babadan oğula devam mı etsin?

Evlenirken bilmiyormuş aldatıldığını. İkinci çocuğuna hamileyken öğrenmiş. Ben öyle anladım

Çocuklar küçük biraz daha bekleyin evde arkadaş gibi takılın derim. Türkiye şartları daha farklı durumunuz da varsa biraz da olsa idare edin çocuklar için kesinlikle. Bağımlıysa zaten kedi kendinin hayatını kaydıracak.

Seni tutan şey bunca yıldır süregelen alışkanlık. İyi kötü içinde bulunduğun düzen
Ama tekrar aynı şeyleri yaşamak ve çocuklarının da babaları gibi olabilme ihtimalini göze alıyorsan boşanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…