Bak bu doğru."Tipik kizlar gibi degilim" dediginiz asosyal, icine donuk bir insansiniz. Dunyada da tek degilsiniz ama asosyal insanlarin birbirini bulmasi daha zordur sadece.
Gerçekten mi?"müsait olduğunda ara." kadar normal bir cümleyi bile ters algılamanız garip. eğer lise-üniversite çağında değilseniz işinde gücünde olan hiçbir kadının wp gruplarında saatlerce takılmadığını bilirsiniz. benim çevremde yok. arada bir geyik döner ama arkadaşlar arasında da o kadar iletişim olur. hiç görüşmeyeceğim kişi ile de niye arkadaş olayım?
Bak bu doğru.
Ben tam bir asosyalim.
İnsanlar özel alanıma girmesin diye diye diye onlarla görüşmemek daha iyi geliyor.
Kendi başıma asla sıkılmam hatta kendimi çok rahat eğlendirebiliyorum.
Nereye kadar bu şekilde yaşarım bilmiyorum da şu anda hayatımdan çok memnunum çok şükür…
burada dediğiniz kk mı? ayrıca geyik elbette olur ama ben lisede ya da üniversitedeki gibi sürekli yapışık olma isteği durumunda bahsettim. yoksa arkadaşlar iletişim kurar, buluşur ve paylaşımda bulunurlar. aksi anormal.Gerçekten mi?
Benim burada tanıdığım çok insan var öyle gruplarda geyik çeviren.
Bir benim çıkıntı diye düşünüyordum.
Yok yok burası değil.burada dediğiniz kk mı? ayrıca geyik elbette olur ama ben lisede ya da üniversitedeki gibi sürekli yapışık olma isteği durumunda bahsettim. yoksa arkadaşlar iletişim kurar, buluşur ve paylaşımda bulunurlar. aksi anormal.
bahsettiğim insanlar genel kadın tipleri değil,ben tipik günümüz kızları gibi değilim demek istedim.Bir çoğunluğu whatsapp grubu sosyal medyada sürekli videolaşma falan yapıyor onlar yok bende.Ben de kendi icine dönük yaşayan biriyim.
Karşimdaki sosyal bile olsa zorla darlayan birine denk gelmedim pek, uzak durunca onlar da kendini yakin gormuyor zaten.
Konu sahibinin denk geldikleri garip ama bahsettigi insanlar da genel, tipik kadin karakterini oluşturmuyor bence.
İcine donuk biri olmama ragmen gunde bir tane mesaj atacagim ve merak etmeyecegim sevgiliyi de hayatimda tutmazdim o ayri.
Yok sevgili konusunda yeteri kadar dışa dönüğümdür.Ben de kendi icine dönük yaşayan biriyim.
Karşimdaki sosyal bile olsa zorla darlayan birine denk gelmedim pek, uzak durunca onlar da kendini yakin gormuyor zaten.
Konu sahibinin denk geldikleri garip ama bahsettigi insanlar da genel, tipik kadin karakterini oluşturmuyor bence.
İcine donuk biri olmama ragmen gunde bir tane mesaj atacagim ve merak etmeyecegim sevgiliyi de hayatimda tutmazdim o ayri.
benim de gruplarım var öyle ama birbirini darlayan kimse yok. gün içinde yazışmak anormal değil ki. konu sahibinin bahsettiği şey yapışıklık. böyle insanlar da çok nadir olur. konu sahibi arkadaşlık iletişimden rahatsız direkt olarak.Yok yok burası değil.
Yanlış anlatmışım kusura bakmayın.
Kızkardeşim,kuzenim,komşular,arkadaş,iş arkadaşları çeşitli gruplarda yazıştıklarını iddia ediyorlar gün içinde.
Sabah günaydınla başlayıp gün içinde yaptıklarını anlatıyorlar.
Ben onu anlıyorum, ben de rahatsız oluyorum. Arkadaşlık iletişimi,buluşması vs.benim de gruplarım var öyle ama birbirini darlayan kimse yok. gün içinde yazışmak anormal değil ki. konu sahibinin bahsettiği şey yapışıklık. böyle insanlar da çok nadir olur. konu sahibi arkadaşlık iletişimden rahatsız direkt olarak.
yooo yazdığımı anladığınızı düşünmedim sadece.Standart insan tipi benim bahsettiğim gibi değildir, benim anlattığım mesela whatsapptan yazıyor 2-3 dk cevap alamıyor instadan yazıyor ordada alamayınca görüntülü fln arama yapıyor bu durumlarla karşılaştım.Takıntılı sevgili gibi düşünün sizde simdi bir mesajınızı beğenmedim diye seri beğenmeme yapıyorsunuz problem yokSize hak vermeyen her yoruma beğenmedim verdiğinize göre onlar çok bulaşık, bağımlı kişilikler, sen çok farklısın onlar gibi yılışık değilsin gibi cevaplar bekliyodunuz herhalde.
bahsettiğim insanlar genel kadın tipleri değil,ben tipik günümüz kızları gibi değilim demek istedim.Bir çoğunluğu whatsapp grubu sosyal medyada sürekli videolaşma falan yapıyor onlar yok bende.
kendi açımdan cevaplayayım,günde 1 mesaj bile diye örnek vermiştim,1mesajda sorun olmaz gerçi bana yoğun bir insanım oda aynı şekilde yoğun ve bu denklik benim yaşam tarzıma uyuyor o yüzden problem yaratmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?