bağımlı kişilikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen bende çok sevmem. burda iş yerinde tanıştığım bir kız vardı. zaten tüm gün beraberiz. bari iş çıkışı yüzünü görmeyim , sesini duymayayım. yok her akşam arar. her gün hadi şunu yapalım hadi bunu yapalım. baktım yapıştı uzaklaştım. bi kere uyuyorum 3 kere art arda aradı. bişey oldu sanmış teli açmayınca. ne olabilir yani. uyuyorum akşam vakti normal bişey. önünü alamayacaktım yoksa. tamam sürekli görüşmezsin arada arar konuşursunda her gün her gün ne konuşulur ki.ben artık konu bulamıyordum.

Size hak vermeyen her yoruma beğenmedim verdiğinize göre onlar çok bulaşık, bağımlı kişilikler, sen çok farklısın onlar gibi yılışık değilsin gibi cevaplar bekliyodunuz herhalde. Bence tahammül edemediğiniz kişilerle arkadaşlık kurmayarak hayatınızı devam ettirirseniz iki taraf için de daha sağlıklı olur
mesajınıza ekleme yapmışsınız şimdi farkettim,tskler yorumlar için de pek ilgisi yok tahammülle,sevgiler.

aynen bende çok sevmem. burda iş yerinde tanıştığım bir kız vardı. zaten tüm gün beraberiz. bari iş çıkışı yüzünü görmeyim , sesini duymayayım. yok her akşam arar. her gün hadi şunu yapalım hadi bunu yapalım. baktım yapıştı uzaklaştım. bi kere uyuyorum 3 kere art arda aradı. bişey oldu sanmış teli açmayınca. ne olabilir yani. uyuyorum akşam vakti normal bişey. önünü alamayacaktım yoksa. tamam sürekli görüşmezsin arada arar konuşursunda her gün her gün ne konuşulur ki.ben artık konu bulamıyordum.
of işte tamda bahsettiğim böyle ya peki siz nasıl uzaklaşabildiniz.

Ben seviyorum yani dertleşmeyi de.
Arkadaşlarımın problemi olduğunda dinlemeyi vs.
Yalnız canım sıkılırdı heralde.

of işte tamda bahsettiğim böyle ya peki siz nasıl uzaklaşabildiniz.
aradığında telefonlarını açmadım. geç döndüm. öğle araları beraber yemek yerdik. diğer arkadaşlarla yiyeceğimi onları bekleyeceğimi söyledim.(gerçi bu olay tamamen farklı bi nedenden olmuştu bana çok ayıp etti bi konuda ). öyle öyle anladı uzaklaştı. ooh be dedim. rahat varmış. arkadaşlığından da keyif almıyordum zaten. he keyif alsam belki tolere edermiydim veya samimiyet oluşunca ya her gün aramasan mı diye hani dalgaya vurarak söylerdim belki ama benimki başkaydı samimiyette oluşmadı en azından benim için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X