Bağımlılık tadında aşk, yardımınıza ihtiyacım var.

manolya3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
24
11
88
30
Arkadaşlar, 2.5 senedir sevdiğim var. 2 Senesi sevgili olarak geçti hayatımın en güzel zamanlarıydı. Biz birbirimizin ilkiydik herşeyi birlikte yaşadık..Sevilmeyi de onda öğrendim sevmeyide..Ailem kadar seviyordu beni.İlk kez böylesine sevildiğim için bende çok sevdim. Araya hatalar ayrılıklar girdi hatta kısa bi süre baskasi girdi ama biz yine kopmadık hep konuştuk..ayrıldıktan sonra 7 ay konuştuk..sevgili olmasakta birbirimize karışırdık,sorardık, kıskanırdık ama bir türlü barışamadık hep bi tartışma bi sorun olurdu hep eskileri hatalarını açardım barışamazdık...birdaha konuşmayalım derdim ertesi gün yine yazardı yine konuşurduk..7 ayın sonunda barıştık, ailevi problemleri olduğu için psikolojisi bozulmuş biraz değişmişti... Hayattan bi beklentim yok, ama bunun senle bi ilgisi yok diyordu. Gerçekten o eski bana aşkla bağlı adamdan eser yoktu.. Seni çok seviyorum ama kendime güvenim yok artık dedi. bende bir değişim var ve bu benim elimde değil, zamana bırakalım dedi.Ben ısrarla yanında olmak istedim ama onda bi aşırı istek yoktu sadece zamana bırakmak istedi. Şimdi askere gidecek ve ben ne yapacağımı bilemiyorum unutmak mümkün değil çoooook denedim olmuyor.Gelince belkide birlikte olacağımızın garantisi yok. Acaba beni unuturmu ? ya da bu anlattığım için siz ne düşünüyorsunuz? hangi yolu izlemeliyim ne olur bi akıl verin tamamen bağları koparmak istediğimde ben seni istemiyorum demiyorum ki, istemiyor olsam ben bunca zaman sadece sana yazdım başkasına yazardım diyor. sadece aradan su askerlik çıksın belki beni değiştirir diyor. sizce orada araya giren zamanda beni unutur mu????

Back