Bağımlılık

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Çok saçma gelicek belki ama ben türk kahvesi yemeden duramiyorum dayanamıyorum günde 5-6tatli kaşığı Türk Kahvesini yiyorum kaşıkla ağzıma atıyorum kendime engel olamiyorum neredeyse 1yildir böyleyim buna çözüm olarak eve kahve almayi kestim bu seferde gitdigim yerlerde yemeye başladım kendime engel olamıyorum bu durumun zararlarida vardır biliyorum birakamiyorumda kimseyede anlatamıyorum çünkü yüzüme garip garip bakıyorla galiba ömrüm boyunca kahve yiyecegim...

Canım millet onu içiyor günlük, sen yiyorsun ne var bunda bence dert edilecek bişey değil. Bi dahiliyeye git değerlerine baktır. Bazen bazı vitamin mineral eksikliğinden insan bazı şeyleri yemek istiyor(bebeklerde toprak yemek gibi) bi baktır inşallah sağlıkla ilgili bişey değildir.

Benim de bagimlilik degil ama cok seviyorum. Mesela zararli oldugunu dusunuyorum ama gunde 5 tane falan iciyorum bazen buyuk boy hatta. Sanki onsuz ayilamiyorum. Doktor demirimin nerdeyse bittigini soyledi yogun tedavi uyguladi 1 ay uyguladim ama ne zaman cok az kahve icsem bir kasik iki kasik agzima atiyorum ben de ama sizin kadar degil tabi. Yine de siz de degerlerinize baktirin tabiki umarim dusuk degildir. Sevgiler.

Benim babaannem kahve çekirdeklerini tavada hafifçe kavurup sonra oturur onları çerez gibi yermiş. Çok kahve yemek zararlı olabilir çarpıntı vs yapabilir. Bir kan tahlili yaptırın bence bir mineral eksikliği falan mı var sizde?

kahve telvesi yeme istegi, pirinc, toprak yeme istedigi bunlarin cozumleri cok basit ve tipta karsiligi olan durumlar. degerlerinize baktirin demiriniz ya da d vitamininiz eksiktir.. takviyeyle cozumu bulursunuz bosuna yuklenip psikolojinizi de bozmayin, kafein yuklemesi de yapmayin vucudunuza.

Yüksek ihtimalle kan değerleriniz düşük. Annem de sizin gibiydi kahvenin telvesini kaşık kaşık yerdi. Sigara kullanmayan kadının canı sigara bile istiyordu. Sonra kan değerleri düşük cıktı. Demiri d vitamini falan. Takviye alınca şimdi türk kahvesi bile içmeye ihtiyaç duymuyor. Cani çekmiyor

Konuyu okurken ilk cümlede “içmek” fiili yerine “yemek” fiilini kullandınız sandım valla bir an, devamını okuyunca anladım. İlk kez duyuyorum ama arkadaşların söyledikleri mantıklı toprak yeme isteğini filan görüp duymuştum bir eksiklikten kaynaklanıyordur muhtemelen durduk yere kimin aklına gelir kaşık kaşık kahve yemek

Ben de hamileyken acayip istiyordu canım telve, her gün yiyordum neredeyse. Demek demir eksikliğinden öyle mi

benimde canım çok sigara içmek istiyor ama hiç sigara içmişliğim yok.çevremde sigara içende yok.bunun demirle falan mı ilgisi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…