- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Canım millet onu içiyor günlük, sen yiyorsun ne var bundaÇok saçma gelicek belki ama ben türk kahvesi yemeden duramiyorum dayanamıyorum günde 5-6tatli kaşığı Türk Kahvesini yiyorum kaşıkla ağzıma atıyorum kendime engel olamiyorum neredeyse 1yildir böyleyim buna çözüm olarak eve kahve almayi kestim bu seferde gitdigim yerlerde yemeye başladım kendime engel olamıyorum bu durumun zararlarida vardır biliyorum birakamiyorumda kimseyede anlatamıyorum çünkü yüzüme garip garip bakıyorla galiba ömrüm boyunca kahve yiyecegim...
Bende de var o , bildiğin pisboğazlık benceBende bi ara naneli şeker bağımlılığı vardı
O ne eksikliği
Biri tanı koysun
Resmen kutu kutu btiriyordumBende de var o , bildiğin pisboğazlık benceama varsa bi eksiklik öğrenince bana da söyle hayrına .
Burda bide eisbonbon diye birşey var of diyorumResmen kutu kutu btiriyordum
Neyse ki haftada 1e düşürdüm
Hergün hergün haplanıyordum resmen
kahve telvesi yeme istegi, pirinc, toprak yeme istedigi bunlarin cozumleri cok basit ve tipta karsiligi olan durumlar. degerlerinize baktirin demiriniz ya da d vitamininiz eksiktir.. takviyeyle cozumu bulursunuz bosuna yuklenip psikolojinizi de bozmayin, kafein yuklemesi de yapmayin vucudunuza.Çok saçma gelicek belki ama ben türk kahvesi yemeden duramiyorum dayanamıyorum günde 5-6tatli kaşığı Türk Kahvesini yiyorum kaşıkla ağzıma atıyorum kendime engel olamiyorum neredeyse 1yildir böyleyim buna çözüm olarak eve kahve almayi kestim bu seferde gitdigim yerlerde yemeye başladım kendime engel olamıyorum bu durumun zararlarida vardır biliyorum birakamiyorumda kimseyede anlatamıyorum çünkü yüzüme garip garip bakıyorla galiba ömrüm boyunca kahve yiyecegim...
İyi ki burda yokBurda bide eisbonbon diye birşey var of diyorum
benimde canım çok sigara içmek istiyor ama hiç sigara içmişliğim yok.çevremde sigara içende yok.bunun demirle falan mı ilgisi var?Yüksek ihtimalle kan değerleriniz düşük. Annem de sizin gibiydi kahvenin telvesini kaşık kaşık yerdi. Sigara kullanmayan kadının canı sigara bile istiyordu. Sonra kan değerleri düşük cıktı. Demiri d vitamini falan. Takviye alınca şimdi türk kahvesi bile içmeye ihtiyaç duymuyor. Cani çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?