iyi günler öncelikler
kendimi çok bunalmış hissediyorum sanki herkes üstüme geliyormuş gibi geliyor. Herkesin benden bir beklentisi varda bende sanki zorundaymışım gibi hissediyorum.
ilk başta ailem çok kontrolcu her anımı kontrol etmek istiyorlar onların sınırından çıkmamı istemiyorlar okuttular ettiler evet güzel bir mesleğim var ama o mesleği bile onlar seçti. tek dertleri başkalaının ne dediği ne düşündüğü. yani bazı durumlarda sen yapamazsın edemesin kandırırlar modunda bazı durumlar aman yapp tarzı yap dediklerinde genelde benim yapmayacağım şeyler anlam veremiyorum örnek ver deseniz şu diyemem de ufak tefek saçma sapan şeyler. yani makyaj yapsam çok yapmışsın şöyle yapmışsın böyle yapmışsın yapmasan aaa hiç yok böyle salak salak konular
birde üstüne sevgilim var. bunu öğrenince daha da artılar her dk mı sorguluyorlar. aile yanında kalıyorum çalışıyorumda ama bütün hayatımı sorguda gibi hissediyorum. bi dönem işim olduğuda rest çekip gidip istediğim gibi yaşamayı düşünüyordum tabi aşık olana kadar
sevgilimlede sorunlarım olmaya başladı. ilk başlarda kötü biri muabelesi gördü resmen. kendimi aşırı yetersi hissettiğim için ilk baş sevgili bile olmak istemedim hatta adam beni 2 sene bekledi(üniversitede oldu bu) mezun olduktan sonra az çok güvendim kendime çünkü bildiğin ortaokullu ergen kızlar gbi hissedip ailemden çekindim. oda diğer küçük çocuk değiliz diye ama ben çekiniyorum ailemle tanıştırmaktanda çekiniyorum.
kendimde o kadar aşağılık duygusu var ki sanki bir şey olacakta aramızdakiler bitecek diye bile korkuyorum. paranoyak oldum iyice. beni sevdiğini biliyorum bunu hissettiriyorda ama sürekli beni kimse sevmez gider kafasındayım.
aramızda bir şeylerde geçti ilk baş karşıydım. şimdi dersinizde korkuyordun nasıl oldu diye. ilk baş böyle bir şey olacakken reddettim bir daha konusu bbile açılmadı zorlamadı sonra ben aileme kızdığım bir zaman bildiğiniz sırf karşı gelmek adına yaptım yani ilk defa delice bir şey yapmak istediğim için. sonra bir müddet konuşmadım yinede terk etmedi. beni halada etmiyor ama ben sürekli içimdeki çevremdeki herkesin beni terkedeceği, bir iş başaramayacağım hissi, kimseye karşı koyamacağım hissinden, bir bire olarak karar alamayacağım hissinden kurtulamıyorum
24yaşındaım hala bağımsız karar alamıyorum aldığım tek kararda da böyle bir şey yaptım. nasıl tek başıma ayakta dururum nasıl kararlarıma sahip çıkarım bilmiyorum
bunu yazdım açıkçası kimseyle dertleşemiyorum ve tanımadığım birilerine anlatmak iyi geliyor
(