- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
İlk 26 yılımi çöp sayıyorum..Offfff sizdeki resmen çok çok çok yorucu bir model. Yahu koca kadınsın evli barklı üstelik bu neyin nesi böyle ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 26 yılımi çöp sayıyorum..Offfff sizdeki resmen çok çok çok yorucu bir model. Yahu koca kadınsın evli barklı üstelik bu neyin nesi böyle ?
Anne-baba atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya bazı konularda cuk diye oturuyor.İlk 26 yılımi çöp sayıyorum..
İnce ince işledim ben. Arkadaşım X dedim hep başlarda. Sürekli laf arasına onu sıkıştırdım. "X'in doğum günü, X'le dışarıdayız"la başladı. İlk görüştüğümüz zamanlardı, arkadaşımlayım derdim, hangi arkadaş deyince X derdim. Babam da "haa X, tamam" derdi. "X'in babası beşiktaşlı, X atandı şu ilde" yani çok basit konulardan bile sürekli ondan bahsettim. Altın konuşuruz, "X kredi çekti altın aldı o şekilde birikim yaptı", iddaadan borç yapıp arabasını vs satmak zorunda kalan birini bana anlattığında "X'in okulunda bir öğretmen var, yakın zamanda çok para kaybetmiş arabasını satmış, eşi de boşamış, yazık adam hayatını kaydırdı elleriyle" diyorum mesela. Sonra geçen yıl dedim ki ben Van'a, arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Antalyalıyım, Eskişehir'de okudum. Babam sordu kimler var, ben yeni evlenen bir arkadaşım var, onu anlattım uzunca bir süre, bir de X var dedim çekinerek. "Haa tamam X" dedi. Şimdi anlaşıldı durup dururken ülkenin öbür ucuna neden gittiğin demiştir içindenBakın aslında sadece başlangıçta aynı, ben de hayalimdeki üniversiteyi kazandım ve bizimkilerin tek bir olumsuz cümlesi olmadı hep desteklediler en baştan beri, güvendiler.
Atandım yine uzak bir şehre yine yanımda gelip kimse kalmadı hep tek basıma veya arkadaşlarımla kaldım zaman geçirdim. Dışarıdayken aradıklarında dışarıdayım diyebiliyorum evet buna kimse karışmıyor fakat kalkıp ben yazın tatile gideceğim arkadaşımla desem hangi arkadaş kim o arkadaş nereye gideceksin ne yapacaksın diyip inciğine kadar sorguya cekilirim bu kadarı bilmeniz yeterli demeyi hayal bile edemiyorum babama karşı.
Babanız nasıl böylesine değişti peki o sinir krizi geçiren adama nasıl siz erkek arkadaşımdayım diyebildiniz ?
Şöyle düşünün bu yaşa kadar böyle alıştırdınız diye böyle gidiyor bütün alışkanlıkları yavaş yavaş törpüleyeceksiniz ki bunu çok erken yaşta yapmanız gerekirdi ama gerekirse bu sırada biraz yalan kullanacaksınız örn görüntülü aradılar gördeniz de açmayacaksınız bir kaç saat sonra normal arayıp bir şey uydurun tel sessizdeydi uyuyordum falan yani sizi görüntülü aradıklarında her seferinde karşılık verdiğiniz için açmadığınızda sorun oluyor ama bu alışkanlığı kırarsanız sorun olmaktan çıkar görüntülü aradı evdesiniz çıkın dışarıya dışarıda konuşun o zaman neredesin sorusunu konumuna kadar cevaplandırmayın hiç öyle yürüyorum bitti kurslara yazılın korona bitince aktif bir sosyal hayatınız olduğunu kabullensinler kurslarla geziye gidin ama gezide gidip de görüntülü arayıp herkesi göstermeyin sürekli ortam resmi atmayın bunu içinde normalleştirsinler şehir dışına çıkın çıkarken arayıp şuraya gidiyorum falan filan demeyin o gün sizi ararlarsa ve sorarlarsa normal bir şey gibi falanca şehirdeyim diyin bir kaç kere tepki alırsınız ama sonra normalleşir ama hemen normalleşecek kabullenecekler diye beklemeyin 27 yaş büyük bir yaş bu zamana kadar olan alışkanlık söz konusu dediğiniz gibi özgürlük ayrı saygı ayrıdır örneğin aileme çok saygı ve sevgi duyarım annemin tırnağı kırılsın koşa koşa giderim ama hangi şehirdeyim o an bilmezler arayıp bilgi vermem o an ararlarsa söylerim ya da atıyorum ben bir seneye yakındır dans kursuna gidiyorum ama ailem bunu bundan 2 ay önce öğrendi oda tbt videosu whatsapp a atınca e söylemeyi unuttum böyle bir alışkanlığım yok çünkü bana göre markete bakkala gitmekle aynı şey mesele sadece şu önce bir birey olduğunu ve siz ne kadar izin verirseniz o kadar dahil olabileceklerini siz kabul edin sonra onlara kabul ettirin eviniz ayrıysa emrivaki çalan kapıda kim olursa olsun açmayın biraz dayanın üzülmeyin sonra ayy babacım o kadar yolu da gelmişsin kıyamam ama evde yoktum falanca grupla falan yerdeydim keşke haber verseydin diyin böyle böyle bazı şeylerin önünü alabilirsiniz ancakMerhaba hanımlar, hepinize bu yorucu salgın döneminden en az kayıp ve hasarla çıkma dileklerimi sunuyorum :)
Ben 27 yaşında, üniversiteyi aileden uzakta okumuş ve okul bittiği gibi yine ailenin olmadığı bir şehre atanmış öğretmenliğinin 6.yılında olan bir eflatuns. Şöyle ki sorun bu yaşıma gelip kendi düzenimi kurup kendi kazancımla yaşayan fakat okul olmadığı zamanlar tatiller, sömestr, bayramlar vb. ailemin yanındayım. Ailemizde bağlar kuvvetlidir, saygı duymak saygılı davranmak her zaman ilk önce gelir, fakat babam saygıyla bağımsızlık veya özgürlük ihtiyacını birbirine karıştırmış, bir kadının ( ben oluyorum ) sadece evlendiği zaman istediği şekilde yaşayabileceğini ve özgür olabileceğini savunan bir adam. Ve ben evlenene kadar istediğim yerlere, şehirlere, tatillere gidemeyecek olduğumu düşününce afakanlar basıyor. Bu zamana kadar sustum ama artık benim onlardan ayrı bir birey kararlarımı tek başıma alabileceğimi göstermem gerekiyor ama nasıl ? Sizler böyle şeyler yaşadınız mı ve neler yaptınız bu durumlara karşı ?
Artık çok zorlanıyorum, dışarıya çıkacağım zaman akşam arayacaklar diye ödüm kopabiliyor en geç saat 10da evde oluyorum yaz bile olsa. Erkek arkadaşım şehir dışında, yanına gittiğimde ya görüntülü ararlar ve evde olmadığımı anlarlarsa diye hop oturup hop kalkıyorum. Yaz tatili gelsin dahi istemiyorum, diyelim ki erkek arkadaşımla tatile gitmek istiyorum bunu asla yalan söylemeden gerçekleştiremem ki bu kadar büyük bir yalanı da söyleyebileceğimi düşünmüyorum. Ki insanlar yurtdışlarına gidiyorlar, çifte vatandaslıgım var kullanamıyorum bile. Buna boyun eğerek yaşamaya devam edersem en güzel zamanlarımdan yine kayıplar vermeye devam edeceğim. Ve evlendikten sonra özgürsünü kabullenemiyorum, bunu nasıl başarabilirim, yolu var mıdır ?
Sen de alttan aldığın için sana da aynı şekilde davranıyor işte.Babam çok otoritedir evde herkesin üstünde sanki elf soyundan. Annem hep alttan alan biri olduğu için anneme davrandıgı gibi davranmaya calısıyor bana.
Hak verilmez alınırBen de 27 yaşındayım, sizin gibi ekonomik özgürlüğüm var, benden 7-8 yaş büyük iki ablam şu an benim yaşantımı gördükçe şaşırıyorlar, annem babam bir şey demiyor mu diye ama ben onlardan izin almıyorum en fazla haber veriyorum, tatile giderken arkadaşlarıma gideceğim deyip net olun bu konuda söz hakları olmadığını anlasınlar, ailem kışı benim Yanımda geçiriyor gece 12 de evden çıksam da bir şey diyemiyorlar artık müdahale edemeyeceklerini kabullendiler ben de bilmeleri gerektiği kadar söylüyorum böylece akılları da kalmıyor
Açmadığım an ne olduğunu bilseniz, uyuyakalmışım geçen gündüz vakti aramışlar yaklasık 15 kez. telefonla aradığımda babamdan öyle laflara maruz kaldım ki sanki televizyonu kırmış 5 yaşında bir çocukmuşum gibi.
Aradıklarında açılacak, görüntülü aranıyorsa açılacak. Açamıyorum şuan desem kıyametler kopar.