- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Benim eskinin yeni maniti misiniz acaba diye düşündüm. Taaki rütbeli askeri görene kadarFlört döneminde olduğum birisi var ve her şeyle aşırı uyumluyuz ciddi bir ilişkiye adım atmak üzereyiz ama ben biraz temkinli yaklaşmaya çalışıyorum. Çok mükemmel birisi kendisi ve bence kimse bu kadar mükemmel olamaz bu yüzden biraz deneme sürecindeydik. Ailem beni dominant yetiştirdi ama tabi ki baskın olmaya çalışmıyorum fakat bir erkeğin beni ezmesine asla izin vermem. bir kadının da bir erkek karşısında ezilmesini asla istemem ve her zaman karşıyımdır. Bu yüzden asabım biraz bozuk. Bir gün önce bir konuda bana bir anda yükseldi. O kadar şaşırdım ki ne diyeceğimi bilemedim. Kendisinin önemli bir işi var ve bu konuda biraz hassas. Rütbeli bir askeri personel. Konuşurken farkında olmadan onun hassas olduğu bir konuda ama asla kötü bir niyetim yoktu onu sinirlendirmişim. Beni uyarmıştı bu konuda daha önce dikkat de ediyorum ama cidden kötü bir şey demedim o yine yanlış anladı ve bir anda bağırıp çağırmaya başladı. Anında konuşmak istemediğimi söyledim telefonu çat diye kapattım. Şimdi muhtemelen pişman ve beni arıyor sürekli. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendime bunu yediremiyorum. Sizler genelde doğru yorumlar yapıp mantıklı düşünüyorsunuz. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Eski askeri personel eşi olarak yazıyorum bu daha köprüyü geçmemiş halleriniz. Tabi aradaki olay ne bilmeden yorum yapmak zor fakat sırf hassas olduğu bir konuda hoşuna gitmeyen bir yorum yaptınız diye hayatının diğer yarısı olacak kadını üzmesi ne kadar mantıklı biraz düşünün bence. Ve özür dilemesi pek bir şey değiştirmez bunlar karakter belirtileridir. İyi analiz edin sonra pişman olmayın.askeri personel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?