- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yenk degilki 1 aydir boyle mis gibi duzeni vardi sabah 9 uyanirdi oglen 1 de uyurdu aksam da erken uyurdu. Simdi aksama dogru 7 de uyuyor 9 kalkiyor gece 3 uyuyor
Karistiriyor olabilirmisiniz. Cunku bn en son cocukla ilgili neredeyse 2 ay once actim. Ordada tuhaf yakistirmalar yapmadım.Geçen konuda da cocugunuza tuhaf yakıştırmalar yaptınız bunda da sizinki lohusalık sendromunuda geçmiş artık tabi. Alisamadiniz sanki hı siz bebeğe?
2 yaşındaki bebeğin hareketlerine sinir olan bir anne profili, altında niyet arayan bir anne sizce de tedaviyi gerektirmez mi?
Yerim o minigi ben.. Benimkide hayir dediggim seyi inatla yapiyor ve gülüyorOglum 2 yasinda kizinca bazen inadina yapar bazen birakir bazen guler dediginiz gibi 2 yasinda normal bence cok anlam yuklemeye calismayin gecenlerde farkettim muz veriyorum nasil agliyor meger koyacakmisiz masaya o alicakmis yani bu donem sendorumlular baya:)
Ben ağlarım o kahkaha atar.Cok gerginim buaralar koca olacak asalakls sorunlarımiz var biliyosunuz. Haliyle gerginim. Saat 14 simdiye kadar 2 yasindaki çocuğumu yatirmaya çalışıyorum yatmiyor. O uyumayinca bnde uyuyamıyorum (uykum geliyor) en son dayanamadim ve bagirdim. O ise kahkaha atti. Ya bunun nedeni ne 2 yasinda ki cocuk farkinda degilmi kızdığımin ben komik bisi yapmiyorum ki kızıyorum neden kahkaha atiyor. Gunboyuda bunu düşünürum artıkkafam cok dolu cok gerginim. Dinlemeye ihtiyacim var napicami şaşırdım. Kendimi sicmik gibi hissediyorum.ve farkettimde sinirden agladigimda. Benim taklitimi yapmaya çalışıyordu ehee ehee diye. Nie boyleki
Konuları göremiyorum kısıtlı olduğu için ama kayinvalideniz yüzünden kizmamismiydiniz siz çocuğa. Hani düğüne götürmek istiyordu falan.Karistiriyor olabilirmisiniz. Cunku bn en son cocukla ilgili neredeyse 2 ay once actim. Ordada tuhaf yakistirmalar yapmadım.
Hayir canim. Ben kv 1 yildir gorusmuyorum konusmuyorum. Karistirtin sanirimKonuları göremiyorum kısıtlı olduğu için ama kayinvalideniz yüzünden kizmamismiydiniz siz çocuğa. Hani düğüne götürmek istiyordu falan.
Annem zaten 2 toruna bakiyor 24 saat abimle altli ustlu olduklari icin birde benimkini yuk etmek istememCanim annen yakininda değil mi?Biraz onda kalsa bir kaç saat ,uyusan,dinlensen ,kendine gelsen
Benim gerginligimin en buyuk sebebi uykusuzluk kocada tuzu biberi. Kocayi fazla kafaya takmamaya calisiyorum. Ama uykusuzluk takilmicak gibi degilÇocuğunuza bağırmayın. Kendin gerginliğinizi de onun üzerinden gidermeyin Ben ne zaman eşim yüzümden gerilsem evladıma uzun uzun bakar kendimi daha iyi hissederim. Çocukların hiç suçu yok.
Sanirim o yaslardaki cocuklar hep oyle, benkide oyle mesela :) kendimizi nasil ciddiye aldiririz hic bir fikrim yok ama sinirliyken dikkat edin aci kahveyse dahada sinirli ve gergin yapabilir sizi.Bitki cayi yokta kahve yapiyorum suan
Hıı yanlış olmuş o zaman
Evet ya arkadas yazdı baskasiymis üzgünümHayir canim. Ben kv 1 yildir gorusmuyorum konusmuyorum. Karistirtin sanirim
Olur oyle. Ben de gecen bir uyeye sen bana da boyle yazmistin diye bir hönkürdüm
Hıı yanlış olmuş o zaman
Cok inatci ya vallah o an uyumak istemese naparsam yapim uyumuyor :/ bnm onu sabah erken uyandirmam lazim ogle uykusunu duzeltebilmek icingayet farkında da ısı gırgıra vuruyor bende kaşlarımı cattıgım zaman benım cadı gulme krızlerıne gırıyor ama ben kızmayı surdurursem cok uzuluyor ve unutmuyor ona neden uyuması gerektıgını sabırlı gostererek anlatırsanız maksımum 5 dk alıyor ozaman ıkna oluyor yatıyor hem sız yıpranmıyorsunuz hem cocuk uzulmuyor ve gırgır yapmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?