- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
Teşekkür ederim. Yani gidip tek seferde 1000 sandalye alırım nedir ki ben tavra kızıyorumBen ıstemesi gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşının yaptığı ayıp.
İsteyemiyor olması sorun evet haklısın.
O da aslında sana değil kendine kazdığı için bağırmıştır belki. Bunu aşması gerek çünkü insanlar iyi niyetli olmayabiliyor ve çok güzel kullanıyorlar.
Peki. Ama o haklı olduğu için mi ben mi?Bence bir daha evine gitmeyin.
Evet canım bence de isteyememe tavrı sıkıntı yarın birgün başka konuda da mı arkadaşına bişe dememek için seninle tartışacak bence konuş bu konunun sadece sandalye ile alakalı olmadığını onunla. O zaman sana hediye etmek istiyorum arkadaşıma desin onu konuşun.Evet ama çocuk ilk defa istemedi, öncesinde geri getirdi. Sandalye rezil olacağı bir meblağ değil 1000₺ deri ofis sandalyesi. İnadım bu yüzden. Yarın öbürgün başka birşey de verip ayıp olur diyip bana mı bağıracak?
1000₺ ye aldığınız sandalyeyi arkadaşa alt tarafı diyip vereceğinizi sanmam. He ben veririm ama daha normal relaks koşullarda. Çok defa güzelce söyledim ama yok yaniAlt tarafı sandalye. Ben olsam 1 tane aldırır derimki hayatım arkadaşında kalsın o sandalye ama bunu kimseye verme bak yemek yiyemiyoruz ben seninle keyifli şekilde kahvaltı yapmak istiyorum. Olay bitti budur. Almıyorsada ayakta yesin boşver. Güç savaşı nedir yahu?
Hayır sürekli veriyor ve geri geliyor bu defa gelmedi. Bir sandalye peşine düşmüyoruz zaten kendi evimizi düşünerek 2tanrsibi 2000₺ almıştık kendi evimize de götürecektik sözde tabi evlenirsem artık.Ödüncte olsa vermis ihtiyacin oldugu surece kullan demis olabilir.
Bir sandalyenin pesine dusmek ayip gelmis olabilir.
Bir tane tabure alsaniz bu kadar olay cıkmaz.
Kusura bakmayin ama bence abartmissiniz.
Kanepe yok, sadece yatak masa 2 sandalye deyince benim gözümde tamamen farklı bir ev canlanmıştı. O zaman bin tl lik bir sandalyeyide istesin yani.Yok hayır evimiz hazır 4+1 mobilyaları bekliyoruz. Sandalye de 1000₺ (Deri ofis sandalyesi özel yapım) benim için para değil mevzu ayıp olur diyip ayıbı bana yapıyor oluşu
Kuzu etsin ya valla ben bana bagırmasındayım gidip hibe etsin isterse ya da bağışlasın ama bana bağırdıEvet canım bence de isteyememe tavrı sıkıntı yarın birgün başka konuda da mı arkadaşına bişe dememek için seninle tartışacak bence konuş bu konunun sadece sandalye ile alakalı olmadığını onunla. O zaman sana hediye etmek istiyorum arkadaşıma desin onu konuşun.
Siz benim dediğim olacak diyorsunuz. İnatlaşma var sizden mi çıktı peki 1000 TL? Yada beraber mi aldınız? Almak istememesinin sebebi nedir sordunuz mu? Bencede hemen evlenme uzar uzata bildiğin kadar evlilik işini ve evine geri dönmelisin.1000₺ ye aldığınız sandalyeyi arkadaşa alt tarafı diyip vereceğinizi sanmam. He ben veririm ama daha normal relaks koşullarda. Çok defa güzelce söyledim ama yok yani
İşte demiyor demiyor demiyor. 3 5 defa tartıştık. İlk defa böyle harlı kavga ettik. Ben isteyememesindeyim tamamen valla hediye ettim dese rahat bırakırımKanepe yok, sadece yatak masa 2 sandalye deyince benim gözümde tamamen farklı bir ev canlanmıştı. O zaman bin tl lik bir sandalyeyide istesin yani.
"Ben evleniyorum, malum 2 kişi olacağımız ve sadece 2 sandalyemiz oldugu icin sendekine artık ihtiyacım var" diyebilir aslında
Size bir sandalyenin pesine dusuyorsunuz demek istememistim aslinda.Hayır sürekli veriyor ve geri geliyor bu defa gelmedi. Bir sandalye peşine düşmüyoruz zaten kendi evimizi düşünerek 2tanrsibi 2000₺ almıştık kendi evimize de götürecektik sözde tabi evlenirsem artık.
Almak istemiyor ayıp olur geleni gideni var diyor. Tek sebep bu. Evimizin %80 eşyaları ondan cıktı o zaman ev hakkında da fikir belirtmemem mi gerek?Siz benim dediğim olacak diyorsunuz. İnatlaşma var sizden mi çıktı peki 1000 TL? Yada beraber mi aldınız? Almak istememesinin sebebi nedir sordunuz mu? Bencede hemen evlenme uzar uzata bildiğin kadar evlilik işini ve evine geri dönmelisin.
Sorguluyorum dışardayım 1 saattir üzgünümBen olsam evlilik düşüncemi sorgularım
Bence adamda değil sıkıntı sizde. Problem yaratan değil çözen olun. Ne kadar kalitesiz zaman geçiriyorsunuz kaç haftadır 50 TL lik plastik sandalye için. Ben olsam gider Bi tabure alırdım 30 kere. Bu kadar rezillik çekmeye ne gerek var hayat bu kadar zor ve karışık değilSandalye aldırmıyorum çünkü sandalye var. Bana da inat oldu gidip onu almasını istiyorum
Ya şöyle söyleyeyim o sandalye 6 aydır yok 6 aydır söylüyorum genelde benim evimde olduğumuz için göze batmıyordu sadeceNişanlın yakında evleneceksiniz diye temelli vermiş olmasın
50₺ plastik sandalye de oturamam maalesef zevk düşkünüyümdür sandalye 1000₺Bence adamda değil sıkıntı sizde. Problem yaratan değil çözen olun. Ne kadar kalitesiz zaman geçiriyorsunuz kaç haftadır 50 TL lik plastik sandalye için. Ben olsam gider Bi tabure alırdım 30 kere. Bu kadar rezillik çekmeye ne gerek var hayat bu kadar zor ve karışık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?