- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
Geleni gideni oluyor ayıp olur almayayım dedi.
Sandalye almasına izin vermiyorum zaten sandalye var arkadaşından alması geeekiyor. Evin kendi eşyaları alındı. Mevzu para değil tavrıYemek yemek için doğru düzgün sandalye alamazken evlilik düşüncesi nasıl aklınıza girdi ayol?
Aynen ben de buna sinirliyim. Lojman da kalıyor eşyalı sadece sandalyeleri iki tane aldık küçük yer ikimiz kullanırız diye ama kullanamıyoruze siz de onun geleni gidenisiniz. nişanlısına ayıp olmuyor şöyle karşılıklı rahat rahat bir şey yiyememek ama arkadaşına oluyor. el iyisi adayı müstakbel eş kişisi.
Sandalye aldırmıyorum çünkü sandalye var. Bana da inat oldu gidip onu almasını istiyorumBir tane plastik sandalye alamadınızmı gerçekten. Biriniz sandalyede biriniz ayakta nasıl yiyebiliyorsunuz. Ben size bağırmasından çok bi sandalye alamamasına takıldım açıkçası
Doğru degil bence yaptığınız. Başta vermesine izin vermeseniz tamam ama vermissiniz madem simdi geri almak istemeyebilir. Arkadasi sonucta. Bosuna kavga çıkarmıssıniz bana göreSandalye aldırmıyorum çünkü sandalye var. Bana da inat oldu gidip onu almasını istiyorum
Sevabına vermedi ki arkadaşının misafiri geldi ödünç istedi verdi ve adam geri vermedi. Bu da almaya çekiniyor. Sandalyeler de ofis sandalyesi rahat olsun diye onlardan aldırmıştım gidip ödünç verdiği şeyi almasını istiyorum. O bana bağırıyor. Mevzu bu, ek sandalye aldırmıyorum alırsa kafasında paralanır bunu da biliyorDoğru degil bence yaptığınız. Başta vermesine izin vermeseniz tamam ama vermissiniz madem simdi geri almak istemeyebilir. Arkadasi sonucta. Bosuna kavga çıkarmıssıniz bana göre
Lütfen yanlış anlamayın ama nisanlinizda bir sandalye için arkadaşıyla kötü olmak istemiyordur. Isteyince rezil olacagini dusunuyordur. Inat yapıp boşuna huzur bozacaginiza alin bir sandalye bitsin gitsin çocuk gibi hayır o sandalye gelecek tavrı çok doğru gelmedi banaSandalye aldırmıyorum çünkü sandalye var. Bana da inat oldu gidip onu almasını istiyorum
Evet alamaz. Olanı getirmesi gerek. Yarın öbürgün bilgisayar verip alamayınca bilgisayar mı aldırayım?Sandalye almasına izin vermiyorum çok absürt bu cumle bu arada..
Evet alamaz. Olanı getirmesi gerek. Yarın öbürgün bilgisayar verip alamayınca bilgisayar mı aldırayım?
Yok hayır evimiz hazır 4+1 mobilyaları bekliyoruz. Sandalye de 1000₺ (Deri ofis sandalyesi özel yapım) benim için para değil mevzu ayıp olur diyip ayıbı bana yapıyor oluşuBi sandalye en fazla ne kadardır yani. Onu arkadaşıma hediye etmiş olsun, sizde bir tane daha alın. Belliki geri istemeye utanıyor. O arkadaşida getirmeyecek gibi gözüküyor.
Evlenince (ev 1+0 sairim) zor olmaz mi?
Evet ama çocuk ilk defa istemedi, öncesinde geri getirdi. Sandalye rezil olacağı bir meblağ değil 1000₺ deri ofis sandalyesi. İnadım bu yüzden. Yarın öbürgün başka birşey de verip ayıp olur diyip bana mı bağıracak?Lütfen yanlış anlamayın ama nisanlinizda bir sandalye için arkadaşıyla kötü olmak istemiyordur. Isteyince rezil olacagini dusunuyordur. Inat yapıp boşuna huzur bozacaginiza alin bir sandalye bitsin gitsin çocuk gibi hayır o sandalye gelecek tavrı çok doğru gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?