- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
Isteyememe sebebi neymis peki? Arkadasin geleni gideni oluyor lazim oluyor demis ama sizde eşi olacaksiniz. Evlenince nerde yemek yemeyi dusunuyor acaba eşi ileİşte demiyor demiyor demiyor. 3 5 defa tartıştık. İlk defa böyle harlı kavga ettik. Ben isteyememesindeyim tamamen valla hediye ettim dese rahat bırakırım
Yorum beklediklerin yazdın diğerleri boşuna okumasın bile!!!pesss
Evlenince evimiz değişecek masa sandalyemiz var bunlar çalışma odasına geçecekti istemek istemiyor sanırım bende de inat oldu artıkIsteyememe sebebi neymis peki? Arkadasin geleni gideni oluyor lazim oluyor demis ama sizde eşi olacaksiniz. Evlenince nerde yemek yemeyi dusunuyor acaba eşi ile
50 tl sandalyeye oturamam mi?? Sen değil de nişanlın sonsuz uzatsin evlilik tarihini. Rahatına duakunmus bak sennn50₺ plastik sandalye de oturamam maalesef zevk düşkünüyümdür sandalye 1000₺
Siz o zaman "1000 TL "lik sandalyeye oturun nişanlınız 50 TL lik tabureye. Ayakta yemek yemek çok daha sefil Bi hareket. Ayrıca ilk defa esya alıyorsunuz sanırım bin TL çok büyük para değil maalesef50₺ plastik sandalye de oturamam maalesef zevk düşkünüyümdür sandalye 1000₺
Ne alakası var şuanda.. Demekki arkadaşına hibe etmiş size söylemiyor. Sizin moreliniz baya bozuk yanlış anlıyorsunuz beni.Almak istemiyor ayıp olur geleni gideni var diyor. Tek sebep bu. Evimizin %80 eşyaları ondan cıktı o zaman ev hakkında da fikir belirtmemem mi gerek?
Ya maaşları 20k üstü öyle söyleyeyim :) o yüzden inat oldu yoksa sandalye nedir kiBir insan neden arkadaşından sandalye ister ki... Nişanlınızın arkadaşının eli kolu ya da maddi imkanı yok mu?
Ben en başta istemesi saçmalık.
Nişanlınız da huylu mudur nedir hijyen yüzünden koltuğa oturmuyor yemek yerken, poşeti masanın üstüne koydurtmuyor...
Burada geçen günlerde bir konu açılmıştı. Eşinin temizlik hastalığı yüzünden sinirleri bozulan birisi vardı.
Ben sizin yerinizde olsam sandalye yüzünden değil de nişanlınızın temizlik takıntısı yüzünden evlilik fikrini bir daha düşünürdüm.
Ama bin TL haberin olsun da 1000 TL. Sanki bana 10 bin TL sandalye. Zaten sandalye fiyatları o civarda. Hanımefendi yeni yeni görmeye başlamış galiba50 tl sandalyeye oturamam mi?? Sen değil de nişanlın sonsuz uzatsin evlilik tarihini. Rahatına duakunmus bak sennn
Ben olsam böyle bi şeyden dolayı nikahimi ertelemezdim ama erteliyorsam eğer demek ki farklı şeyler de vardır. Yoksa bu yüzden nikahimi ertelemezdimArkadaşlar merhaba. Nişanlıyım 2 haftaya evlenmeyi planlıyorduk. Beraber yaşıyor sayılırız birbirine yakın illerde yaşıyoruz ya o bana gelir ya da ben onda kalırım. Dün yanına geldim, onun evi ev gibi değil tek oda masa tv var. Normalde 2 sandalyesi vardı son 6 aydır arkadaşının yanında. Yemek yerken ben tek sandalye de o da ayakta yer titiz olduğu için yerde de oturmaz yatakta (koltuk falan yok) vs de yemez ben bunları yaparım beni çok bağlamaz neyse ayakta yer kahvaltı yemek vs neyse
geçen gelişimde git al netice de üstüne tapulu değil istemiş ödünç vermişsin dedim yok dedi biraz tartıştık almadı yine ayakta yedi bişey demedim. Bu gelişim de yine yemek yicez birimiz ayakta hızlıca yiyor biri oturuyor (ben yani) ben de yemekte olsun kahvaltı da olsun uzun fasılları severim.
Yine git al dedim ve bu defa tartıştık. Geleni gideni oluyor ayıp olur almayayım dedi. Yahu onun gelenini düşünene kadar beni düşünsene iki zıkkım yiyemiyoruz. Neyse işte tartıştık ve bana bağırdı. İlk defa sesi böyle yükseldi 1.5 sene de. Aldığımız yemeği gayriihtiyari poşetle masaya koydum o an ona da bağırdı. Şok oldum. Ben de bana bagıramazsın diy3 yükseldim.Şimdi yürüyüşe çıktım. Ben de geliyorum dedi seni Yanımda istemiyorum diyip çıktım. Mevzu çok küçük ama çok şaşkınım. Hatalı mıyım? Bence değilim. Her gelişimde ayakta dikiliyor keyifle yiyemiyoruz iki lokma.
Yarın nikah günü alacaktık ama ben vazgeçmek üzereyim süreyi uzatmayı düşünüyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var
Kusura bakmayın cok salaköa yorumlar gördüm size çattım tekrar kusura bakmayınNe alakası var şuanda.. Demekki arkadaşına hibe etmiş size söylemiyor. Sizin moreliniz baya bozuk yanlış anlıyorsunuz beni.
20k maaş?Ya maaşları 20k üstü öyle söyleyeyim :) o yüzden inat oldu yoksa sandalye nedir ki
Evet doğru. Ama soruna odaklanmanız lazım maaşa değil20k maaş?
Lojmanda yaşama?
O maaşa rağmen birbirlerinden sandalye ödünç almalar?
Uydurdunuz gibi geliyor bana şu an
Ama bin TL haberin olsun da 1000 TL. Sanki bana 10 bin TL sandalye. Zaten sandalye fiyatları o civarda. Hanımefendi yeni yeni görmeye başlamış galiba
Maaşlarda 20k üzeri arkadaşlar yanlış olmasın hani
[/
Sizin için üzgünüm gerçekten allah verir umarım
20k alan insan 1.derece müdür, direktör falandır onlara da lojman verilmez. Sallamaktan Bi hal oldu kızcağız. Bide bu dediği sandalye bilgisayar sandalyesi onla yemek yiyo ve tabureyi beğenmiyor. Atma recep din kardeşiyizzzzMaaşlarda 20k üzeri arkadaşlar yanlış olmasın hani
Aynısını yazacaktım 20k maaş alan adamlar 1 sandalye alamayıp ödünç alıyorlar, lojmanda 1 gözde yaşıyorlar, ayakta yemek yiyorlar sefalet yahu. 20 k maaş alsam ne olur keşke 50 tl ye alsalardı da bu saçmalıklar olmasaydi20k maaş?
Lojmanda yaşama?
O maaşa rağmen birbirlerinden sandalye ödünç almalar?
Uydurdunuz gibi geliyor bana şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?