Cok iyi koruyacaksiniz.Ben oyle yapmistim.Hasta olma ihtimali olan hic kimseyi eve kabul etmiyordum kimseye opturmuyor elletmiyordum.6 yasinda degerler normal sınırlara gelmisti.Slm arkadaşlar oğluşlarımdan birisi sürekli ateşleniyor 10 günde bir 15 günde bir ayda bir değişiyor sürekli boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik vrdiler en son 5 günlük iğne tedavisi olduk ama oda alerji yaptı çocuk sürekli kaşınıyor iyileştiğinde kontole götürdük bademciklerimi büyük diye hayır değilmiş bağışıklık sistemi testi yapıldı
DEĞERLER 700 İLE 1600 ARASI BİZİMKİNİN DEĞERİ 487.3 düşük bu DURUMDA OLAN ANNELER NELER YAPTINIZ NELER ÖNERİYORSUNUZ ARTIK ÇILDIRMAK ÜZEREYİM BUGUN YİNE ATEŞLİ
Eskinin üyeleri daha bilinçliymişsimlamutluya katılıyorum sakın bagısıklıgı guclensin diye hasta insanların arasına sokma yada hijyen konusunda daha rahat davranmak gibi bir hataya dusme.Ekstra hijyen ve dikkat demisti doktorumuz en az 2 yasına kadar ama cok sukur benim kızım da cabuk toparladı,insallah siz de cabuk toparlarsınız.
Merhabalar 10sene olmuş ama aynı durum benim oğlumda da var büyüdü mü çocuğunuz süreç nasıl ilerledi?Slm arkadaşlar oğluşlarımdan birisi sürekli ateşleniyor 10 günde bir 15 günde bir ayda bir değişiyor sürekli boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik vrdiler en son 5 günlük iğne tedavisi olduk ama oda alerji yaptı çocuk sürekli kaşınıyor iyileştiğinde kontole götürdük bademciklerimi büyük diye hayır değilmiş bağışıklık sistemi testi yapıldı
DEĞERLER 700 İLE 1600 ARASI BİZİMKİNİN DEĞERİ 487.3 düşük bu DURUMDA OLAN ANNELER NELER YAPTINIZ NELER ÖNERİYORSUNUZ ARTIK ÇILDIRMAK ÜZEREYİM BUGUN YİNE ATEŞLİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?