baglama buyusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alevsevgi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
1
-2
6
37
Merhaba hanimlar.erkek arkadasimdan ayrildim.eskortla mesajini yakaladim ve iliskimi bitirdim.ama onsuz yapamiyorim.oyuzden baglama buyusu yapabilrcek izmirde bi hoca ariyorum.ozellikler adres ve telefon varsa cok memnun olurim.yardimlarinizi bekliyorum

Merhaba hanimlar.erkek arkadasimdan ayrildim.eskortla mesajini yakaladim ve iliskimi bitirdim.ama onsuz yapamiyorim.oyuzden baglama buyusu yapabilrcek izmirde bi hoca ariyorum.ozellikler adres ve telefon varsa cok memnun olurim.yardimlarinizi bekliyorum
Buyu isi beladir musibettir buyu degilde eger muslimansan Allahtan istemeni tavsiye ederim sonucta buyuye icabet edende odur buyu ters tepebilir bu konuda Allahin buyuk tehdidi var tabi bunlari inancli iseniz soyluyorm

Aldatan insan geri dönse içine sinecek mi unutabilecek misin aldatmayı? Üstelik kendi iradesi ile değil zorla gelmiş olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X