- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Eşim dün gece şehir dışına çıktı. İş için.. Ben de dün evimde bugün de annem de kalıyorum. Akşam da eniştem ile maç yapmaya playstation da yani dışarı çıkmış ablam söyledi. En son akşam 8 de konuştuk. Nyse aradığımda saat 11 bçktu akşam teli kapalıydı. Eniştemin de kapalıymış. Eşim tabi sabahtan akşama kadar dışarda idi şarjı bitmiş doğal olarak neyse dedim. . Ama en azından şarj az kapanabilir diye haber vermediği için kızdım. Ablama gelince bana haber ver dedim. Gelince ablm söyledi. Arıyor dedi. Girer girmez ablama seni aradı mı demiş ablam da benim isteğim üzerine hayır dedi. Ablamdan iki kez beni aradı bilerek açmadım. Sonra da annemi arayıp haber verir msn merak etmesin demiş. Nyse telefonu da şarja takmış. Ablam odaya uyumaya gitti telefonu da alıp dedi. İki saat oldu. Dayanamadım aradım telefonu hala kapalı. Ya açmadı hiç denemedi bile açmayı ya da tel sıfır olduğu için açılmadı o da zaten haber verdim deyip uyudu. Ki kesin uyumuştur.
Ama yine de açıp aramasını beklerdim. Saçma sapan bi şey bu taktığım biliyorum ama çok üzüldüm
..
İki gündür yalnız uyuyorum öyle alışmışım ki ona onsuz olamıyorum zor geliyor
.. Gereksiz bi tavır mı olmuş yarın arayınca açsam mı açmasam mı?
Ama yine de açıp aramasını beklerdim. Saçma sapan bi şey bu taktığım biliyorum ama çok üzüldüm

İki gündür yalnız uyuyorum öyle alışmışım ki ona onsuz olamıyorum zor geliyor