Bağlılık mı bağımlılık mı

Saol canım önerilerini dikkate alıcam Allah razı olsun

Benim kuzum küçük olduğu için en fazla bir kaç saat babası alır, o anı atlatmak bile zor benim için ama evladımın iyiliği için razı geleceğim şeylerden sadece bir tanesi bu
Haklısın canım sen de mi ayrıldın

Tam da öyle herşeyim o oldu sanki dünyanın merkezi o

Her anne öyle his ediyor, bu normal fakzt mesela babasina gittiğinde ağlamaniz normal değil. Emin ellerde. 8 yaşinda tam beraber gezip, oyun oynama eğlenme yaşlari. Heleki baba ile tek başina.

Bence siz bir psikologa gidin. Oğlunuzdan sakladiğinizi saniyorsunuz fakat emin olun oda görüyor, his ediyor. Cocuklar cok zekidir.

En son olmadı gidicem çünkü kendimi çok yıpratıyorum

İnşAllah beceririm evet çok olgun şimdiden ama aynı zamanda yaşının gerektirdiği gibi de
Onunla konuşarak rahatlayabilirsiniz. Her zaman olmasada "Bir süreçten geçiyoruz ve ben sana sarılarak kendimi daha iyi hissediyorum. Her şeyim sensin. Ben hem annen, hem de arkadaşınım. Son zamanlarda biraz abarttığımı biliyorum. Ama seni çok seviyorum. Diğer arkadaşlarınla ve babanla olan hayatını da seviyorum. Ayrıca senin sen gibi iyi ve terbiyeli çocuklarla arkadaş olabileceğinide biliyorum. Çünkü sana çok güveniyorum. Hatalarında olabilir. Her şeyi bana sorabilirsin. Okul da, arkadaşlarınla, ve büyüdüğün zaman hep yanındayım ben. Seni her zaman anlarım. Benimle her şeyini paylaş"

İletişim çok önemli. Güzel bir iletişiminiz olursa bu kadar zorlanmazsınız babaya gittiğinde. Siz doğurdunuz, sizin kokunuzla büyüdü. Emin olun siz ayrısınız :) Askere gitse, evlense dahi yeriniz hep ayrı olur. Ama bunu o tatta bırakmak için boğmamak lazım. O zaman çok tatlı olur ikiniz içinde

Okuyunca içim ferahlatıcı çok teşekkürler dikkate alıcam inanki önerilere çok ihtiyacım var

Bana garip gelmedi.. bi anne cocuguna niye duskun olmasinki? Brn hepsine ayri ayri cok duskunum

Bana garip gelmedi.. bi anne cocuguna niye duskun olmasinki? Brn hepsine ayri ayri cok duskunum
Bilmiyorum ki ayırt edemedim benimki düşkünlük mü artık kendimi üzüyorum ayrı kalınca sen de üzülüyor musun

Canım bide babası kandırcak diye korkuyorum yılda bir alıyor herşeyiyle ben yanındayım e malum çocuk eğlenceye hediyeye kanar diye korkuyorum olgun ama çocuk sonuçta

Onu diyorum, yipratma. Bu biraz Türk kültürün dayatmasida. Bir anne sürekli çocuka yapişik olmasi lazimmiş gibi, kendi hayatindan vazgeçmesi lazimmiş gibi lanse ediyor ki öyle birşey yok.

Ilk önce sen mutlu olmalisin ki çocuguna verimli olasin. Babasina gittiği zamani öyle değerlendir kendince "şimdi enerjimi depoluyorum ve oğlum geri geldiğinde bizde beraber eğlenecegiz" diye kendini telkin et.

Ve tekrar anne sevgisi çok derin bir sevgidir. Bende bazen sanki kalbim patlayacakmiş gibi his ediyorum kizimi düşündüğümde, ama bazen duygu ile değil, mantik ile ilerlemek gerekiyor.

Bilmiyorum ki ayırt edemedim benimki düşkünlük mü artık kendimi üzüyorum ayrı kalınca sen de üzülüyor musun
Benim 3 tane evladim var cnm. Bazen uyumadan girerim odalarina izlerim onlari ozledigimden. Gun icinde curcuna oluyo malum:) kizimida cok izledigim oluyo. Hangisi yanimda yoksa ozluyorum tabii ama bu sekilde uzulmuyorum. Tek kalmiyorum fazla belki ondandir

Onu diyorum, yipratma. Bu biraz Türk kültürün dayatmasida. Bir anne sürekli çocuka yapişik olmasi lazimmiş gibi, kendi hayatindan vazgeçmesi lazimmiş gibi lanse ediyor ki öyle birşey yok.

Ilk önce sen mutlu olmalisin ki çocuguna verimli olasin. Babasina gittiği zamani öyle değerlendir kendince "şimdi enerjimi depoluyorum ve oğlum geri geldiğinde bizde beraber eğlenecegiz" diye kendini telkin et.

Ve tekrar anne sevgisi çok derin bir sevgidir. Bende bazen sanki kalbim patlayacakmiş gibi his ediyorum kizimi düşündüğümde, ama bazen duygu ile değil, mantik ile ilerlemek gerekiyor.

Canım bide babası kandırcak diye korkuyorum yılda bir alıyor herşeyiyle ben yanındayım e malum çocuk eğlenceye hediyeye kanar diye korkuyorum olgun ama çocuk sonuçta
Sende kaybetme korkusu var, etki tepki meselesi. Sebepsiz degil hic birsey. Cevabini buldun aslinda ya kanarsa seni birakirsa diye dusunuyosun

Babasi sadece yilda bir kere mi görüyor cocugu? Ve onuda hediyeler eşliğinde mi? Eh bu halde elbette böyle tepki verirsin, cok normal.

Babasi sadece yilda bir kere mi görüyor cocugu? Ve onuda hediyeler eşliğinde mi? Eh bu halde elbette böyle tepki verirsin, cok normal.
Evet canım kırk yıl da bir arıyor hiç haketmiyor aslında oğlunu ama babası oğlum mutlu olsun diye belli etmiyorum

Evet canım kırk yıl da bir arıyor hiç haketmiyor aslında oğlunu ama babası oğlum mutlu olsun diye belli etmiyorum

Inan dehşete düştüm şimdi. Bende babasi hafta sonlari geliyordu saniyordum. Olmaz olsun öyle baba! Yaşadiğin ikilime şimdi daha iyi anliyorum. Ve bende üzüldüm

Bunu mahkemede hal edemezmisin? Yada ne bilim bir pedagoga danişarak. Ayda yilda babayi görmek, hiç görmekten daha mi iyi?

Sana bol sabir diliyorum canim. Canin sikildikça buralara yaz. Iyi gelebilir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…