• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağrıma Öyle Bir Korku Geldi Yerleşti Ki...

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
onu kucağıma aldıgım ilk andan itibaren bağrıma öyle bir korku yerleşti ki ya ona birşey olursa diye...
heran Allah'a dua ediyorum Sen onu bütün kötülüklerden,kazadan beladan,kötü insanlardan koru,yavruma sağlıklı,mutlu,huzurlu,uzun ömürler ver diye...
Ama içimdeki bu korku sanırım son nefesime kadar sürecek
Anne olmak bu sanırım...
kendi annemi şimdi öyle iyi anlıyorum ki...
Allah evlatlarımızı korusun...Acılarını göstermesin...

amin canım.allah onları bize ,bizi onlara bağışlasın.allah acılarını göstermesin.daha tam anne olamadım ama bir anne adayı olarak seni anlayabiliyorum.allah onları tüm kötülüklerden korusun inş.

benimde içimde hepbu sıkıntı var,ya bebegime bişey olursa diye ödüm kopuyo
ALLAH bizi bebelerimize,bebeklerimizi bize bagışlasın inşallah ve onların güzel günlerini görmeyi nasib etsin inşallah

evet aynı korku bende de var hamile kaldıgım ilk andan beri ama hep düşünüyorum ve her daim dua ediyorum allahın 99 ismini okuyorum ve diyorum ki rabbim kızıma saglık sıhhat ver güç kuvvet ver onu senden başka kimselere muhtaç kılma tahtını bahtını kaderini güzel eyle bana da saglık sıhhat ver onu saglıkla buyutebilmeyi iyi bir insan olarak buyutebilmeyi nasip et evimden bembeyaz gelinliklerle çıkmasını nasip et okusun dr olsun ve senin izninle yardımınla senin hakkını gözeterek hep insnaları saglıklarına kavuştursun onlara yardım etsin 99 ismin gibi bana anneme babama kocama kardeşime saglık sıhhat hayırlı uzun ömürler ver diyroum ve her yuce rabbimin 99 ismini okuyp kızıma üflediğimde 99 ismin gibi 99 yıllık her yılı hayırlı uzun ömürler ihsan eyle ve onu her daim mutlu kıl ona zeval verme diyorum demekki hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz rabbim korusun...amin....

bende hamile kaldığım günden bu yana ya kaybedersem korkusuyla yasıyorum.şimdi allahım sağsağlim kucağımıza almayı nasip et diyorum.eminim doğuncada gözümden sakınıpbizi evladımızdan evladımızı bizden ayırma diye dua edicem.allah herkesin evladını herkese bağışlasın analı babalı sevdikleriyle buyutmeyi nasip etsin (aminn)

amin canım..
sanırım hepimiz aynı duyguları hissediyoruz ,Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın...

Ne güzel oldu bu mesajları okumak.Hemen hemen hepimizin aynı sıkıntıda olduğunu bilmek.Bende bende bir tuaflık var sanıyordum teşekkürler........

Ne güzel oldu bu mesajları okumak.Hemen hemen hepimizin aynı sıkıntıda olduğunu bilmek.Bende bende bir tuaflık var sanıyordum teşekkürler........[/QU annelik her bayanın doğasında var,biraz kırılgan ama hep şevkatli sevgi dolu.annelik doğuştan miras biz kadınlara.anneler hep derler ya anne olunca anlarsın beni diye,bu gerçekten doğru.anne olduktan sonra anladım annemin beni nekadar sevdiğini niye bu kadar çok kolladığını, gözünden bile sakındığını.annelik harika bişey ve oğlumu kendi gözümden sakınıyorum allaha hep şükrediyorum sağlığı sıhhati yerinde diye.... yalnız değilsin sevhan her anne senin gibi düşünüyo canım:asigim:

oğlum hiç üzülmesin ağlamasın istiyorum o ağlayınca içim yanıyor resmen annelik harika bi duygu ama bazen onun için çoooook endişeleniyorum annesinin küçük horozu o.

ah arkadaslar cok zor gercekten insan cok korkuyor hep dua ediyoum hepp
Allahım korusun meleklerimizi onlari anasiz babasiz bırakmasın sgalık huzur versin aminnnn

Amin... Her doktora gitmemde yine birşey çıkcak diye korkudan ödüm kopuyor her seferinde de birşeyler çıkıyor. Sorun ufakta olsa büyükte olsa nasıl üzülüyorum ne kadar çok endişleniyorum en iyi sizler anlarsınız.

evet aynı korku bende de var hamile kaldıgım ilk andan beri ama hep düşünüyorum ve her daim dua ediyorum allahın 99 ismini okuyorum ve diyorum ki rabbim kızıma saglık sıhhat ver güç kuvvet ver onu senden başka kimselere muhtaç kılma tahtını bahtını kaderini güzel eyle bana da saglık sıhhat ver onu saglıkla buyutebilmeyi iyi bir insan olarak buyutebilmeyi nasip et evimden bembeyaz gelinliklerle çıkmasını nasip et okusun dr olsun ve senin izninle yardımınla senin hakkını gözeterek hep insnaları saglıklarına kavuştursun onlara yardım etsin 99 ismin gibi bana anneme babama kocama kardeşime saglık sıhhat hayırlı uzun ömürler ver diyroum ve her yuce rabbimin 99 ismini okuyp kızıma üflediğimde 99 ismin gibi 99 yıllık her yılı hayırlı uzun ömürler ihsan eyle ve onu her daim mutlu kıl ona zeval verme diyorum demekki hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz rabbim korusun...amin....

ÖNCELİKLE ÇOK GÜZEL DUA EDİYORSUN İNŞALLAH MELEĞİN KADAR TEMİZ OLAN BU DUANI RABBİM KABUL EDER VE EVLATLARIMIZI HAYIRLI İNSAN ETLER , İNANIN BENDE HEP HAMİLEYKEN BİLE YAA DÜŞÜRÜRSEM YA ÖLÜ DOĞARSA YA BİŞEY OLURSA DİYE HEP KORKTUM VE HALADA YA ÖLÜRSE YA BİRŞEY OLURSA BEN NE YAPARIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ALLAH'A SIĞINIYORUM VERENDE O ALACAK OLANDA HERŞEY ONUN ELİNDE DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH.YAVRUM BENİM MUTLULUK KAYNAĞIM YAŞAM KAYNAĞIM OLDU ONSUZ BİR AN BİLE DÜŞÜNEMEM SIRF ONDAN AYRI KALMAMAK İÇİN İŞE BAŞLAMADIM 3YAŞINI DOLDURNCAYA DEK BEN EVDEYİM VE KIZIMLAYIM :nazar:

eşimin iş sahasından yakın bir arkadaşının hanımı geçtiğimiz ocak ayında bir doğum yaptı.
ertesi gün sabah sezeryanla kızlarına kavuşmak üzaere bebek çantasını falan alıp heycanla akşamdan hastaneye yatan arkadaş hastanede nst makinasına bağlandığında tesadüfen bebeğin kalbinin durduğuna saptanılıyor, ve yapılan tetkikler sonucu bebeğin aslında 2 gün önce anne karnında yaşama veda ettiği öğreniliyor, ne acdırki sezeryan gerçekleşiyor ama ertesi gün öğleye kadar bebek toprağa defn ediliyor arkadaşımız hala psikolojık destek alıyor ,Allahım o acıyı tahmin bile edemiyorum ne kötü ama şunuda unutmamak gerek Allah'ın bir bildiği vardır elbet hiç birşey sebebsiz değil sen hastaneye yavruna kavuşmaya diye git eşyalarınıda götür ama............. neyse herşeyin hayırlısı Allahım hayırlısınıu nasip etsin herşeyin,ama tabi o anneye ve o anneler gibilerine ne mutlu yaa bir bebek var öte tarafta onları bekleyen onlarsız cennete adım atmyan onlarıda götürme hakkı olan ne güzel hele birde anne karnında kordon bağı ile doğmadan ölen bebekler ,rivayete göre öte tarafta kordonunun hürmetine anababasının tüm günahlarını affettirip direk cennete girmesi için allah'tan izin istiyorlarmış.
neyse içinizi karartmayım arkadaşlar yavrularımızı rabbim hayırlı edip bizlere b ağışlasın

sanırım aynı sey hepımızde var hamlıe kaldıgımızdan berı..
hele suandaa daha beter.. hergun her dakkaa ona bısey olucak dıye ödum kopuyorr salak salak seyler gelıyor aklıma.. psıkolojım berbat. kötu kötude ruyalar gorur oldum..
Allahım tum bebeklerı cocukları korusunn kımseyı anne sevgısınden şevkatından mahrum bırakmasın..
onlar bıze oylesıne muhtac kıı.. bunu ve ANNEMI şımdı anlıyorum anne olmak cok zormuşş cok başkaymışş .. Allahım onları bıze bagışlasınnn

aminnnn

öncelikle ALLAHım bebişlerimizi kucağmıza sağsalim almayı nasip eder inşallah. canm bende hem kendm hemde bebeğim adına çok endişeleniyrm ve çok acayip rüyalar görüyorm çok korknç ve psikolojm çok kotu şuan psikolojk destek alıorm..

canım benim çok teşekkür ederim annelik böyle bişey demekki rabbim yokluklarını göstermesin amin inşaallah onlardan ayrı koymasın amin

cemrecim yapma böyle allahın takdirinden kaçamayız bende aynı duyguları yaşıyorum ama rabbime tevekkül ediyorum sürekli dua ederek rahatlamaya çalışıyorum ama kötü şeyler aklımdan çıkmıyor yapım zaten evhamlı ama allah katlanamayacagımız dertler vermez ....yerimseniben

Back
X