Bahanelerden yoruldum.

Valla o dediğiniz mümkün değil, biz üç kişilik bir aileyiz çünkü :)) zaten versem yavrum iki gün sonra dile gelip ana beni allll diye bağırır :))
kediden korkupta sevmeye gelmesi kadar sacma bi bahane yok 😅 bende kediden korkarım çevremde çok yakın gidip geldiğim kişiler kedi alcaz bilmam ne dediler sizin evinize adım atmam o zaman diyorum o kadar ki korkarım o yüzden rahatlıkla hediye edin dedim :KK48:

Ablalarım, benden tecrübeli arkadaşlarım yardım mı denir yorum mu hangisi olursa bekliyorum.

8 aylık evliyim, çalışıyorum. Dozunda misafir severim çünkü dinlenmem için akşam bana kalan 4-5 saat yetmiyorken her an misafir kaldıramam.

neyse konum şu;
Eşimin x bir akrabasının her ay bize gelebilmek için ürettiği bahanelerden bunaldım. Artık def ediyorum ama bu sefer başka bir bahaneyle karşıma geliyorlar ve kendilerini davet ettirene kadar beni yıpratıyorlar.
Kedi sevmek, kediyi görmek, uzun zamandır gelmiyoruz gelelim tarzında. Ki bu x kişisi kediden çok korkuyor çığlık çığlığa.

Ayda bir kez dediğime nolur takılmayın, ben bu x kişisinin evinde bir bardak su içmişsem o da bayramda el öpmeye kendiliğimden gittiğimde. Bir kez olsun değil yemek, kahveye bile buyrun gelin demişliği yoktur hani insan öylesine bile sizde buyrun gelin der ya bunda o da yok ellerine sağlık bembeyazfil haydi görüşürüz. Yani hep ben geleyim sen hizmet et.

napayım artık salağa mı yatayım? Yüzüne yüzüne bi kere de sen bizi çağır mı diyeyim çizgimi bozmadan? Yoksa yaptığım gibi bahanelere direnemeyip hep kabul mü edeyim? Vallahi strese giriyorum her seferinde çünkü yeni bahanelerini 5-6 gün önce söylediler şimdi ben çağırmayacağım başka bir bahaneyle karşıma gelecekler.
Asla. Müsait değilim, işim var de kapat. Yüzsüzlük yapıyorlar. Onlar yapıyorsa sende alttan alma. Ne derse desin işim var. Gelse kapıyı açma. Bu kadar basit. Kedi kedi diyorsa da al evine bir tane kedi dersin olur biter. Yuz vermeyin şunlara

Yüzsüz insana sizde oyle olun. Bahanelerinizi siralayin uyuyacagim deyin hastayim alisverise cikacagim vs vs. Geldiklerinde de onlar ne kadar ikram ediyorsa o kadar verin.

kediden korkupta sevmeye gelmesi kadar sacma bi bahane yok 😅 bende kediden korkarım çevremde çok yakın gidip geldiğim kişiler kedi alcaz bilmam ne dediler sizin evinize adım atmam o zaman diyorum o kadar ki korkarım o yüzden rahatlıkla hediye edin dedim :KK48:

mesela benim kendi annem de aynı cümleyi kurmuştu şimdi her telefonda onu da soruyor yani aslında alışılıyor. Ama ben tabiki ondan bunu bekleyemem dediğiniz gibi korkup kediyi bahane edip gelmek istemesi artık sinirimi bozuyor😒

Müsait değiliz, demek zor olmasın.

Denendi, x kişisine bu işlemiyor biraz zaman geçince yine bir şeyi bahane edip gelmek istiyor. He bir de gelince hiç sohbet etmez kontrol memuru gibi oturur öylece ben artık bizi kontrol etmeye yemin etmiş olarak görüyorum kendisini :))

mesela benim kendi annem de aynı cümleyi kurmuştu şimdi her telefonda onu da soruyor yani aslında alışılıyor. Ama ben tabiki ondan bunu bekleyemem dediğiniz gibi korkup kediyi bahane edip gelmek istemesi artık sinirimi bozuyor😒
o zaman kendini korkusundan dolayı tedavi etmeye geliyor :KK48: kediyi aniden kucağına indirmeyi deneyin :KK70:

Yüzsüz insana sizde oyle olun. Bahanelerinizi siralayin uyuyacagim deyin hastayim alisverise cikacagim vs vs. Geldiklerinde de onlar ne kadar ikram ediyorsa o kadar verin.

ikram mı? 😂 ayol kadın beni bir kez olsun davet etmedi ben artık en son utansın diye akşam oturmasına 8 çeşit koydum masaya dedim belki der bu kız çalışıyor bak o çalıştığı halde bu kadar şey yapmış ben de çağırayım yok anacım şimdi yine gelmek istiyorlar stratejim yanlış bi çekirdek bi çay çıkarsaydım belki gelmek istemezlerdi 😂 he bu arada çağırsın da istemiyorum ama gelmesin de 😂

Ablalarım, benden tecrübeli arkadaşlarım yardım mı denir yorum mu hangisi olursa bekliyorum.

8 aylık evliyim, çalışıyorum. Dozunda misafir severim çünkü dinlenmem için akşam bana kalan 4-5 saat yetmiyorken her an misafir kaldıramam.

neyse konum şu;
Eşimin x bir akrabasının her ay bize gelebilmek için ürettiği bahanelerden bunaldım. Artık def ediyorum ama bu sefer başka bir bahaneyle karşıma geliyorlar ve kendilerini davet ettirene kadar beni yıpratıyorlar.
Kedi sevmek, kediyi görmek, uzun zamandır gelmiyoruz gelelim tarzında. Ki bu x kişisi kediden çok korkuyor çığlık çığlığa.

Ayda bir kez dediğime nolur takılmayın, ben bu x kişisinin evinde bir bardak su içmişsem o da bayramda el öpmeye kendiliğimden gittiğimde. Bir kez olsun değil yemek, kahveye bile buyrun gelin demişliği yoktur hani insan öylesine bile sizde buyrun gelin der ya bunda o da yok ellerine sağlık bembeyazfil haydi görüşürüz. Yani hep ben geleyim sen hizmet et.

napayım artık salağa mı yatayım? Yüzüne yüzüne bi kere de sen bizi çağır mı diyeyim çizgimi bozmadan? Yoksa yaptığım gibi bahanelere direnemeyip hep kabul mü edeyim? Vallahi strese giriyorum her seferinde çünkü yeni bahanelerini 5-6 gün önce söylediler şimdi ben çağırmayacağım başka bir bahaneyle karşıma gelecekler.
Siz haber verin çaya gelicez diye.. zahmet buyursun hazırlansın.. sonra iki hafta olmadan tekrar haber verin.. gerekirse tekrar.. bakın nasıl kesecek ayağını sizden.

Çağırmayın.
Biz gelelim dediğinde de bir iki kere işiniz olduğunu söyleyin.
Ya da siz gidin ondan önce bastırın.

ailecek uyuz olduk veya bitlendik diyin kesin çözüm agssjskksl aklıma başka bir şey gelmiyor.

8 aylık evlilikte insan böyle bunaltılır mı?
Her kimse bu, tersleyin gitsin.
Müsait değilim deyip açıklama yapmadan savın başınızdan.
Üstüste müsait olmadığınızı, sizin onu çağıracağınızı söyleyin geçin.
Ne cins insanlar var.

8 aylık evlilikte insan böyle bunaltılır mı?
Her kimse bu, tersleyin gitsin.
Müsait değilim deyip açıklama yapmadan savın başınızdan.
Üstüste müsait olmadığınızı, sizin onu çağıracağınızı söyleyin geçin.
Ne cins insanlar var.

Gerçekten çok baydı beni, öyle yapacağım artık direkt müsait değilim diyip keseceğim.

Örneğin Çarşamba mı gelmek istiyor açık açık Çarşamba müsait değiliz ama perşembe biz size gelelim hep bizde oluyoruz bize de değişiklik olsun diyin. Cuma cumartesi pazar hepsini deneyin

neyse konum şu;

İkramda bulunma
Hiç bir hazırlık yapma çay bile demleme bir fincan kahve tamam
Sonra 9:30 - 10 gibi kusura bakmayın yarın sabah iş var de uyumaya git, eşinle başbaşa bırak daha kabası gelmedi aklıma şu an

Back
X