Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikram mı? ayol kadın beni bir kez olsun davet etmedi ben artık en son utansın diye akşam oturmasına 8 çeşit koydum masaya dedim belki der bu kız çalışıyor bak o çalıştığı halde bu kadar şey yapmış ben de çağırayım yok anacım şimdi yine gelmek istiyorlar stratejim yanlış bi çekirdek bi çay çıkarsaydım belki gelmek istemezlerdi he bu arada çağırsın da istemiyorum ama gelmesin de
ben direkt salağa yatıyorum, eğer "şu gün gelicem , ne zaman geliyim" diye net cevap isteyen bir cümle kuruyorlarsa bile "o gün müsait değilim, evde yokuz, ben sizi ararım" diye geçiştirip asla aramıyorum
O cagirmadan siz onu arayin, ona gitmek istediginizi soyleyin. Ya da geldi mesela "hep bizde gorusuyoruz, birdahaki sefere biz size geliriz" deyin. Zamanla uzaklasacaktir