• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahaneleri bırak artık ! Sağlıklı beslen.

engineer333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.395
1.781
53
Merhaba bu da benim diyet günlüğüm olsun istedim sloganım bu bahanelerin arkasına saklanıp bir şeyleri yarım bırakmaktan çok sıkıldım yıllardır aşağı yukarı aynı.. Biraz kilo verip sonra fazlasıyla geri almaktan bıktım usandım artık. Bu kez son dedim söz verdim kendime . Her gün burada yediğimi içtiğimi yaptığım sporu paylaşacağım. Kilo verme işi kolay mı ? Hayır değil. Peki buna değer mi ? Fazlasıyla değer. Dün başladım tekrar sağlıklı beslenmeye ... Her hafta cumaları tartı günüm haftada 1 kez tartılacağım yoksa moral bozukluğu oluyor.
Vücut ölçülerimi de aldım hazırım sanırım artık.
29.12.2015
Kilo : 89.9 Göğüs : 112 cm
Boy: 168 Bel : 101 cm
Yağ oranı : 40.1 Karın : 116 cm
Su oranı : 44.9 Kalça : 123 cm
Kas: 32.0 Bacak : 71 cm
Kol : 35 cm

Ayda bir kez de vücut ölçümü alacağım tekrardan. Bana katılmak isteyen herkesi günlüğüme bekliyorum :)

02.01.2016
Güncel kilo : 89.0

Son düzenleme:
sabah
6 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
bol yeşillik yedim
iyiydi ama işe gelince arkadaş poğaça getirmiş onu yedimm
işte diyetteyim diyemiyorum herkes dalga geçiyor :KK43::KK43:

Merhaba bu da benim diyet günlüğüm olsun istedim sloganım bu bahanelerin arkasına saklanıp bir şeyleri yarım bırakmaktan çok sıkıldım yıllardır aşağı yukarı aynı.. Biraz kilo verip sonra fazlasıyla geri almaktan bıktım usandım artık. Bu kez son dedim söz verdim kendime . Her gün burada yediğimi içtiğimi yaptığım sporu paylaşacağım. Kilo verme işi kolay mı ? Hayır değil. Peki buna değer mi ? Fazlasıyla değer. Dün başladım tekrar sağlıklı beslenmeye ... Her hafta cumaları tartı günüm haftada 1 kez tartılacağım yoksa moral bozukluğu oluyor.
Vücut ölçülerimi de aldım hazırım sanırım artık.
Kilo : 89.9 Göğüs : 112 cm
Boy: 168 Bel : 101 cm
Yağ oranı : 40.1 Karın : 116 cm
Su oranı : 44.9 Kalça : 123 cm
Kas: 32.0 Bacak : 71 cm
Kol : 35 cm

Ayda bir kez de vücut ölçümü alacağım tekrardan. Bana katılmak isteyen herkesi günlüğüme bekliyorum :)
günaydın canım, tekrar dönmene sevindim.

sabah
6 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
bol yeşillik yedim
nevam kimseye diyetteyim demek zorunda değilsin ama sana tavsiyem evde yap kahvaltını ve herkese çok yedim tokum de. Ya da canım istemiyo teşekkürler de ve reddet hamurişinden olabildiğince uzak dur bence. Poğaçalar çok yağlı oluyor kilo yapıyor. Onun yerine normal kahvaltı yapsan daha çabuk kilo verirsin hem de daha sağlıklı.

sabah
6 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
bol yeşillik yedim

herkes diyet hakkında çok şey bilir söyler ben de aynı sıkıntıyı yaşadım
aman boşver bugün bişey olmaz bi kereden bişey olmaz diyen ya da bu konu hakkında bilmeden konuşan çok kimseye diyetteyim deme bence

herkes diyet hakkında çok şey bilir söyler ben de aynı sıkıntıyı yaşadım
aman boşver bugün bişey olmaz bi kereden bişey olmaz diyen ya da bu konu hakkında bilmeden konuşan çok kimseye diyetteyim deme bence
En sinir olduğum sözdür bir kereden azıcıktan bir şey olmaz lafı. Bir de en sinir olduğum laf senin neren kilolu normalsin. Boş ver diyeti lafları. Kimisi de sen zayıflayamazsın boşa uğraşma yapın böyle kabullen der. Çoğu kişi insanları sabote etmeyi çok seviyor maalesef bu diyet konusunda. Yok kırılırım Allah için ye gibi laflara da ayrı bir sinir oluyorum :110: En iyisi kimseye dememek, destek olan çok az insan çıkıyor çünkü.

demoralize ediyorlar insanı bende o yüzden diyetteyim diyemiyorum yemeyinede aaa sen diyettemisin yoksa diyorlar bende azcık yemeye çalışıyorum

şimdi bana poğaça yedirenler gelsinde eritsin bakalım bunları
nevam77 kimse senden değerli değil gerekirse herkesi kır ama yeme. Sevmiyorum de. Böylece karşıdaki bu kişi bunu sevmiyor yemez diye bir daha sana yer misin diye de sormaz. Ben öyle yapıyorum diyetteyim yerine kilo yapan şeylere sevmiyorum ya da aşırı doydum rahatsızlanırım yersem diyorum. Bir kere öyle ısrarla bende yemiştim abartı derecede gece boyunca asit geldi ağzıma reflüm var benim çok yemeye gelemiyorum hiç. Hiç kimseye kulak asma, kendi bildiğinden de şaşma.

Back
X