• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahaneleri bırak artık ! Sağlıklı beslen.

En sinir olduğum sözdür bir kereden azıcıktan bir şey olmaz lafı. Bir de en sinir olduğum laf senin neren kilolu normalsin. Boş ver diyeti lafları. Kimisi de sen zayıflayamazsın boşa uğraşma yapın böyle kabullen der. Çoğu kişi insanları sabote etmeyi çok seviyor maalesef bu diyet konusunda. Yok kırılırım Allah için ye gibi laflara da ayrı bir sinir oluyorum :110: En iyisi kimseye dememek, destek olan çok az insan çıkıyor çünkü.
aynen benim de sen yapmıyorsun bari yapan insana engel olma ben artık ya gezmeye gitmiyorum gidiyorsam da midem rahatsız zaten normalde midemi bahane ediyorum

dünkü menüm
sabah: tam buğday ekmeğiyle peynirli tost, roka, maydanoz, 3-4 zeytin, 1 bardak çay
ara:1 mandalina, 1 fincan kahve
öğle:1 tabak kereviz yemeği, 1 kase yoğurt
akşam:1 kase makarna, 1 kase yoğurt

su: 1 .5 litre

İyi haftasonları olsun ben bugün mutlu uyandım tartıldım :KK68:
salı : 89.9
cumartesi : 89.0
aradaki fark : 0.9

başlangıç için fena değil diyorum

menülerimi de yazayım
çarşamba:
sabah : tam buğday ekmeğiyle peynirli tost, domates, roka, maydanoz, 5 zeytin, 2 bardak çay
ara: 1 trabzon hurması, 3 ceviz
öğle-akşam: 1 tabak nohut yemeği, 4-5 kaşık bulgur pilavı, salata, yoğurt
ara: 1 elma, 1 bardak süt

su:1.5 litre

perşembe:
sabah : tam buğday ekmeğiyle peynirli tost, domates, yeşillik, 5 zeytin, 2 bardak çay
ara: 1 bardak süt, çikolatalı form bisküvi 4 tane
öğle: 1 kase mercimek çorbası
akşam: 1 tavuk şiş, salata, 1 fındık lahmacun, 1 parça pide, 1 bardak ayran

su:2 litre

cuma:
sabah: maydanozlu yumurta, 2-3 parça beyaz peynir, 4 zeytin, domates, yeşillik, 1 bardak çay
öğle: haşlanmış tavuk, 2-3 kaşık pilav
ara:1 mandalina
akşam: et şiş ve 1 tabak salata
ara: 1 bardak kahve , 4-5 badem fındık

su:1.5 litre

Back
X