Evet olabilir. Yakin zamanda bir ayrilik yasadim onun da etkisi buyuk bu durumda. Ama her baharda olması tuhaf..Hayatın çok monotonlaşmasından ve bir beklentinin olmamasından kaynaklanıyor sanırım. Bende şu an öyleyim hiç yataktan çıkasım gelmiyor.
Bahar yorgunluğu bizimkisi, havalar daha da güzelleşince düzelir her şey umarım. Her şeyin yeniden canlanışı umarım sizdede bazı şeyleri değiştirir ve çabuk atlatırsınız ayrılığın etkisini.Evet olabilir. Yakin zamanda bir ayrilik yasadim onun da etkisi buyuk bu durumda. Ama her baharda olması tuhaf..
İnsallah.. Dilerim oyle olur. Bu ayriliktan sonra ben de bir baslangic yapabilirim.Bahar yorgunluğu bizimkisi, havalar daha da güzelleşince düzelir her şey umarım. Her şeyin yeniden canlanışı umarım sizdede bazı şeyleri değiştirir ve çabuk atlatırsınız ayrılığın etkisini.
Su an okuyorum universitede. Bazi gunler oluyor okula gidesim bile gelmiyor. Bir seylerle mesgul oldugum zaman iyi ama dun 24 saat uyumadigim halde gece uyuyamadim.Herhangi bir işiniz/okulunuz/sosyal aktiviteniz var mi? Hani belki boşluktan kaynaklı bir piskolojidir diye düşündüm.
O maalesef bana da oluyor ya.. Dönemsel birsey dediğin gibi. Okulunun medikosu var mi, muhtemelen uzman piskolog da bulunur, onla bir gorussen? Belki faydasi dokunur.guysl .!.:Su an okuyorum universitede. Bazi gunler oluyor okula gidesim bile gelmiyor. Bir seylerle mesgul oldugum zaman iyi ama dun 24 saat uyumadigim halde gece uyuyamadim.
Hehe cok güldüm haklısınız yaniBahar bunalımı da neymiş yahu hayat bunalımı deseniz hadi neyse... İnsan bunalır ama ne bileyim ya sevdiğinin davranışlarından,işinden,eşinden,çocuğundan,temizlikten,para yetiştirememekten,faturalardan kısacası yaşam şartlarından ama bahardan bunalmakta neeeeySaatler ileri alınıyor ondan mı acaba
Evet onu ben de dusundum. En kisa zamanda randevu alip gitmeyi dusunuyorum. Umarim bir faydasi olur. Sagolun oneriniz icinO maalesef bana da oluyor ya.. Dönemsel birsey dediğin gibi. Okulunun medikosu var mi, muhtemelen uzman piskolog da bulunur, onla bir gorussen? Belki faydasi dokunur.
Rica ederim, hepimizde olabiliyor ya. Ben de gitmeyi dusunuyorum hakkimizda hayirlisi :)guysl0209090 .!.:Evet onu ben de dusundum. En kisa zamanda randevu alip gitmeyi dusunuyorum. Umarim bir faydasi olur. Sagolun oneriniz icin
Yok çevremde de diyenler var da ben de olmadığı için tuhaf geliyorHehe cok güldüm haklısınız yaniAma bahar bunalımını arastirirsaniz bircok kiside oldugunu gorursunuz. Bilimsel olarak da aciklamalari var. Baharin getirdigi yenilige ve canliliga vucudun hemen uyum saglayamamasi gibi nedenler etkili oluyormus.
Keske yaz gelse..Keşke hep kış olsa..
Hımm evet bana da sacma geliyor, normalde severim baharı ama bunalımı olmasa.. :)Yok çevremde de diyenler var da ben de olmadığı için tuhaf geliyor
Yaz gelsin yaz gelsin diyenleri ,yazın 40 derece sıcakta,güneşin altında 1 dakikalık saygı duruşuna davet edicem ben burdanKeske yaz gelse..
Neyse inşallah atlatırsınızHımm evet bana da sacma geliyor, normalde severim baharı ama bunalımı olmasa.. :)
GüldüüümYaz gelsin yaz gelsin diyenleri ,yazın 40 derece sıcakta,güneşin altında 1 dakikalık saygı duruşuna davet edicem ben burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?