bahar bunalımı

guysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
162
153
31
Merhaba bayanlar.. Bu aralar baharın getirdigi iklim degisikliginden ruhum da nasibini aldı. Aslında hemen hemen her yıl bahar mevsiminde ruhsal cöküntüyü yasıyorum.
Bahar bunalımını yasayan var mı ya da duyan? Nasıl atlatabilirim bu durumu? Geceleri uyurken nefes alamıyorum, ruhum daralıyor, uyuyamıyorum. Hicbir sey yapasım gelmiyor, surekli uykuluyum ama yatınca daralıp tekrar kalkıyorum. İnsanlar bahar geldi, cicekler actı, kuslar ötüyor diye mutlu olur ben bunalıma giriyorum.. :KK43:

Hayatın çok monotonlaşmasından ve bir beklentinin olmamasından kaynaklanıyor sanırım. Bende şu an öyleyim hiç yataktan çıkasım gelmiyor.

Hayatın çok monotonlaşmasından ve bir beklentinin olmamasından kaynaklanıyor sanırım. Bende şu an öyleyim hiç yataktan çıkasım gelmiyor.
Evet olabilir. Yakin zamanda bir ayrilik yasadim onun da etkisi buyuk bu durumda. Ama her baharda olması tuhaf..

Evet olabilir. Yakin zamanda bir ayrilik yasadim onun da etkisi buyuk bu durumda. Ama her baharda olması tuhaf..
Bahar yorgunluğu bizimkisi, havalar daha da güzelleşince düzelir her şey umarım. Her şeyin yeniden canlanışı umarım sizdede bazı şeyleri değiştirir ve çabuk atlatırsınız ayrılığın etkisini.

Bahar yorgunluğu bizimkisi, havalar daha da güzelleşince düzelir her şey umarım. Her şeyin yeniden canlanışı umarım sizdede bazı şeyleri değiştirir ve çabuk atlatırsınız ayrılığın etkisini.
İnsallah.. Dilerim oyle olur. Bu ayriliktan sonra ben de bir baslangic yapabilirim.

Bahar bunalımı da neymiş yahu hayat bunalımı deseniz hadi neyse... İnsan bunalır ama ne bileyim ya sevdiğinin davranışlarından,işinden,eşinden,çocuğundan,temizlikten,para yetiştirememekten,faturalardan kısacası yaşam şartlarından ama bahardan bunalmakta neeeey o_O Saatler ileri alınıyor ondan mı acaba :KK69:

Herhangi bir işiniz/okulunuz/sosyal aktiviteniz var mi? Hani belki boşluktan kaynaklı bir piskolojidir diye düşündüm.
Su an okuyorum universitede. Bazi gunler oluyor okula gidesim bile gelmiyor. Bir seylerle mesgul oldugum zaman iyi ama dun 24 saat uyumadigim halde gece uyuyamadim.

guysl .!.:
Su an okuyorum universitede. Bazi gunler oluyor okula gidesim bile gelmiyor. Bir seylerle mesgul oldugum zaman iyi ama dun 24 saat uyumadigim halde gece uyuyamadim.
O maalesef bana da oluyor ya.. Dönemsel birsey dediğin gibi. Okulunun medikosu var mi, muhtemelen uzman piskolog da bulunur, onla bir gorussen? Belki faydasi dokunur.

Bahar bunalımı da neymiş yahu hayat bunalımı deseniz hadi neyse... İnsan bunalır ama ne bileyim ya sevdiğinin davranışlarından,işinden,eşinden,çocuğundan,temizlikten,para yetiştirememekten,faturalardan kısacası yaşam şartlarından ama bahardan bunalmakta neeeey o_O Saatler ileri alınıyor ondan mı acaba :KK69:
Hehe cok güldüm haklısınız yani :-) Ama bahar bunalımını arastirirsaniz bircok kiside oldugunu gorursunuz. Bilimsel olarak da aciklamalari var. Baharin getirdigi yenilige ve canliliga vucudun hemen uyum saglayamamasi gibi nedenler etkili oluyormus.

guysl0209090 .!.:
Evet onu ben de dusundum. En kisa zamanda randevu alip gitmeyi dusunuyorum. Umarim bir faydasi olur. Sagolun oneriniz icin :-)
Rica ederim, hepimizde olabiliyor ya. Ben de gitmeyi dusunuyorum hakkimizda hayirlisi :)

Hehe cok güldüm haklısınız yani :-) Ama bahar bunalımını arastirirsaniz bircok kiside oldugunu gorursunuz. Bilimsel olarak da aciklamalari var. Baharin getirdigi yenilige ve canliliga vucudun hemen uyum saglayamamasi gibi nedenler etkili oluyormus.
Yok çevremde de diyenler var da ben de olmadığı için tuhaf geliyor :KK48:

Keşke hep kış olsa..:KK51:

Yaz gelsin yaz gelsin diyenleri ,yazın 40 derece sıcakta,güneşin altında 1 dakikalık saygı duruşuna davet edicem ben burdan:KK70::KK70:
Güldüüüm :KK70: Ben çok istiyorum da o kadar da değil yaaa :63::KK48: ama yaz iyidir ya en azından kazaklardan kurtuluyoruz,pencereler açık ooooh miiis :)

X