Kısın dısarıda bir dakika bile duramiyoruz ama donuyoruzYaz gelsin yaz gelsin diyenleri ,yazın 40 derece sıcakta,güneşin altında 1 dakikalık saygı duruşuna davet edicem ben burdan
Ne misss? Klima olmasa nefes alınmıyor yahuGüldüüümBen çok istiyorum da o kadar da değil yaaa ama yaz iyidir ya en azından kazaklardan kurtuluyoruz,pencereler açık ooooh miiis :)
Ben bayılırım buz gibi soğuk havaya meselaKısın dısarıda bir dakika bile duramiyoruz ama donuyoruz
Yaz hic sevilmez mi yaaBu arada bahar yorgunluğu bende de oluyor.. Olur hep yani..
Alerjim de olduğu için ağaç polenleri falan bitmeyen bir nezle kaşıntı hali yaratıyor üstümde..
Hele yazı hiiiççç sevmemmmmm
Üşümekten o güzellikleri hissedemiyorum demek kiNe misss? Klima olmasa nefes alınmıyor yahu
Halbuki sıcacık kazaklar,battaniye altında film izlemece,dumanı üstünde kahve.. YağmurBence de bunlar misss...
Adı yorgunluk mu bilmiyorum ama canım sıkkın bu zamanlarda. Ne kadar ugrassam da pozitif dusunemiyorum bazi seyleri..Sonbahar bunalimi varda ilkbahari hic duymadim.bahar yorgunlugu olmasin o ?
Evet, bu kadar dengesiz oldugu icin bence bunalima giriyoruz. Hava degisiklikleri, birden kotulesen hava, arka arkaya gelen hastaliklar salginlar bizi bunalima sokuyor olabilir.bende bunalıyorum baharlarda. çünkü nefret ediyorum bahardan. iki gün önce tişörtle dondurma yiyordum şimdi kazakla kaloriferin dibine girmiş haldeyim. ne dengesiz, umarsız acayip bi mevsim. bahar sevilir mi ya...
Ben de ülkeye karar veremiyorum..
Cok haklısınız.. Dusununce baharın ılıklıgını sevmeme ragmen hayatimdaki butun olumsuzluklarin bahar aylarinda oldugunu fark ettim. Dediginiz gibi belki de kodlamalar da bunun bir sebebidir. Fakat cok iyi hatirlarim 4. sinifta bahar doneminde can sıkntısı, mutsuz olma gibi durumlari yasamistim. Yani ilk o zaman fark etmistim. Genel bir ruhsal cokuntu hali diye dusunuyorum..Sonunda benim gibi birini gördüğüme sevindim.
Millet baharı, yazı bekler ben nefret ederim.
Ama bu yıl bu zinciri kırdım sanırım.
Benim için hayatımda yaşadığım çoğu güzel olay, sonbahar ve kış mevsimine denk gelmiştir bunca zaman.
Ve de yağmurlu havalara.
Bu yüzden karanlık ve serin zamanlarda ruhum huzurla doluyor.
Ama bahar ve yaz mevsiminde genelde kötü olaylar yaşamışımdır.
Beni olumsuz etkileyen olaylar topluluğu güzel, güneşli havalara denk gelir.
Bunun altında pekçok sebep var elbette. Mesela her yaz tatil yapamamak ve tatile gidenlere özenmek, yazın geçip gitmesini beklemek.
Ya da bahar mevsiminde sevgilin olmaz, dışarıdaki çiftlere özenirsin ve tek kaldığın için o günler bilinçaltında kötü gün olarak kodlanır ve her bahar-yaz geldiği vakitlerde otomatikman üzüntü hakim olur ruhunda.
Veya belirleyici sınavlar hep o süreçlere denk gelir vs.
Ben sebep olarak 3 örnek verdim ama çoğaltılır bunlar. Kişiye göre farklılaşır.
2013 baharında depresyon belirtilerim başlamıştı; haziranda tam anlamıyla çökmüştüm.
Hiç şaşırmadım yaza denk gelmesine tabii. Ama geçen baharda öyle gelişmeler oldu ki hayatımda, şimdi bahar geldi diye o zamanları anımsayıp ne kadar güzeldi, yine güzel şeyler olacak galiba diye düşünüyorum.
Yani tekrar kodlama yapıyor beynim. Sendeki de böyle bir şey. Kış ve baharda oluyor ruhsal çöküntüler daha çok.
Ve hepsinin altında böyle bilinçaltı kodlamaları yatıyor.
Mevsim geçişleriyle alakalı geçmiş yaşantıların etkisi yüzünden bu hale düşülebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?