Bahar Dalları Kapımda

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
Bu kapı susunu gören içeri dalsın kaydirigubbakcemile

Hurremciğin artan ipleri benim boncuklarla buluşunca ortaya böyle bişey çıktı... bahar dalları çiçeklenmiş kapıma konuvermiş hihoyyyt

binanın içi karanlık olduğundan fotoğraflar gerçeğini arattı kızlar o yuzden balkonda bir kaç fotoğrafını çektim :) sakın dalga geçmeyin ona göre Çok üzgünüm çoook

sersoy aştın kendini
kapına bunu asınca kimse birşey yapmıyor mu? bizim apartmanda çocuklar elleye elleye dal falan bırakmaz

sersoy aştın kendini
kapına bunu asınca kimse birşey yapmıyor mu? bizim apartmanda çocuklar elleye elleye dal falan bırakmaz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok canım bizimkiler akıllı uslu çocuklarda az önce bir aaaa sesi duydum kapının deliğinden baktımda ust komşuymuş kaydirigubbakcemile3

ucuz kurtuldun yani kaydirigubbakcemile2
güle güle kullan

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: delikafadulden kabusum oldun selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....süpersin ya....delikafadulden

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: delikafadulden kabusum oldun selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....süpersin ya....delikafadulden

aynı kabusu bir ben görmüyormuşum demekki..sersoy, ya bizede yap yada birdaha böyle resimleri ekleme kardeşim buraya gece uyuyamaz olduk..işte böyle geziyoruz :1shok:...sonrada böyle oluyor:dilcikar:ama yinede bu sana a.s.

aynı kabusu bir ben görmüyormuşum demekki..sersoy, ya bizede yap yada birdaha böyle resimleri ekleme kardeşim buraya gece uyuyamaz olduk..işte böyle geziyoruz :1shok:...sonrada böyle oluyor:dilcikar:ama yinede bu sana a.s.
çiçekler için teşekkurler yelizcim

beğendiniz anladım da.. şimdi ben sevinyimmi uzulyimmi anladım yaa
terk-i diyar mı etsem acaba yerimseniben

tik tik tik evde kimse yokmu cicegi gören iceri dalsin demissin ama hem evde yoksun hem kapin kilitli dalamiyorum :)
iyisimi ben cicegi alip kaciim :)
ellerine saglik gözlerimi alamadim bakmakdan harikasin ya vallahia.s.

sersoy..Maşallah sana .aslında ben sana komşu olmalıymışım..
hurremm sersoy'un adresini bana ver..:jeyyarnun evine yakın bir ev tutayım..
ben böyle hamarat hatunları çok severimm,, iş yaptıkça yapasım gelir..
canım ellerine sağlık kapı askın çok güzel olmuş..a.s.

tik tik tik evde kimse yokmu cicegi gören iceri dalsin demissin ama hem evde yoksun hem kapin kilitli dalamiyorum :)
iyisimi ben cicegi alip kaciim :)
ellerine saglik gözlerimi alamadim bakmakdan harikasin ya vallahia.s.

incitanem ben alaram taktım çiçeğime çalamazsız ki kaydirigubbakcemile3
Şeniz

gel kıs gel komşu olalım valla kaydirigubbakcemile bende çok sevinirim, seni taşıyalım sonra birkaç kk lı daha buluruz örgu cafe gibi olur evim :sm_cool:
canım çok teşekkur ederim Şeniz

Emeğine sağlık..Yine çok başarılısın maşallah barekallah..
Gözümüz kalıyor ama üüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…