Bahar Dalları Kapımda

hihihihihi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 vallahi yakınlaşmak lazım az biraz bulaşsın diye....

çok güzel....................................
niyeben beceriksizim

ayyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
sersoyum valla süper bayıldımm ne kadar hoş fikirler üretiyorsun allahım ya delirecem
neden biz komşu deyiliz pehüüüüüüüüü
seninle komşu olmak isterdim yaaa
ne ka güsel olurdu
senden çok şey öğrenirdim pehüüüüüüü

ayy tijencim yanarım yanarım sersoyla komşu olmadığıma yanarım...

işin ilginci hürremcim ben dağ çiçeğimin yorumunu okumamıştım ,aynı yorumu yapmışız kikikikiikki

çok tatlıolmuş emegıne sağlık canım yaa masallah çok guzelolmuş cidden

:1shok:biri bu kadını durdursuuuuuuundelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hanım hanım senin adam çatlatmaktan başka işin yok mu yav sen ne aralık yaptın bunu:1shok:
daha dün pançoya bakıyodum
sen ne zaman yemek yapıyon ne zaman ev temizliyon ne zaman bunları yapıyon
bende ortalıkda geziyom becerikliyim diye:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama çok güzel olmuş yav bu :asigim:

bak bide soruyo ne yapsam diye.klava:.. banada yap..:1rolleyes: kaldıramıcam bir bomba tasarım daha.delikafadulden.. erken doğurtçan beni..delikafadulden..

oyy kıyamam sana ya... aslında kalan iplerle başka bişey yapacam sana değil ama nisan a kaydirigubbakcemile3 inşallah kafamda tasarladığım gibi olur

teşekkurler hayatım
tijencim bencede çok guzel olurdu yaa.. sen kocişi kandır, ben binayı boşattırayım olalım komşu kaydirigubbakcemile5

:1shok:biri bu kadını durdursuuuuuuundelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay ne tatlı kıskanıyosun ya.. çok hoşuma gitti inan kaydirigubbakcemile3 hadi azıcık daha kıskandırayım Alev e sor o biliyo hangi saat ne ettiğimi kaydirigubbakcemile3

canım şaka bi yana çok teşekkur ederim beğendiğine çok sevindim, kendimce bişeyler yapamaya çalışıyorum işte yerimseniben

teşekkurler hayatım
tijencim bencede çok guzel olurdu yaa.. sen kocişi kandır, ben binayı boşattırayım olalım komşu kaydirigubbakcemile5

tamam canım ,ben mutlu olayım diye aşkımcım dünden razı olur hihoyyyt
sen apartmanı ayarlakaydirigubbakcemile3 dağçiçeğim hürrem ve ben hazırız geliyoz ona göre kikikikikiki

tamam canım ,ben mutlu olayım diye aşkımcım dünden razı olur hihoyyyt
sen apartmanı ayarlakaydirigubbakcemile3 dağçiçeğim hürrem ve ben hazırız geliyoz ona göre kikikikikiki

ohh oh allah bozmasın canım
ben organizasyonu yapıyorum :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…