Z zeynep_67 Guru Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2008 1.076 1.228 333 31 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi esyn #21 Zannetmiyorum kaldırıldığını çünkü 29.12.2009 da yayınlandı ve tam heyecanlı bi noktada bitti umarımkaldırılmaz seviyeli bir dizi çünkü
Zannetmiyorum kaldırıldığını çünkü 29.12.2009 da yayınlandı ve tam heyecanlı bi noktada bitti umarımkaldırılmaz seviyeli bir dizi çünkü
Kaguya Hime Guru Kayıtlı Üye 7 Eylül 2007 180 2 316 Diğer 19 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esyn #22 esyn .!.: Bahar Dalları yayından kaldırılmış, reyting kurbanı bir dizimiz daha oldu mafoldumben Bir daha dizi izlemeyeceğim akannehir Genişletmek için tıkla... Bunu görüp diziyi izlemeyi birakmistim.Saatleri falanmi ne degismisti,göremeyince de kesin bitti dedim.Ama yeni fragmani gördüm.Tüh devam ediyormus.Polis tutukluyordu su gicik kizi,konser veriyordu,sonunda polis geliyordu.
esyn .!.: Bahar Dalları yayından kaldırılmış, reyting kurbanı bir dizimiz daha oldu mafoldumben Bir daha dizi izlemeyeceğim akannehir Genişletmek için tıkla... Bunu görüp diziyi izlemeyi birakmistim.Saatleri falanmi ne degismisti,göremeyince de kesin bitti dedim.Ama yeni fragmani gördüm.Tüh devam ediyormus.Polis tutukluyordu su gicik kizi,konser veriyordu,sonunda polis geliyordu.
R red87 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2012 23 0 0 İzmir 31 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esyn #23 severek izliyorum