• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mazi Kalbimde Yaradır Trt 1

Masal canım ya döktürmüşsün yine ben yokken,:1:

Hafta sonu yoktum,olsaydım sana yardıma gelirdim,:40:

Neyse tebrik ettim seni çünkü doğruları söylüyorsun,

Bu bi dizi,kalitesine bakarım ben,beğenirsem izlerim,kanal ne fark eder,

Neyse daha ben izleyemedim biliyo musun?:1:işlerim bitsin netten izlicem birazdan...

iyi seyirler herkese...

:71:

Tatlım ha bire tekrarı var aslında denk gelirsin mutlaka birine.

İzle bakalım.

Neyse özelden bişey yazcam birazdan sana :34:

trt ye siyasi olarak bakılamsı tuhafıma gitti.
trt devlet kanalıdır. hükümetler gider gelir ama trt herzaman devletindir.
her zaman kalitelidr.
siyasi olduğunu düşündüğünüz yerde haberleri seyretmeyin ben öle yapıyorum. am dizileri programları kalitelidir.
selçok yöntem izlelem için yeter bu diziyi

Aynı dili konuştuğum bir insan daha :71:

Keyifli seyirler.

Dizi sonrası kritik yapmaya bekleriz :34:

izlememiştim yorumlarnızdan sonra izlemeye karar verdim
ilk bölümünü indiriyorum şuan izlicem hemen

:65:

reytıng kurbanı olmaz umarım eski türk filmi tadındaydı :69::69:
sedef avcıyı pek sevmem ama bu dizide gözüme hoş geldi özgür çeviğin enerjisinden midir nedir :27::27:

Özgür Çevik yaşlanmış di mi meldam. Yoksa bana mı öyle geldi.

Yüzü bi değişik olmuş.

Bu dizinin en karizmatik insanı Berk Hakman ama :69:

:1::1::nazar:evet ya banada özgür cevik degismis geldi.artik sakallari kaslarimi beyazlasmis yoksa cokmu güneste kaldida rengi acildi?"yazdan beridiri cok günes varda kararsn adam":)masal bende katiliyorum sana.trt nin siyasete mal edilmesi konusudunda zaten anlamiyorumki diziyi begenmeyenler hele hele izlemeyenler neden yorum yapiyor?sirf heryerde mesajlari olsun diye.ya.izlemeyen yazmasin kardesimm.trt devletindir türkiyenindir bizimdir.iktidara kim gelirse gelsin trt ler degismez :):1::nazar:

:1::1::nazar:evet ya banada özgür cevik degismis geldi.artik sakallari kaslarimi beyazlasmis yoksa cokmu güneste kaldida rengi acildi?"yazdan beridiri cok günes varda kararsn adam":)masal bende katiliyorum sana.trt nin siyasete mal edilmesi konusudunda zaten anlamiyorumki diziyi begenmeyenler hele hele izlemeyenler neden yorum yapiyor?sirf heryerde mesajlari olsun diye.ya.izlemeyen yazmasin kardesimm.trt devletindir türkiyenindir bizimdir.iktidara kim gelirse gelsin trt ler degismez :):1::nazar:

Hayır benim de anlamadığım şu: kendi başlarına gelmesini istemedikleri şeyi neden başkalarına karşı yapıyorlar. Neyse tartışmak istemiyorum canım bu topikte. Boşver keyfimize bakalım biz :34:

Dizi ya bu sadece dizi. Ne yani dizide hükümet propagandası mı yapılcak. Komik.

Yok bi değişmiş. Çirkin olmuş bence.

Yabancı Damatta çok karizmatikti. Gitmiş karizma :27:

Ben de uyuyamadigim geçen gece rast geldim diziye.

Ozellikle donem dizisi oldugunu farkedince izledim. Hatirla Sevgili'den beridir donem dizilerini sever oldum.
Cok begendim ben, çok tatli bi dizi. Sefdef Avci'nin yerinde baska biri olsaydi nasil olurdu diye dusundum de, bu kadar zayif ve o doneme uygun bi yuz bulmak zor olurdu galiba. Hem o bayanin naif ve yavas hareketleri de uyumlu geldi bana.

Bunun disinda konusmalar cok guzeldi, Selim'in babasiyla olan konusmalari acayip seviyeli ve saygili. Nalan, Ferit oburlerine gore biraz hoppa kaliyorlar.

Bir de dizi TRT'de olmasi sebebiyle, donemin siyaseti hakkinda baya iyi malzemeleri var. Gazeteler, tv haberleri vs. Devlet kanali olmasinin yararini iyi kullanmislar.

Ikinci bolumu bekliyorum simdilik.

Ben de uyuyamadigim geçen gece rast geldim diziye.

Ozellikle donem dizisi oldugunu farkedince izledim. Hatirla Sevgili'den beridir donem dizilerini sever oldum.
Cok begendim ben, çok tatli bi dizi. Sefdef Avci'nin yerinde baska biri olsaydi nasil olurdu diye dusundum de, bu kadar zayif ve o doneme uygun bi yuz bulmak zor olurdu galiba. Hem o bayanin naif ve yavas hareketleri de uyumlu geldi bana.

Bunun disinda konusmalar cok guzeldi, Selim'in babasiyla olan konusmalari acayip seviyeli ve saygili. Nalan, Ferit oburlerine gore biraz hoppa kaliyorlar.

Bir de dizi TRT'de olmasi sebebiyle, donemin siyaseti hakkinda baya iyi malzemeleri var. Gazeteler, tv haberleri vs. Devlet kanali olmasinin yararini iyi kullanmislar.

Ikinci bolumu bekliyorum simdilik.

Sedef Avcı o günlerde yaşayan bir kız rolüne cuk oturmuş bence.

Gerçekten çok naif bir duruşu var.

Rauf Bey'le Selim'in arasındaki baba-oğul ilişkisine bayıldım bende.

Eee naparsın devlet kanalı olunca arşiv geniş :27:

Şaka bir yana eldeki imkanlar gayet güzel kullanılmış, kullanılsın da zaten.

Back
X