• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mazi Kalbimde Yaradır Trt 1

Zhebani Allah aşkına bir yazdığını oku. Sen neye girdiysen biz de ona göre yorum yaptık.

Trt de izlemem demek ne demek. Ne olduğunu çok iyi anladım ben.

Kendin fitili ateşliyorsun sonra da ben tartışmak niyetinde değilim diyorsun.

Sana Selçuk Yöntem'i karıştırdın demedim dikkat ettiysen, senin yazdıklarına kendimce bir açıklama getirdim.

Biz senin söylediğini anlıyoruz zaten merak etme.

Sen de üstü kapalı laf edip ondan sonra siz beni anlayamazsınız moduna girme lütfen.

Ben bu topikte siyasete varan tartışma istemiyorum.

Gel benle Selçuk Yöntem'i tartış, Sedef Avcı'yı tartış.

Gel onlar hakkında konuşalım.

Ama lütfen Trt'deyse izlemem ben deyip de olayı başka boyuta getirme.

Ağzımızın tadı kaçmadan güzel güzel konuşalım lütfen.

ben yazdığımı okudum merak etme
trtde izlemem dedim neden büyüttünüz bu da benm düşüncem
cevap yazmak istemeyen yazmaz zorlayan yok

selçuk yöntem para için yapmaz falan dedin,neden paraya değindin

senin dediğin gibi anladık birbirimizi bencede.uzatmaya gerek yok

cevap yazmak istemiyorum,cevap verme gereği duymadıkça,

selçuk yöntemin oyunculuğunu asla tartışmam çok beğenirim kendisini

benm için oyuncu kadrosu,senaryosu şuyu buyu hepsi önemlidir

ağzınızın tadı kaçmaz merak etmeyn,neden kaçsın di mi

bi trtden kaçcaksa ooo:60:

ben yazdığımı okudum merak etme
trtde izlemem dedim neden büyüttünüz bu da benm düşüncem
cevap yazmak istemeyen yazmaz zorlayan yok

selçuk yöntem para için yapmaz falan dedin,neden paraya değindin

senin dediğin gibi anladık birbirimizi bencede.uzatmaya gerek yok

cevap yazmak istemiyorum,cevap verme gereği duymadıkça,

selçuk yöntemin oyunculuğunu asla tartışmam çok beğenirim kendisini

benm için oyuncu kadrosu,senaryosu şuyu buyu hepsi önemlidir

ağzınızın tadı kaçmaz merak etmeyn,neden kaçsın di mi

bi trtden kaçcaksa ooo:60:

Sevindim ağzımızın tadının kaçmayacak olmasına..

Bende izledim ilk bölümünü, çok beğendim severim klasik turkfilmi konularını. Ayrıca TRT de olduğu için de ayrı bi keyifle izledim:) on dakikada bir reklam yoktu mesela ve tadında bitti saatlerce tv karşısında oturtmadı beni.:34:

Bende izledim ilk bölümünü, çok beğendim severim klasik turkfilmi konularını. Ayrıca TRT de olduğu için de ayrı bi keyifle izledim:) on dakikada bir reklam yoktu mesela ve tadında bitti saatlerce tv karşısında oturtmadı beni.:34:

Evet o yönden çok hoşuma gitti benim de.

Başladı bitti. Zevkliydi.

Zaten 70 dakika sürüyor Trt dizileri.

Hatta Selçuk Yöntem de daha kısa sürmesinin dizi teklifini kabul etmesinde etkili olduğunu söylemiş bir röportajında.

Diziyi ben de beğendim.
Dönem dizilerini severim.
Konuşmalara dikkat edilmiş. Genelde dönem dizilerinde günümüz türkçesi kullanılıyor.

bugün tekrarını biraz izledim de tesadüfen
sıkıcı geldi bana çok yavaş dizileri sevmiyorum:51:
berk hakman'a çok şaşırdım ne kadar yakşıklı olmuştu o mu değil mi diye baya inceledim

Diziyi ben de beğendim.
Dönem dizilerini severim.
Konuşmalara dikkat edilmiş. Genelde dönem dizilerinde günümüz türkçesi kullanılıyor.

Evet konuşmalar özenli. " kuzum " kelimesini falan duyunca çok hoşuma gitti. Mesela " o zaman " denmiyor da " o vakit " deniyor. Gazeteler, tv programları vb. arşiv iyi çalışmış belli.

bugün tekrarını biraz izledim de tesadüfen
sıkıcı geldi bana çok yavaş dizileri sevmiyorum:51:
berk hakman'a çok şaşırdım ne kadar yakşıklı olmuştu o mu değil mi diye baya inceledim

Ben fragmanda görünce tanıyamadım Berk Hakman'ı.

Çok değişmiş, çok hoş olmuş bence de.

Evet biraz ağır bir dizi. O da dönem dizisi olmasından kaynaklanıyor

bence cok güzel bir dizi .ilk bölümünü annemin dizisi olmasina ragmen ona izin vermedim bunu izledim.cok güzel heleki ilk baslarda feritin yaptigi komiklikler ve pamuk seker icin birbilrlerine girmeleri yokmuydu :1::1: cok güzeldi ya ben neselendim onlari öyle görünce.bence cok güzel olucak.ama yeni fragmandna gördüklerim hic hos degildi.diziler böyle hüzünlü olunca hic bakasim gelmiyor:26: 70 leri anlatiyor.ozamanlarda hic yasamadim ama bir tahmin sadece o dönemde kuzumlu muzumlu konusmalar varmiydi ya?konusmalara biraz olmamis gibi.70 dogumlu olanlar varsa bilgilendirsinler lütfen.yasamagim icin bilmiyorum.AYRICA BU DIZI TRT YE COK YAKISMIS TRT COK IYI YAPIMLARA IMZA ATIYOR COK GÜZEL DIZILERI VAR AMA GEL GRKI DOGAN VS GIBI KURULUSLARIN ETKISINDNE KURUTLAMIYOR DIYE DÜSÜNÜYORUM:BENCE HER BÖLÜMDE AYNI SEYLERI TEKRAR EDEN DIZILERDENSE YENI DIZILERE ÖZELLIKLE DEVLET KANALININ DIZILERINE YÖNENILMELI. HEM HIC OLMASSA ÖBÜR KANALLARDAKI KADAR AHLAKSIZLIKLAR YOK:DIMI AMAß HERKESE IYI SEYIRLERR SÜPER DIZI SÜPERRRRRRRRRRRRR:nazar:

Dün tekrarına denk geldim dizinin izledim ve çok hoşuma gitti:69:çok keyiflendim izlerken,ayrıca sedef avcıyı da çok beğenirim çok zarif kadındır:69:hele o berk hakman amann yarabbim çok yakışıklıydı yaaa:16:izlerim bu diziyi ben:61:

ilk görüşte aşk'a inanırmısın , yoksa önünden birkez daha geçeyim mi '' ..

Son karade özgürün bu repliği çok hoştu ..
Güzel bir dizi, klasık turk filmi .. Ama tad veriyor çunku kadro hakıkaten sağlam ..
Umarım trt'nın reytıng kurbanı olmaz ..

evettt bayıldım o sahneye hem oraya hemde pamuk sekerden alırken yüzünün halıne bayıldım ordakı tartısmaları cok harıkaydı yaa :1: Süper dızı her seferınde bunu dıcem herhalde:1: ızlerken asık olmak ı:23:stedım ya

bence cok güzel bir dizi .ilk bölümünü annemin dizisi olmasina ragmen ona izin vermedim bunu izledim.cok güzel heleki ilk baslarda feritin yaptigi komiklikler ve pamuk seker icin birbilrlerine girmeleri yokmuydu :1::1: cok güzeldi ya ben neselendim onlari öyle görünce.bence cok güzel olucak.ama yeni fragmandna gördüklerim hic hos degildi.diziler böyle hüzünlü olunca hic bakasim gelmiyor:26: 70 leri anlatiyor.ozamanlarda hic yasamadim ama bir tahmin sadece o dönemde kuzumlu muzumlu konusmalar varmiydi ya?konusmalara biraz olmamis gibi.70 dogumlu olanlar varsa bilgilendirsinler lütfen.yasamagim icin bilmiyorum.AYRICA BU DIZI TRT YE COK YAKISMIS TRT COK IYI YAPIMLARA IMZA ATIYOR COK GÜZEL DIZILERI VAR AMA GEL GRKI DOGAN VS GIBI KURULUSLARIN ETKISINDNE KURUTLAMIYOR DIYE DÜSÜNÜYORUM:BENCE HER BÖLÜMDE AYNI SEYLERI TEKRAR EDEN DIZILERDENSE YENI DIZILERE ÖZELLIKLE DEVLET KANALININ DIZILERINE YÖNENILMELI. HEM HIC OLMASSA ÖBÜR KANALLARDAKI KADAR AHLAKSIZLIKLAR YOK:DIMI AMAß HERKESE IYI SEYIRLERR SÜPER DIZI SÜPERRRRRRRRRRRRR:nazar:

Evet gerçekten süper :65:

Konuşmalara gelince 70li yıllarda yaşamadım ama "kuzum" ifadesi vb. gayet döneme uygun diye biliyorum. Daha önce dönem dizilerinde böyle konuşmalara pek rastlamadığımız için garip gelebilir normal.

Fragmanı izledim ben de. Ben daha farklı bir tepki bekliyordum açıkcası. Bakalım ilerleyen bölümler ne göstercek. Neler olcak bitcek.

Trt dizisi olmasına gelince, zaten ne düşündüğümü önceki sayfalarda da yazmıştım. Bence de trt 1-2 sezondur gayet başarılı işlere imza atıyor. Ben devlet kanalını açıp dizi izlemek istiyorum. Ben devlet kanalında başarılı oyuncular görmek istiyorum. Ve ne mutlu ki bu gerçekleşiyor artık.

Keyifli izlemeler sana da :71:

Dün tekrarına denk geldim dizinin izledim ve çok hoşuma gitti:69:çok keyiflendim izlerken,ayrıca sedef avcıyı da çok beğenirim çok zarif kadındır:69:hele o berk hakman amann yarabbim çok yakışıklıydı yaaa:16:izlerim bu diziyi ben:61:

Amaninnn Locamm gelmişş hoşgelmişş:69:

İzle canım izlee sonra da gelir burda üstüne konuşuveririzzz

evettt bayıldım o sahneye hem oraya hemde pamuk sekerden alırken yüzünün halıne bayıldım ordakı tartısmaları cok harıkaydı yaa :1: Süper dızı her seferınde bunu dıcem herhalde:1: ızlerken asık olmak ı:23:stedım ya

Aynı şeyi düşündüm desem.

Onların aşka bakış açılarını gördükçe aşık olmak geldi içimden.

Hele kızların öpüşmekle ilgili konuşmaları,utanmaları. Çok saf, çok hoş

sırf berk hakman için izlerim yaa ben bu diziyi:16::16::16:

Çok hoş olmuş ama gerçektenn :69:

ay evet ya annemde yanimdaydi gülmemek icin zor tuttum kendimi:1: harikaydi o sahneler ilk bölümler komikti ama iste digerleri hic öyle gözükmüyor :25::26: ama yinede bence herseye ragmen onlar severler birbilerini birlikte olurlar.bu arada trt hakkinda görüsüne sonuna kadar katiliyorum .:nazar: diger kanallara göre daha aile dizileri var" ahlak sinirlari" baska bir kanalda olsa oo ilk bölümden neler olurdu? o öpüsme sahnesi en az 1 dakika sürerdi müjganla feritti unutum smdi onlari yine öpüstürürlerdi orda.neyse sana iyi izlemeler HERKESEDE:1::nazar::nazar::nazar:

konuşuruz masalcım:16:çok masum bir dizi olmuş ya öyle değilmi?

Bayıldım tatlım yaa çok hoş olmuş.

ay evet ya annemde yanimdaydi gülmemek icin zor tuttum kendimi:1: harikaydi o sahneler ilk bölümler komikti ama iste digerleri hic öyle gözükmüyor :25::26: ama yinede bence herseye ragmen onlar severler birbilerini birlikte olurlar.bu arada trt hakkinda görüsüne sonuna kadar katiliyorum .:nazar: diger kanallara göre daha aile dizileri var" ahlak sinirlari" baska bir kanalda olsa oo ilk bölümden neler olurdu? o öpüsme sahnesi en az 1 dakika sürerdi müjganla feritti unutum smdi onlari yine öpüstürürlerdi orda.neyse sana iyi izlemeler HERKESEDE:1::nazar::nazar::nazar:

Yani öpüşme sahnesinin de olmasından yanayım ben. Herşey dozunda olmalı.

Diğer kanal dizilerinde de beğendiğim ya da eksik bulduğum yerler var doğal olarak.

Benim demek istediğim şu: Diziler, tv programları kanalı bağlar. Arkasındakileri değil.

Trt devlet kanalıdır, hükümet değil..

Masal canım ya döktürmüşsün yine ben yokken,:1:

Hafta sonu yoktum,olsaydım sana yardıma gelirdim,:40:

Neyse tebrik ettim seni çünkü doğruları söylüyorsun,

Bu bi dizi,kalitesine bakarım ben,beğenirsem izlerim,kanal ne fark eder,

Neyse daha ben izleyemedim biliyo musun?:1:işlerim bitsin netten izlicem birazdan...

iyi seyirler herkese...

:71:

trt ye siyasi olarak bakılamsı tuhafıma gitti.
trt devlet kanalıdır. hükümetler gider gelir ama trt herzaman devletindir.
her zaman kalitelidr.
siyasi olduğunu düşündüğünüz yerde haberleri seyretmeyin ben öle yapıyorum. am dizileri programları kalitelidir.
selçok yöntem izlelem için yeter bu diziyi

reytıng kurbanı olmaz umarım eski türk filmi tadındaydı :69::69:
sedef avcıyı pek sevmem ama bu dizide gözüme hoş geldi özgür çeviğin enerjisinden midir nedir :27::27:

Back
X