- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 323
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Kilo vermeyi yaklaşık 1 yıldır isteyip bi türlü başlayamamıştım. Daha doğrusu diyete sabah başlayıp akşama bozuyordum. Yemeği çok yemesemde Özellikle çayla abur cubur veya atıştırma çok yapıyordum. Her acıktığımda mutfaktaydım. Gece geç saat acıktım diyelim. Hemen bi tost veya sandviç yapıyodum. Bunlar benim yaptığım hatalardı. 6 kilo fazlam vardı.kilo nasıl verdın canım :)
SüperKilo vermeyi yaklaşık 1 yıldır isteyip bi türlü başlayamamıştım. Daha doğrusu diyete sabah başlayıp akşama bozuyordum. Yemeği çok yemesemde Özellikle çayla abur cubur veya atıştırma çok yapıyordum. Her acıktığımda mutfaktaydım. Gece geç saat acıktım diyelim. Hemen bi tost veya sandviç yapıyodum. Bunlar benim yaptığım hatalardı. 6 kilo fazlam vardı.
Gelelim nasıl kilo verdiğime. Öncelikle ekmeği azalttım. Her öğünde 1 dilim kepek veya tam buğday ekmeği. Zaten ben çabuk doyarım. Ama sık sık acıkırım. Kahvaltı mutlaka yapıyorum. Çalışıyorum zaten. Öğlene kadar dayanmam lazım. Öğlen yemek yiyorum yine ekmeğe dikkat ediyorum. Pirinç pilavı makarna ve tatlı hiç yemiyorum. Akşam da normal yemek yiyorum bu şekilde.6 dan sonra hiç bir şey yemiyorum artık. Bu şekilde 5 kilo verdim. Bi de yürüyüş haftada 3 gün falan yaptım. Başta biraz zorlandım. Şimdi kilomu koruyorum. Gün içinde biraz daha fazla yiyorum. Kuruyemiş falan yiyorum acıkınca, yada bi küçük dilim kek falan:) Akşam 6 dan sonra yine hiç bişey yemiyorum. İşte böyle tatlım, bana kilo aldıran alışkanlıklarımı değiştirdim
Evt cnm fazla yazmadım. Neden bilmiyorum. Aslında günlük gibi yazsam diye düşünmüştüm. İstediğim düzeni hemen hemen yaptım sayılır. Boy 1.60 kilo 53. Açken 52 hatta. Kilo sorunum kalmadı şükür. Ama bakım konusunda hala istediğim gibi değilim tam olarak. Üşengeçlik maalesef başa bela.Spor ve bakım konusunda eksiğim.yagmur0007 neler yaptın bu süreçte fazla yazmamıssın...hala devam ediyormusun...birde yaş,boy,kilo,iş ve medeni durumun nedir,ona göre yazalım...
Ben 28 yasindayim...162 boy ve 65 kilo...bende artik kilo vermeye basladim hedefim 60 li sayilari gormemek artikasena87 sen neler yapıyosun kilo, bakım, spor.vs.
Kac kilo verdigini htirlamiyorum ama evet okumustum...cok guzel o sikintinin olmamamasi.Hmm. Senden 2 yaş büyüğüm. Hem çalışıyorum hem anneyim hem ev işleri derken yoruluyorum. Böyle düşününce üşengeç sayılmam aslında. Ama herşeye koştururken kendimi ihmal ediyorum işte malesef. Ama ben bi azimle kilo konusunu 2 ayda falan çözdüm. Yazmıştım neler yaptığımı.asena87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?