Bahar yorgunluğu mu? Benim tembelliğim mi?

kahve_kokusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
368
600
103
35
Offf bu hafta çok yorgun hissediyorum kendimi. ramazana girmeden temizlik yapmam lazım ama işten eve gidince bir yorgunluk bir bezginlik yemin ediyorum gözüm yatağa bakıyor hep uyumak istiyorum. Yarın temizliğimi yapmam lazım ama işteyken plan yapıyorum enerjik eve gidiyorum ama maalesef kapıdan gidince bir yorgunluk bezginlik. Eski aktif halime dönmek istiyorum. Dün akşam kıyafetleri düzenledim bu akşamda banyo ve lavaboyu ovsam sanırım yarına sil süpür kalır ama gel görki eve gidince miskine dönüyorum yemin ederim fosil oluyorum kapıdan girince ya bana bir fikir söyleyin yardımcı olun aaa dostlar.

Ben calismadigim halde aynı o haldeyim maalesef. .1 yaşında kızım var hep yorgunum. Kızım uyuyunca şunu yapayım eşim gelince kıza bakarken şunu edeyim diyorum yok sürekli uyumak hatta uyumasam bile oturayim sadece diyorum. .havalara yoruyorum bi duzelmedi hep kapalı yağışlı ama bence benim tembelligimden havayı bahane ediyorum :)

Bahar yorgunluğu aynısı bende de var kendiniz silkelenin zorlayın bir işin ucundan başlayın inanın gerisi geliyor bende öyleydim şimdi bütün bahar temizliğim bitti halıları kaldırdım yıkamaya verdim mecburen içim rahat etmedi başladım temizlemeye:temizlik::KK70:

Baharimi kaldi, 2 gun sonra Haziran. Ama isten gelince, temizligin gozunuzde buyumesi cok dogal.

Illa yapicam diyorsaniz, hic sorgulamadan girismelisiniz. Bir kere baslayinca, bitiresi geliyor insanin.

Baharimi kaldi, 2 gun sonra Haziran. Ama isten gelince, temizligin gozunuzde buyumesi cok dogal.

Illa yapicam diyorsaniz, hic sorgulamadan girismelisiniz. Bir kere baslayinca, bitiresi geliyor insanin.
Hepiniz haklısınız akşam öyle yapayım yarında izinliyim biter zaten çok eşyam olmadığı için bi süpürge bir mopa bakar iş saolun akşam bi kenardan hemen başlayacağım.

Benim de evi temizlemem lazım ama o bulaşıklar yok mu, nasıl gözümde büyüdü anlatamam. Evi toplamak silmek süpürmek banyoyu temizlemek şu an bana bildiğiniz zulüm.

Benim de evi temizlemem lazım ama o bulaşıklar yok mu, nasıl gözümde büyüdü anlatamam. Evi toplamak silmek süpürmek banyoyu temizlemek şu an bana bildiğiniz zulüm.
BEnde öyleyim işte ramazan girmeden yapmam lazım bu akşam başlayacağım ben en azından 1 odanın camını koltuğunu yerini silsem yerleştirsem yeter yarında diğerlerini yaparım en son banyoyu yaparım çünkü nevresimler perdeler yıkandıktan sonra yıkarım banyoyu akşam balıyorum bakalım 2 günde bitecek mi?

BEnde öyleyim işte ramazan girmeden yapmam lazım bu akşam başlayacağım ben en azından 1 odanın camını koltuğunu yerini silsem yerleştirsem yeter yarında diğerlerini yaparım en son banyoyu yaparım çünkü nevresimler perdeler yıkandıktan sonra yıkarım banyoyu akşam balıyorum bakalım 2 günde bitecek mi?
Ben bu Ramazan ayında Türkiye'de yokum bir aksilik çıkmazsa, ne misafirle uğraşacağım ne aç beklemelerle oleyy :KK71:

Back
X