kizlar bunu yapmali miyim

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
121
21
48
25
kızlar annemin yıllardır garip huyları var konuyu cok uzatmak istemiyorum şu an bir temizlik görevlisi olarak çalışıyor babam da çalışıyor marketlerin sktsi geçmiş ürünleri çöpten topluyor sürekli bir yerden kısmak istiyor eve yumurta kola falan getirmiş durumumuz o kadar kötü değil ama bunu sürekli yapiyor konuşmaya calistigimizda bağırıyor üste çikiyor evde olay çikiyor yarın işe gidince getirdiklerini çöpe atmayi düşünüyorum sizce bunu yapmam mantıklı mı bir daha getirme gibisinden

Bunu yapmanızin cok çözüm olacağını düşünmüyorum. Ertesi gün gene getirir. Psikolojik bi rahatsızlık olduğunu düşünüyorum konusmanizla ya da tepkinizle kolayca çözülecegini sanmam. Psikolojik destek alma imkanınız varsa deneyin
öyle bir imkanimiz yok

Bazen tarihi geçmeden atıyorlar. Emin misiniz tarihinin geçtiğinin?
Evet kötü bir durum ama bazen insanlar buna mecbur kalabilir, geçim sıkıntısı. Siz çalışıyor musunuz? Ev kira mı? Sizlere ne kadar para kalıyor. Önemli olan bu.

neden bunu yapiyor olabilir
Yeni yapmaya başladıysa hasta olabilir.

Demans başlangıcı olan anneannem ecnebilerin hoarding dedikleri evde biriktirme huyu edinmişti. Biz bir seyini çöpe atsak bile kızardı gidip çöpten alırdı geri. Böyle olaylar da varsa mutlaka doktora götürün durumumuz yok demişsiniz de devlet hastaneleri var sonuçta.

Zehirlendim diye yataklara düşmeyi deneyin bir de belki işe yarar.

Back
X