• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bunu yapmali miyim

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
98
kızlar annemin yıllardır garip huyları var konuyu cok uzatmak istemiyorum şu an bir temizlik görevlisi olarak çalışıyor babam da çalışıyor marketlerin sktsi geçmiş ürünleri çöpten topluyor sürekli bir yerden kısmak istiyor eve yumurta kola falan getirmiş durumumuz o kadar kötü değil ama bunu sürekli yapiyor konuşmaya calistigimizda bağırıyor üste çikiyor evde olay çikiyor yarın işe gidince getirdiklerini çöpe atmayi düşünüyorum sizce bunu yapmam mantıklı mı bir daha getirme gibisinden

Bunu yapmanızin cok çözüm olacağını düşünmüyorum. Ertesi gün gene getirir. Psikolojik bi rahatsızlık olduğunu düşünüyorum konusmanizla ya da tepkinizle kolayca çözülecegini sanmam. Psikolojik destek alma imkanınız varsa deneyin
öyle bir imkanimiz yok

O zaman sagliksal sıkıntı yasadiginizi vs söyleyin o ürünlerden, zehirlenmiş gibi fln olay çıkarın afsghs. Aklima baska öneri gelmedi bilemiyorum çünkü huylu huyundan vazgeçmez
neden bunu yapiyor olabilir

Bazen tarihi geçmeden atıyorlar. Emin misiniz tarihinin geçtiğinin?
Evet kötü bir durum ama bazen insanlar buna mecbur kalabilir, geçim sıkıntısı. Siz çalışıyor musunuz? Ev kira mı? Sizlere ne kadar para kalıyor. Önemli olan bu.

neden bunu yapiyor olabilir
Yeni yapmaya başladıysa hasta olabilir.

Demans başlangıcı olan anneannem ecnebilerin hoarding dedikleri evde biriktirme huyu edinmişti. Biz bir seyini çöpe atsak bile kızardı gidip çöpten alırdı geri. Böyle olaylar da varsa mutlaka doktora götürün durumumuz yok demişsiniz de devlet hastaneleri var sonuçta.

Zehirlendim diye yataklara düşmeyi deneyin bir de belki işe yarar.

O zaman sagliksal sıkıntı yasadiginizi vs söyleyin o ürünlerden, zehirlenmiş gibi fln olay çıkarın afsghs. Aklima baska öneri gelmedi bilemiyorum çünkü huylu huyundan vazgeçmez
Annem evime misafir olarak geldiği zaman herseyi topluyor adı altında birbirine karıştırıyordu.birak diyordum toplama çocukların eşyalarını falan. Sonra kaldırıp dolabın arkasına sıkıştırdigi bir okul eşyasını gördüm . Oğlum da onu ararken çok lazımdı nerde acaba sınıfta bırakacak gibi tepkiler verdim. Kendi yaptığınin farkında değil saatlerce bizimle aradı onu. Yani suçlamak mantıklı değil aslında. Farkına varmaz aizeymir demans tarzında birsey varsa .kıtlık bilinci annemde de var ilaç kutusu biriktirir şişe kapakları dolu evi çöp dolu şuan bize aldım bizle kalıyor

Yeni yapmaya başladıysa hasta olabilir.

Demans başlangıcı olan anneannem ecnebilerin hoarding dedikleri evde biriktirme huyu edinmişti. Biz bir seyini çöpe atsak bile kızardı gidip çöpten alırdı geri. Böyle olaylar da varsa mutlaka doktora götürün durumumuz yok demişsiniz de devlet hastaneleri var sonuçta.

Zehirlendim diye yataklara düşmeyi deneyin bir de belki işe yarar.
Durumu hayırlıyor musunuz para takıntısı ilaç takıntısı şüpheci davranışlar kimseye güvenmeme kullandığı ilaçlar benim için önemli olan ilaç kısmı aslında w

Durumu hayırlıyor musunuz para takıntısı ilaç takıntısı şüpheci davranışlar kimseye güvenmeme kullandığı ilaçlar benim için önemli olan ilaç kısmı aslında w
Kullandığı ilaçların adını bilmiyorum ama almazsa çok daha kötü oluyordu. Bir ara bizde kaliyordu 20 lirasını bulamayınca babamla benim aldığımı iddia etmişti. Sürekli evden gitmeye çalışıyordu beni zorla tutuyorsunuz vs diyormuş ben pek beraber kalmadım ama çok zorlanmisti bizimkiler.

Kullandığı ilaçların adını bilmiyorum ama almazsa çok daha kötü oluyordu. Bir ara bizde kaliyordu 20 lirasını bulamayınca babamla benim aldığımı iddia etmişti. Sürekli evden gitmeye çalışıyordu beni zorla tutuyorsunuz vs diyormuş ben pek beraber kalmadım ama çok zorlanmisti bizimkiler.
Aynen annemin kapısının önünde pazar var ordan alışveriş yapıyoruz diğer ablalara benim paramla aldılar diyormuş . Evimde şuan ama böyle birseyleri bol görecek diye aklım çıkıyor . Çocuklar var illaki abur cubur alınıyor .Ona kalırsa hersey onun parasıyla alınıyor benim evim onun parasıyla dönüyor . Ben aslında bu takıntıları gitsin diye ilaç önerisi arıyorum

Psikiyatriye gitmiyor mu?
Aynen annemin kapısının önünde pazar var ordan alışveriş yapıyoruz diğer ablalara benim paramla aldılar diyormuş . Evimde şuan ama böyle birseyleri bol görecek diye aklım çıkıyor . Çocuklar var illaki abur cubur alınıyor .Ona kalırsa hersey onun parasıyla alınıyor benim evim onun parasıyla dönüyor . Ben aslında bu takıntıları gitsin diye ilaç önerisi arıyorum

Açıkçası abla daydı 4 aydır ablam da mal mülk para derdinde dul. Lustral yazdırmışlar psikiyatriden iyice unutkanligi artmış annemin altını ıslatmaya falan başlamış benim düzenlediğim ilaçları değiştirmiş hep . Allah korusun birsey olsa maaşı da ona kalacak . Maaşını da sürekli almaya calsiiyri . Verdim ben ona unutuyor nereye koyduğunu diyor

Şimdi 8 ine aldım randevu ama denek yapmak istemiyorum nokta atışı ilaç bulmak zor. Bir kaç isimle gitsem doktora söylesem diyorum .bunu kesip buna başlasak daha mı iyi olur ilaçların etkilesimlerini sorarım en azından demans ilaçlarının psikiyatri ilackariyla etkileşimin i

Şimdi 8 ine aldım randevu ama denek yapmak istemiyorum nokta atışı ilaç bulmak zor. Bir kaç isimle gitsem doktora söylesem diyorum .bunu kesip buna başlasak daha mı iyi olur ilaçların etkilesimlerini sorarım en azından demans ilaçlarının psikiyatri ilackariyla etkileşimin i
Doktor değilim de öyle lustralla olacak iş değil demans mi ne olduğunu öğrenmek için bir nöroloji doktoruna gidin bence.

Bizimki de yapıyordu altına. Unutkanlık zaten fix

Doktor değilim de öyle lustralla olacak iş değil demans mi ne olduğunu öğrenmek için bir nöroloji doktoruna gidin bence.

Bizimki de yapıyordu altına. Unutkanlık zaten fix
Aizeymir tipi demans teşhisi koyuldu . Demans ilacı içiyor canım altı ay ilaç düzenlemesi yaptım bende kaldı baya toparladı kendini üç ayrı ilaç içiyordu demans ve aizeymir için . Annem ezelinden ablamı pek haz etmez .çünkü ters kendini düşünür hep . Sinirli davranıyor diye sanırım Lustral reçete etmişler psikiyatriye . Tamam ablaya olan hircinligi gitmiş ama üç dakika öncesini hatırlamaz hale gelmiş . Farkedince şok oldum .Lustral araştırdım yoğun unutkanlık yaptığıni okudum kaç forumda .

Aizeymir tipi demans teşhisi koyuldu . Demans ilacı içiyor canım altı ay ilaç düzenlemesi yaptım bende kaldı baya toparladı kendini üç ayrı ilaç içiyordu demans ve aizeymir için . Annem ezelinden ablamı pek haz etmez .çünkü ters kendini düşünür hep . Sinirli davranıyor diye sanırım Lustral reçete etmişler psikiyatriye . Tamam ablaya olan hircinligi gitmiş ama üç dakika öncesini hatırlamaz hale gelmiş . Farkedince şok oldum .Lustral araştırdım yoğun unutkanlık yaptığıni okudum kaç forumda .
Anladım şimdi tamam haklısınız doktor başka ilaç yazar belki. Çok geçmiş olsun. Moral bozmak için demiyorum da bu hastalık gittikçe kötüye gidiyor. Artık en son aciktigının bile farkında değildi rahmetli zar zor yemek yediriyolardi. Altına yapacağı korkusu ile su icmiyordu. Bunları da takip etmeli bakan kişi.

Back
X