• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baharın evine de buyurun kızlar

Burada bir çok arkadaşımızın evine imrenerek baktım :KK31: bana da evimin fotoğraflarını paylaşmak kısmet oldu:KK76: , buyurun hanımlar evimin kapılarını sizlere açıyorum :nazar::nazar: Rabbim hepimizin evinden sağlığı, mutluluğu , huzuru, sevgiyi eksik etmesin, hepimiz ağız tadıyla, güzel sıcacık günlerle evlerimiz de oturalım inşallah :nazar::nazar::KK16: fotoğrafları sırasıyla yüklesem de yükledikten sonra yerleri değişiyor, fotoğraflar biraz karışık oldu o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar :26::KK19::KK3:
Burada bir çok arkadaşımızın evine imrenerek baktım :KK31: bana da evimin fotoğraflarını paylaşmak kısmet oldu:KK76: , buyurun hanımlar evimin kapılarını sizlere açıyorum :nazar::nazar: Rabbim hepimizin evinden sağlığı, mutluluğu , huzuru, sevgiyi eksik etmesin, hepimiz ağız tadıyla, güzel sıcacık günlerle evlerimiz de oturalım inşallah :nazar::nazar::KK16: fotoğrafları sırasıyla yüklesem de yükledikten sonra yerleri değişiyor, fotoğraflar biraz karışık oldu o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar :26::KK19::KK3:

Eviniz çok güzelmiş allah huzur versin salon mobilyalarinizin markası nedir acaba.

canım çok güzel evin güle güle otur bu arada yatak odamız aynı misafr odmzda bnziyo koltuk rengi mobilya tazjı falan:KK48:

Eviniz çok güzelmiş allah huzur versin salon mobilyalarinizin markası nedir acaba.
canım uzun süredir girmiyordum sorunu yeni okudum salon mobilyalarımı izmir kısıkköyden almıştım, beğendiğine sevindim güzel yorumun için teşekkürler :)

güzel yorumun için teşekkürler canım evet Aliağa :)
bir izmirli olarak aliağa'da 3 yıl yaşadım. yeni mahallede. aliağa'yı hala çok özlüyorum. bilmiyorum belki de evimi özlüyorum. eşimden ayrıldım izmir'e ailemin yanına döndüm...

rabbim ağzınızın tadını bir ömür daim kılsın... eviniz, eşyalarınız çok güzel...

nacizane fikrim; salon aksesuarlarınız hiç uygun olmamış çok göze batıyor altın rengi çok yanlış bir seçim

Ağlicam ya ağlicaamm bende öyle kocaman bi balkon istiyorum :D:D

Güle güle oturun çok şirin eviniz :)

Evin çok güzel ferah begemediğim tv ünitesinde ki bebek hemen kalkmalı ordan
Birde salonundaki pembe koltuklar genel olarak güzel..Ama o aksesuarlar çok agır ve alakasız olmuş gibi...
Mutlulukla oturun inş.

Back
X