- 27 Mayıs 2014
- 163
- 53
- 48
- Konu Sahibi justsmile123
-
daha fazla deşifre olamazdın herhalde
İzmir'de rutubetle başa çıkmak zor bence de. Böcek ve fare ile de. Tüm pencerelere mutlaka tel yaptırın, tül sineklik değil, ustasına tel çektirin, balkon varsa kapılara ikinci telden sineklik kapı ekleyin. Teller açılır kapanır ise bir an bile açık bırakmamak önemli. İzmir'de zaten hamam böceği ve fare sorunu var, girebilir böyle bir önlem yoksa maalesefKapı altlarını da kapatmak gerekebilir. Rutubet için rutubet ve küf önleyici dekoratif elyaf sıvalar var, zevkine göre seçip duvarları bunla sıvalatmanı kesinlikle tavsiye ederim. Azıcık masrafınız olur ama bunları yapmazsanız ileride hem daha çok masrafınız çıkar hem de çok sıkıntı yaşayabilirsiniz. Eve girmeden gerekli önlemleri almak en doğrusu derim.
Bu arada bence de resimleri kaldır derim... Zemin kat daire desen yeterliydi, anlar herkes
Kırpmakla iyi etmişsiniz, yine de bina dışından falan tanıyan çıkabilir, siz bilirsiniz yine de tabi ki, ama ileride başka konularınız olursa, konularınız didik didik edilebilir, tutup bu resimlerden sizi tanıyan da çıkabilirKırptım biçtim ama kaldırayım madem
ay bırak zeytin yarın gelir ağlar.:) sanki küfrettik hemen çatal gibi hazır diller.Bu arada bence de resimleri kaldır derim... Zemin kat daire desen yeterliydi, anlar herkes
tehlikeli zaten yeni gelin evlerine dadananlar az mı çıktı haberlerde. düğün gecesi takip edip evi soyanlar var. aama şuan keşke uyarmasaydım diyorum saçmaymış ya.Kırpmakla iyi etmişsiniz, yine de bina dışından falan tanıyan çıkabilir, siz bilirsiniz yine de tabi ki, ama ileride başka konularınız olursa, konularınız didik didik edilebilir, tutup bu resimlerden sizi tanıyan da çıkabilir
Kırpmakla iyi etmişsiniz, yine de bina dışından falan tanıyan çıkabilir, siz bilirsiniz yine de tabi ki, ama ileride başka konularınız olursa, konularınız didik didik edilebilir, tutup bu resimlerden sizi tanıyan da çıkabilir
Evet o da var bir detehlikeli zaten yeni gelin evlerine dadananlar az mı çıktı haberlerde. düğün gecesi takip edip evi soyanlar var. aama şuan keşke uyarmasaydım diyorum saçmaymış ya.
tehlikeli zaten yeni gelin evlerine dadananlar az mı çıktı haberlerde. düğün gecesi takip edip evi soyanlar var. aama şuan keşke uyarmasaydım diyorum saçmaymış ya.
Rica ederim.Tesekkur ederim :) tabiki de nazikce yapilan uyarilari dikkate alicam..
Rica ederim.
Ama kötü bir şey denmemiş ki size de, deşifre etmişsin kendini denmiş, kötü bir üslup değil hiç bence...
Neyse ben daha fazla uzatmayayım çıkayım konudan.
Hayırlı uğurlu olsun eviniz..
tamam canım yaz adresini. ona göre bu evde oturmıycam yazmış hala yazım kuralını öğreticek son kişisin diyo. diyorr yazmadım belki ama ne ayrı ne birleşik yazılır biliyorum.Sizin uyarınızla onunki arasında çok fark görüyorum ben.. Sağolun yine de
tamam canım yaz adresini. ona göre bu evde oturmıycam yazmış hala yazım kuralını öğreticek son kişisin diyo. diyorr yazmadım belki ama ne ayrı ne birleşik yazılır biliyorum.
hadi sen kumdan kale falan yap hey allahım neler görüyoruz şurda.
valla hiçbir konumda benimle ilgili bilgi yok canım:) birazı o arkadaşımdan birazı bu arkadaşımdan:))Eski konularından ifşa ettirme bence kendini. Bu saatte insanların yazımına taktıysan kumdan kale yapması gereken sensin,mümkünse soldan soldan ilerle sen
valla hiçbir konumda benimle ilgili bilgi yok canım:) birazı o arkadaşımdan birazı bu arkadaşımdan:))
sence kendimle ilgili açar mıyım?
ev adresi vermedik en azından. ne halin varsa gör sana yaptığım iyiliği anlıycak aklın olsa zaten böyle bişeyi yazmazsın burda. ev adresini insan çocuk olsa vermez ya. satın aldık demesen reklam yapıyo diycem de satın aldık yazmışsın.
evladım hiçbir konumda bariz bişey yoktur:) insani bi şekilde uyardım. adliyeler basılan gelin evi dolu.Hayır ben onu demiyorum de da bağlaçlarını yazım kurallarını örnek göstermişsin ya eski mesajlarına baktım gerçekten içler acısı :)) ayrıca nolur bana iyilik yap hahah :)) güle güle canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?