- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi justsmile123
-
Konu sahibi biraz nezaketli olun burada sizin msjlarinizi okuyup size vakit ayiran herkesin hakki geciyor olumsuz elestiryi kaldiramayacaksiniz konu acmayin.ev sahibisiniz bu konuda misafirlerede kapiyi gosteriyormusnuz.Hayır ben onu demiyorum de da bağlaçlarını yazım kurallarını örnek göstermişsin ya eski mesajlarına baktım gerçekten içler acısı :)) ayrıca nolur bana iyilik yap hahah :)) güle güle canım benim
evladım hiçbir konumda bariz bişey yoktur:) insani bi şekilde uyardım. adliyeler basılan gelin evi dolu.
belli ki biraz sorunların var seni de anlıyorum. evlilik telaşındandır. düğün günü geçer az kalmış düzeliceksin.
Konu sahibi biraz nezaketli olun burada sizin msjlarinizi okuyup size vakit ayiran herkesin hakki geciyor olumsuz elestiryi kaldiramayacaksiniz konu acmayin.ev sahibisiniz bu konuda misafirlerede kapiyi gosteriyormusnuz.
Ben o arkadasi tanimam gayet objektif bakiyorum arkadas uyarmis sizi art niyet yok siz abartnissiniz.dugun telasi ev alma filan germis sizi gecenin su vakti sizin konunuDa bu kadar insan bu verilen degerdir davranisiniz bana gore saygisizliktir.neyse mutluluklarNezaket görmediğinde gösteremiyosun malesef
Ben o arkadasi tanimam gayet objektif bakiyorum arkadas uyarmis sizi art niyet yok siz abartnissiniz.dugun telasi ev alma filan germis sizi gecenin su vakti sizin konunuDa bu kadar insan bu verilen degerdir davranisiniz bana gore saygisizliktir.neyse mutluluklar
aaa bak kaçmış aradan iyi ki söyledin dikkat edeyim ona"Bir şey" yaa mangolubiracım niçin düzgün yazmıyosun ama olmuyo böylevalla gece gece iyi güldürdün sen komedyen falan olmalısın ben düzelene kadar keşke sen insanlara karşı davranışlarını düzeltebilsen.. Amaan neyse şu narin parmaklarımı daha fazla senin için yormadan iyi geceler insan sıfatlı.
ağlıycak mıydım? deşifre olursun anlamında söyleyip güldüm ağıt mı yakalım?Daha fazla deşifre olamazdın heralde deyip gülmesi bana saygı çerçevesi içerisinde gelmedi. Teşekkür ederim.
"Bir şey" yaa mangolubiracım niçin düzgün yazmıyosun ama olmuyo böylevalla gece gece iyi güldürdün sen komedyen falan olmalısın ben düzelene kadar keşke sen insanlara karşı davranışlarını düzeltebilsen.. Amaan neyse şu narin parmaklarımı daha fazla senin için yormadan iyi geceler insan sıfatlı.
ağlıycak mıydım? deşifre olursun anlamında söyleyip güldüm ağıt mı yakalım?
düşürsün vardır bi hayır insanlığım yeter. çadırdaki ablalar gibi saldırmandan belli. para istiyolar yok dersen bile saldırıyolar. hepsinde koca koca altın küpeler. kültür edinmişler saldırmayı. aynı senin gibi kavga çıksa diye bekliyorlar.Mesela dalga geçmemeyi deneyebilirdin. Ama tabi sana da hak veriyorum bu zamanlara kolay gelmemişsin. Zor yani :) umarım allah çadırlara düşürmez seni,saygısız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?