Bahçeci 40 Yaş ve üzeri Ücretli Görüşme..

beliziko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
632
626
103
47
Bahçeciyi aradım ilk görüşme için randevu aldım, tam kapatırken yaşımı sordu, 42 dedim kusura bakmayın ücretli dedi
40 yaş üstüne bu ayrıştırıcı görüşme prosüdürü çok yanlış ve aşağılayıcı bir tavır, iyiki de onlarla başlamamışım ilk tedavime..

Eger oyle bir ayrim varsa cok ayip gercekten fakat bende gorusmek icin aradim randevu bilgilerini vs vs konustum ucret bilgiside verdiler hatta ben sordum ilk randevunun ucretli oldugunu biliyorum gerci ben salgindan dolayi gidemedim ancak ucretsiz bir gorusme beklemiyordum

40 yas alti isen ucret ödemeden görüşme yapabiliyorsun, 40 yas ustu ne ucretsiz görüşme yok.. bukadar aşağılayıcı bir sey duymadım, demekki 40 yas ustunun gidip başarı oranini düşürmelerini istemiyorlar, eger bana ön görüşmelerimiz ucretli deseydi olaya boyle bakmazdım ama 40 yas ustune ucretsiz gorusme alamiyoruz demek cok ayip.. daha adin atmadan kendimi kötü hissettirir paradan bahsettiler, bidaha önünden gecmem..

Gercekten cok haklisiniz bu sekilde bi ayrim hastayi moral olarak aşagiya cekiyor yanlis bi uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…