bahçeci bursa tüp bebek ilaç fiyatları ?

heartagram

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
21
1
286
Balıkesir
merhabalar, yakın zamanda bahceci sabri beyde tüp bebeğe başlayan var mı ? ben haftaya başlayacağım. 50 merkez 10 dondurma ücreti talep ediyorlar. ilaçlar tahmini ne kadar tutuyor ? yakın zamanda başlayıp bana hangi ilaçları verdiklerini söyleyebilecek ve beni yönlendirebilecek var mı ? şimdiden teşekkürler

merhabalar, yakın zamanda bahceci sabri beyde tüp bebeğe başlayan var mı ? ben haftaya başlayacağım. 50 merkez 10 dondurma ücreti talep ediyorlar. ilaçlar tahmini ne kadar tutuyor ? yakın zamanda başlayıp bana hangi ilaçları verdiklerini söyleyebilecek ve beni yönlendirebilecek var mı ? şimdiden teşekkürler
Ben sabri beyde olmadim ama bahceci umutta oldum... Ilaclarda yaklasik bi 10 15 bin tutuyor. Yumurta buyultme icin ilac kullaniliyor gonal-F vitaminler veriyorlar bana argifertil ve impryl vermislerdi. Catlatma ignesi var ovitrelle yada gonapeptyl veriyolar - sonra yumurtalar toplanip donduruluyor - ardindan transfer sureci basliyor rahim kalinlastirma kullaniyosunuz ama bu soyledigim ilaclar kisiden kisiye degisir mesela yumurta buyutmek icin ekstra igne ve ilac kullananlar oluyor ben bahcecide kendi tecrubemden bahsediyorum.. rahim kalinlastirma icin vitaminler ben omegrav kullandim estrofem veriyolar benim son transferimde duphaston vermislerdi sadece. Rahim kalinlasip transfere hazir oldugunuzda ignelere gerekirse serum tedavisine progesteron iceriklerine başlıyorsunuz doktorunuz transfer gunu vermis oluyo transfer oldukdan sonrada progesteron icerikli ilaclara devam ediyorsunuz valla o kadar cok ilac oluyo ki bu kisiden kisiye degisir. Sizin sureciniz kisiye ozeldir kullanacağınız ilaclar size ozel... mesela ben bi transfer surecinde serum dahil aayni anda 4 farkli igne oluyodum . Ama son tedavimde transfer surecimde sadece duphaston kullandim. O yüzden ucret hic belli olmaz .

Hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah

Transfere kadar olan ilaçlarım 30 bin tuttu. 50 bin bahçeciye tedavi için verdim. Rahim dinlendirme olacak dediler onun için de 9500 aldılar. Kalan yumurtalık dondurmak için 12 bin aldılar. Net 100bin lirayı ayır bir kenara fazlası gider azı gitmez. Ben 4 gün önce transferimi oldum. Güncel fiyat bu

Bu arada inşallah miyomun falan yoktur. Bende miyom çıktı onu da aldırdım. 40 bin de oraya verdim

Transfere kadar olan ilaçlarım 30 bin tuttu. 50 bin bahçeciye tedavi için verdim. Rahim dinlendirme olacak dediler onun için de 9500 aldılar. Kalan yumurtalık dondurmak için 12 bin aldılar. Net 100bin lirayı ayır bir kenara fazlası gider azı gitmez. Ben 4 gün önce transferimi oldum. Güncel fiyat bu
Pardon bisey sorucam rahim dinlendirme icin sizden ucretmi aldilar ????

Merhaba ben 1 ay kadar önce başladım yumurtalarım donduruldu bir daha ki ay nasipse transfer olacak bahçeci de değil ama 35 bin tl tedavi ücreti 3 kutu gonal f900 aldırdı bize 3 4 kutu farklı bir ilaç ismini unuttum 2 gonapeptyl 22 bin sadece bunlar tutmuştu gonal f en pahalı olan ilaçların başında gelir transfer sonrası ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor daha öncede sağlık ocağından yazdırmştım önceki tedavide bana yazılanın 1 2 sini karşılamıyordu sadece onunda adet ücreti 500 600 arasıydı

Merhaba ben 1 ay kadar önce başladım yumurtalarım donduruldu bir daha ki ay nasipse transfer olacak bahçeci de değil ama 35 bin tl tedavi ücreti 3 kutu gonal f900 aldırdı bize 3 4 kutu farklı bir ilaç ismini unuttum 2 gonapeptyl 22 bin sadece bunlar tutmuştu gonal f en pahalı olan ilaçların başında gelir transfer sonrası ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor daha öncede sağlık ocağından yazdırmştım önceki tedavide bana yazılanın 1 2 sini karşılamıyordu sadece onunda adet ücreti 500 600 arasıydı transfer edilirkende sanırım 9 10 bin gibi bir ücret ödeyeceğiz

Çok saçma ama evet.bahcecide böyle bir uygulama var
Bende bahcecide tedavi oldum 3 transferimdede rahim dinlendirme diye bir uygulama olmadi bunu ilk defa duydum kuzenim , 2 tane yakin arkadasim ben hic birimizden almadilar. 4 kisi ayni sene tedavi olduk yani cok uzak sene degil bu son 1 yıl icinde olduk . Keske itiraz etseydiniz. Rahim dinlendirmede klinigin yaptigi bisey yok ki muayneye bile gitmiyosunuz hayir yani ne ucretiymis o .. bence bunu ilgili birime iletin paranizi iade ederler. Ben bi sorun yasamistim gecenlerde sikayetvar sitesine yazdim arayıp o kadar ilgilendiler ki.

Mayıs'ta oldum ben ameliyatı
Aralikta histereskopi ile rahim duzeltme oldum Cem celik yapti 14.800 verdik rahmim T seklindeydi ya size inanilmaz fiyatlar yapmislar doktorunuz kimdi acaba

Aralikta histereskopi ile rahim duzeltme oldum Cem celik yapti 14.800 verdik rahmim T seklindeydi ya size inanilmaz fiyatlar yapmislar doktorunuz kimdi acaba
Ben atasehir medicanada oldum. Doktorum Ahmet Göçmen. Kendisi jinekolojik onkologdur. Kendimi ancak ona emanet edebilirdim. Kendisi alanının 1 numarasıdır

Bende bahcecide tedavi oldum 3 transferimdede rahim dinlendirme diye bir uygulama olmadi bunu ilk defa duydum kuzenim , 2 tane yakin arkadasim ben hic birimizden almadilar. 4 kisi ayni sene tedavi olduk yani cok uzak sene degil bu son 1 yıl icinde olduk . Keske itiraz etseydiniz. Rahim dinlendirmede klinigin yaptigi bisey yok ki muayneye bile gitmiyosunuz hayir yani ne ucretiymis o .. bence bunu ilgili birime iletin paranizi iade ederler. Ben bi sorun yasamistim gecenlerde sikayetvar sitesine yazdim arayıp o kadar ilgilendiler ki.
Maalesef itiraz edemezseniz. O parayı taze embriyo transferi olmayacaksa aliyorlar

Maalesef itiraz edemezseniz. O parayı taze embriyo transferi olmayacaksa aliyorlar
Bizden almadilar sadece dondurma ucreti vermistik biz o kadar hatta ucrete zam gelmisti boyle anlasmamistik diye itiraz etmistik anlastigimiz ucreti vermisdik

Ben atasehir medicanada oldum. Doktorum Ahmet Göçmen. Kendisi jinekolojik onkologdur. Kendimi ancak ona emanet edebilirdim. Kendisi alanının 1 numarasıdır
Ya ben sizi bahcecide aldilar o paralari sandım pardon yaaa medicanada olmuşsunuz cok pardon . Bende diyorum bahcecide bizlerden almadilar şaşırdım yani😀😀😀😀

Merhaba benim dondurulmuş embriyolarım var ve ben sadece transfer olacağım sadece transfer ücreti ne kadar oluyor bilgisi olan var mı

Canım parayı almalarının nedeni embriyolarınizi Kendi hastanelerinde koruma altına aldıkları için mi. Dondurulmuş olduğu için bekliyor diye mi aldılar. Bide ücreti ne kadardı

Back
X