bahçeci bursa tüp bebek ilaç fiyatları ?

Günlük hayatınıza devam ettiniz mi peki
Tabi canım. İlk iki gün yattım. O da tabi yemeğimi kahvaltımı hazırlamaya kalktım. Sonrasında temizlik vs hepsini yaptım. 5.gun 29 ekim kutlamalarina gittim. 10bin adım yurumusum. 5 saatten fazla ayakta bekledim merdeyse

merhabalar, yakın zamanda bahceci sabri beyde tüp bebeğe başlayan var mı ? ben haftaya başlayacağım. 50 merkez 10 dondurma ücreti talep ediyorlar. ilaçlar tahmini ne kadar tutuyor ? yakın zamanda başlayıp bana hangi ilaçları verdiklerini söyleyebilecek ve beni yönlendirebilecek var mı ? şimdiden teşekkürler
Ben yeni transfer oldum bahçecide. İlaçlar 27 bin civari tuttu ve hala da aylık 2500 lira ilaç masrafim var. Bebek tutundu çok şükür ama bu süreçte de ilaclari kullanmaya devam etcem. Dondurmaya 12 bin, tedavi için 50 bin, rahim dinlendirme dediler onun için 9,5 bin, ilaçlara da 27 bin verdim. 100 luk olduk yani.

Ben yeni transfer oldum bahçecide. İlaçlar 27 bin civari tuttu ve hala da aylık 2500 lira ilaç masrafim var. Bebek tutundu çok şükür ama bu süreçte de ilaclari kullanmaya devam etcem. Dondurmaya 12 bin, tedavi için 50 bin, rahim dinlendirme dediler onun için 9,5 bin, ilaçlara da 27 bin verdim. 100 luk olduk yani.
Rahim dinlendirmede napıyor klinik de sizden para alıyor anlayamadım. O esnada sizi çağırıyorlar mı ya da bir protokol uyguluyorlar mı? Hem dondurmaya hem rahim dinlendirmeye nasıl bir fiyat politikası anlamlandıramadım.

Rahim dinlendirmede napıyor klinik de sizden para alıyor anlayamadım. O esnada sizi çağırıyorlar mı ya da bir protokol uyguluyorlar mı? Hem dondurmaya hem rahim dinlendirmeye nasıl bir fiyat politikası anlamlandıramadım.
Rahim dinlendirme işleminde hiç kliniğe gitmiyorsunuz, doktoru görmüyor ilaç kullanmıyorsunuz. Sadece yumurtaları o sürede donduruyorlar saklıyorlar. Yapılan iş bu. Transferden sonra tekrar dondurma ve saklama ücreti alıyorlar. Çok saçma. Ama başarı oranı yüksek bir klinik o yüzden ne dedilerse kabul ettim. Çok şükür ilk denemede ikizlerime hamileyim. Dün ilk defa keselerini gördük.

Back
X